Göz kapağı ameliyatı

canım benim sana da yarın ameliyatında başarılar. inşallah allahın izniyle sorunsuz geçer ameliyatın. kaçta gireceksin
Sagol canim ben yarin istanbula geliyorum yurt disindan ameliyatim persembe sabah insallah :) tsk ederim dualarin icin

arkadaşlar SeraParis ve sssanemt bende göz altı üstü kapak ameliyatı olmak istiyorum.araştırıyorum.Lütfen beni de izlemeye alırmısınız. Resimlerinizi göreyim. Yada özelden atabilirmisiniz resim. Teşekkürler

Izliyorum canim gecmis olsun

herkese merhaba işlerim o kadar yoğundu ki bir türlü yazamadım. bu hafta 1. ayım doldu. dikişlerim kapanmakla beraber izlerim de hafiflemee başladı . morluk sıfır kaldı. ödem hala var özellikle alt kısımda ama şöyle söyleyim 5 yıldır beni görmeyen arkadaşım gördü farketmedi ameliyat odluğumu yani insanı bambaşka biri yapmıor bu ameliyat burun gibi. bakalım şu an sıkıntı yok açıp kapatırken hala gerginlik devam etmek te ama tabi her gün azalıor bu hissiyat şimdilik durum böyle, memnunum inşallah gün geçtikçe daha da güzel olacak

babamı 1 senedir görmüordum söylemeden farketmedi ameliyat olduğımu ama beni hörünce sen bi güzelleşmişsin dedi çok mutluyum bir de şu izler geçse artık

herkese tekrar merhaba artık 3. ayımı geride buraktım. izlerim oldukça azaldı ödemlerim de gitti. söylemeden kimse ameliyat olduğumu farketmior en güzeli de bu sanırım insan kendini hep aynıymıs gibi görüor ama eski resimlere bakınca fark ortada mutluyum iyi ki yaptırdım ilk zamanlarda ödem iz vs insan korkuor ama gün geçtikçe şekil oturup göz muazzam bir hal alıor. iyi ki yaptırmışım çok korkarak girdim ameliyata tereddütlerim çoktu hiçbiri başıma gelmedi allahıma çok şükürler olsun. doktor seçimi de çok öenmliymiş birke z daha anladım. geceler boyu forumlarda dolaşıp göz kapağı ve altı ameliyatı yorumları okudum ne sarkma oldu ne farklılık allaha çok şükürler olsun. doktorunuza güveniorsanız hiç düşünmeden yaptırım arkadaşlar. dönem dönem yazdım bilgi vermek amaçlı artık yazmam sanırım umarım birkaç kişiye de olsa fikir verebilmişimdir. sevgiler.

Mutlulugun daim olsun guzelim bana simdiki halini resmini atarmisin benim sag gozumdeki iz hala belli ve kapagin cizgi cukurunda degil malesef

merhabalar annem göz kapağı ameliyatı olmaya düşünüyor bir göz hastanesinde ama tereddütleri var. iyileşme hızı ve riskleriyle ilgili bilgilendirebilir misiniz? çok acil

merhabalar.bende göz kapağı amaliyatı olmak istiyorum.öncelikle antalya ve mersinden önerebileceğiniz doktorlar varmı?yada ankara da amaliyat olmuş ve memnun olanlardan doktor isimleri vermelerini rica ediyorum

arkadaşlar devlet hastanelerinde estetik cerrahisinin üst göz kapagı ücreti fiatı ne kadar bilen varmı

arkadaşlar merhaba; bende uzun zamandır göz kapağı ameliyatı olmak istiyor ancak doktor konusunda karar veremiyordum. Bir sürü estetik doktorundan fiyat bilgisi aldım.Ancak göz kapağı ameliyatında estetik doktorundan ziyade bir göz doktorunun bu konuda daha başarılı olacağına inanarak bu ameliyatı olan arkadaşın tavsiyesi ile geçen hafta bu ameliyatı oldum. Benimle aynı gün ablamda oldu ve tam bir hafta sonra yani bu sabah dikişlerim alındı.Çok ii bir tercih yapmışım. Fiyat olarakta çok uygun. Yine 2012 yılında burun ameliyatı yaptırmadan önce bu forumun sayesinde bulup tercih ettiğim Emre İlhan'a yaptırmıştım. Yine burada çoookkkk memnun kaldığım operasyonu paylaşmak istedim. Her türlü sorunuza cevap verebilirim.

Ben İZmirde yaptıracağım, izmirde kim var bu konuda iyi olan bilen var mı?
Kardan80 Hanımcım, geçmiş olsun, kaç günde insan içine çıkıp kaç gün sonra makyaj yapabildin bunu soracağım, çok teşekkürler şimdiden ve güle güle kullan

Selam ;
çok teşekkür ederim. Şöyle söyliyim ilk bir hafta dikiş oluyor.öncelikle ilk iki gün her saat başı 15 dk süre ile buz koyulduğundan mutlaka dinlenmek gerekiyor. Benim cildim morarmaya müsait olduğundan morarmalarım oldu göz altlarımda ancak arkadaşımın hiç olmadı. cilt tipine göre değişiyor. sonrasında güneş gözlüğü takıp hep dışarda ve işteydim.Dikişlerim daha dün alındı. Doktor 1 hafta makyaj yapmayın dedi ben bugün yüzüme makyajımı yaptım ve gözüme sadece rimel sürdüm. Gözde büyütülecek bir operasyon değil, eğer rahatsız olduğunuz bir görüntünüz varsa bir an önce olmanızı tavsiye ederim. Çok memnunum. Darısı size olsun :)

Bana ilk gun hastanede buz koymuslardi sonra hic buz kullanmadim benimde cildim morarmaya musait ilk uc gun uct taraf morardi sonra asagi yarim halka seklinde morluk oldu ben alt tarafa kapatici surup disari cikiyordum bantlatla gorenlerde hemen soruyor zaten ne ameliyati diye ama soke olmuyorlar atasehir alismi sanirim estetige
Dikislerim alindiktan sonra hic bisey sumedim drum 10 gun sonra uzerine kapatici surebilirsin demisti surdum bende .. Tabi surmemek en iyisi mecbur olmadikca bisey surmemek gerek .
Bence cok zor bir ameliyat degil gozlerimde kapanma sisme vs olmadi asimetride olmadi cok sukur izler de cok iyi siliklesti tam 5 ay oldu ameliyat olali bende cok memmunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…