arkadaşlar merhaba; bende uzun zamandır göz kapağı ameliyatı olmak istiyor ancak doktor konusunda karar veremiyordum. Bir sürü estetik doktorundan fiyat bilgisi aldım.Ancak göz kapağı ameliyatında estetik doktorundan ziyade bir göz doktorunun bu konuda daha başarılı olacağına inanarak bu ameliyatı olan arkadaşın tavsiyesi ile geçen hafta bu ameliyatı oldum. Benimle aynı gün ablamda oldu ve tam bir hafta sonra yani bu sabah dikişlerim alındı.Çok ii bir tercih yapmışım. Fiyat olarakta çok uygun. Yine 2012 yılında burun ameliyatı yaptırmadan önce bu forumun sayesinde bulup tercih ettiğim Emre İlhan'a yaptırmıştım. Yine burada çoookkkk memnun kaldığım operasyonu paylaşmak istedim. Her türlü sorunuza cevap verebilirim.
Hem size hemde diğer olanlara soruyorum aslında. Göz kapaklarındaki ödem ne kadar surede geçti? Gozlerde yorgunluk vb görüntü oldu mu? Olduysa ne kadar sürdü?Bana ilk gun hastanede buz koymuslardi sonra hic buz kullanmadim benimde cildim morarmaya musait ilk uc gun uct taraf morardi sonra asagi yarim halka seklinde morluk oldu ben alt tarafa kapatici surup disari cikiyordum bantlatla gorenlerde hemen soruyor zaten ne ameliyati diye ama soke olmuyorlar atasehir alismi sanirim estetige
Dikislerim alindiktan sonra hic bisey sumedim drum 10 gun sonra uzerine kapatici surebilirsin demisti surdum bende .. Tabi surmemek en iyisi mecbur olmadikca bisey surmemek gerek .
Bence cok zor bir ameliyat degil gozlerimde kapanma sisme vs olmadi asimetride olmadi cok sukur izler de cok iyi siliklesti tam 5 ay oldu ameliyat olali bende cok memmunum
Odemden dolayi sis ve yorgun gosterebilir gozler ama benim cok cabuk gecti sanirim bir hafta surdu morluk ve sislikHem size hemde diğer olanlara soruyorum aslında. Göz kapaklarındaki ödem ne kadar surede geçti? Gozlerde yorgunluk vb görüntü oldu mu? Olduysa ne kadar sürdü?
abimin 1 ay oldu halen yorgun bir görüntü var ama bariz bir şişkinlik yok. Ödemler tam olarak geçmedi. Ama bugün sabah kalkınca resim attı normalde ameliyattan önce aşırı şiş olurdu gözleri, şimdi en şiş hali bile gayet iyi. Aça doktoru 4ayı bulur demişti zaten. benim doktorum kaşlarımı da biraz kaldırmayı düşünüyor ama ifademin değişmesinden çekiniyorum. Ameliyat günü tekrar konuşacağım ayrıntılı.Odemden dolayi sis ve yorgun gosterebilir gozler ama benim cok cabuk gecti sanirim bir hafta surdu morluk ve sislik
Ama tam odemlerin gecmesi 4 ayi bulur demisti drum ...
Ameliyatlı halini bu resimdeki gibi net atarsanız daha anlaşılır olabilir karanlık epey. Ama sizin 20 gün oldu daha normal bence. Kime ameliyat oldunuz?Eki Görüntüle 1803553 buda ameliyattan önceki hali
Ben varim ya canimGoz kapağından ameliyat olup nerdeyse hic iz kalmadi diyen var mi?
kime oldunuzBen de sonunda oldum ameliyat, dikiş izleri kenarlarda çok belirgin, umarım geçer. Şuan 9. Gün. Göz altlarım halen mor ama makyajla kapanır. Çok kolay bir ameliyatmış, bayılmadan oldum, sadece sakinleştirici tarzda birşey verdiler. Hiçbir acı hissetmedim, yalnızca eve gelince biraz yanma hissettim onu da buz koyunca geçti. Çok kolay bir ameliyat tereddüt edenler etmesin. Buradan destek olanlara çok teşekkürler!
Cok gecmis olsun merak etmeyin benim izler tamamen silindi diyebilirim 4 ay sonra gorunmez olmaya basladi tabi sigara geciktirmis olabilir .. Bende hic bir aci hissetmedim ameliyattan sonraBen de sonunda oldum ameliyat, dikiş izleri kenarlarda çok belirgin, umarım geçer. Şuan 9. Gün. Göz altlarım halen mor ama makyajla kapanır. Çok kolay bir ameliyatmış, bayılmadan oldum, sadece sakinleştirici tarzda birşey verdiler. Hiçbir acı hissetmedim, yalnızca eve gelince biraz yanma hissettim onu da buz koyunca geçti. Çok kolay bir ameliyat tereddüt edenler etmesin. Buradan destek olanlara çok teşekkürler!
Çok teşekkürler! Özellikle sizin yazdıklarınız beni çok cesaretlendirmişti!!! 9. Cu günümde bile kendimi daha güzel hissediyorum!!! Oh be , artık rahat rahat göz makyajı yapacağım.Cok gecmis olsun merak etmeyin benim izler tamamen silindi diyebilirim 4 ay sonra gorunmez olmaya basladi tabi sigara geciktirmis olabilir .. Bende hic bir aci hissetmedim ameliyattan sonra
Rica ederim benim sansima dogru durust yazi gormemistim bu ameliyatla ilgili onun icin yasadiklarimi anlatmaya calistim..Çok teşekkürler! Özellikle sizin yazdıklarınız beni çok cesaretlendirmişti!!! 9. Cu günümde bile kendimi daha güzel hissediyorum!!! Oh be , artık rahat rahat göz makyajı yapacağım.
Rica ederim benim sansima dogru durust yazi gormemistim bu ameliyatla ilgili onun icin yasadiklarimi anlatmaya calistim..
Evet gercekten dunya varmis gozlerim hafifledi eskiden yorgun bir ifadem vardi makyaj yapinca eye liner bulasirdi ust kapagima simdi ise hic bir sorun yasamiyorum gozlerim acildi daha canli bakiyorbasta izler kizarik olsada kapaticiyla idare ediyordum ve esim hep diyordu cok belli izlerin diye ama gecen bakti ve iyiki yaptirmisin izler silinmis gozukmuyor bile dedi benip cesaretimden sonra halam da ameliyat oldu daha bir hafta once kac sene bekledi korktu hep
Merhaba ben ercan karacaogluna ameliyat oldum istanbul memorial hastanesinde isterseniz bir arastirinMerhaba lütfen doktor konusunda bana yardimci olurmusinz bende ameliyat olmak istiyorm ama guveneblecegim bir doktor olsun istiyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?