Göz kapağı ameliyatı

Cok tesekkur ederim fiyati nekadar ac
bu konuda bir de onemli oldugunu dusundugum bir sey eklemek istiyorum . bu ameliyati 2 kere yaptirmis birisi taniyorum. simdi benim doktorum dedi ki: gozkapagini alip kemige yapistiracagim gibi bir sey soyledi, bunu yapmazsam tekrar sarkar dedi. Istersen sen de yaptiracagin doktoruna bunu sor. tekrar tekrar yaptirmak zorunda kalma.

Üstteki daha güzel görünüyor eğer yenisi alttakiyse gözlerin daha düşük görünüo.üstteki yeni yapılmış görünüo yanlış yazmış olabilirmisin acaba? S semaahmet37

Gerçekten çok güzel olmuş benimde göz yapım seninkine benziyo hangi şehirde oldun ben izmirdeyim

Ben Şişli’de, özel Kadıoğlu Hastanesinde doktor Baki Çokneşeli’ye yaptırmıştım. Çok da rahat geçti. Çok memnun kaldım :)

Bence de biraz daha alınsaymış iyiymiş, ben de kendimin ki için aynısını düşünüyorum çünkü ama milimetrik hesaplar, bir de fazla kaçarsa o zaman kötü olur diye yapmamış olabilir doktorun. Bir de 6 ayda son halini alıyormuş, belki daha şişlik vardır, bir 3 ay daha bekle bakalım.

Dr biraz daha alirsam kaşin düser demisti,evet sis olabilir,çunku yorgun oldugum zaman şisiyor ve agri oluyor bazen daha tam oturmamis

ben kayseride oldum .evet gözlerimin üzerindeki o agırlıgı hissetnmiyorum
Canım tabiki fark belli ama kızma da daha net alsaymış keşke benim goz kapagim seninki gibi körüklü yip eger ise yaramaz daha şiş durursa diye korkuyorum annem oldu bu sefer dusen deri yerine tam kiprik dibindeki kapak şiş duruyor anlatabildimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…