Cok tesekkur ederim fiyati nekadar acMerhaba ben ercan karacaogluna ameliyat oldum istanbul memorial hastanesinde isterseniz bir arastirin
Yani fiyat yazmam dogru olurmu bilmiyorum ama ben kombin oldugum icin daha uyguna gelmisti bana .. Ama sadece goz kapagi ust yaptirirsan 2900 tl yanlis hatirlamiyorsamCok tesekkur ederim fiyati nekadar ac
bu konuda bir de onemli oldugunu dusundugum bir sey eklemek istiyorum . bu ameliyati 2 kere yaptirmis birisi taniyorum. simdi benim doktorum dedi ki: gozkapagini alip kemige yapistiracagim gibi bir sey soyledi, bunu yapmazsam tekrar sarkar dedi. Istersen sen de yaptiracagin doktoruna bunu sor. tekrar tekrar yaptirmak zorunda kalma.Cok tesekkur ederim fiyati nekadar ac
Canım tabiki fark belli ama kızma da daha net alsaymış keşke benim goz kapagim seninki gibi körüklü yip eger ise yaramaz daha şiş durursa diye korkuyorum annem oldu bu sefer dusen deri yerine tam kiprik dibindeki kapak şiş duruyor anlatabildimmiben kayseride oldum .evet gözlerimin üzerindeki o agırlıgı hissetnmiyorum
O neşalazyon olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?