Göz kapağı ameliyatı

Ya merhaba, yaşım 24 bu konu hakkında cok fazla merak ettigim sey var ve cok tedirginim kendimi bir türlü ikna edemiyorum ameliyatı olup olmama konusunda. Acaba mesajdan Fotonuzu atabilir misiniz mümkünse lütfennnn

Hem size hemde diğer olanlara soruyorum aslında. Göz kapaklarındaki ödem ne kadar surede geçti? Gozlerde yorgunluk vb görüntü oldu mu? Olduysa ne kadar sürdü?

Hem size hemde diğer olanlara soruyorum aslında. Göz kapaklarındaki ödem ne kadar surede geçti? Gozlerde yorgunluk vb görüntü oldu mu? Olduysa ne kadar sürdü?
Odemden dolayi sis ve yorgun gosterebilir gozler ama benim cok cabuk gecti sanirim bir hafta surdu morluk ve sislik
Ama tam odemlerin gecmesi 4 ayi bulur demisti drum ...

4 ay çok uzun bir süre ,benim kaşlarimin altları böyle şişkin ,ağırlığını hissediyorum,nasıl ise gideceğim bilmiyorum,ameliyat olduğumu bilmeyenler çok yorgun ,hasta gibi duruyor diyorlar,inşaallah gecer

Odemden dolayi sis ve yorgun gosterebilir gozler ama benim cok cabuk gecti sanirim bir hafta surdu morluk ve sislik
Ama tam odemlerin gecmesi 4 ayi bulur demisti drum ...
abimin 1 ay oldu halen yorgun bir görüntü var ama bariz bir şişkinlik yok. Ödemler tam olarak geçmedi. Ama bugün sabah kalkınca resim attı normalde ameliyattan önce aşırı şiş olurdu gözleri, şimdi en şiş hali bile gayet iyi. Aça doktoru 4ayı bulur demişti zaten. benim doktorum kaşlarımı da biraz kaldırmayı düşünüyor ama ifademin değişmesinden çekiniyorum. Ameliyat günü tekrar konuşacağım ayrıntılı.

Ben de sonunda oldum ameliyat, dikiş izleri kenarlarda çok belirgin, umarım geçer. Şuan 9. Gün. Göz altlarım halen mor ama makyajla kapanır. Çok kolay bir ameliyatmış, bayılmadan oldum, sadece sakinleştirici tarzda birşey verdiler. Hiçbir acı hissetmedim, yalnızca eve gelince biraz yanma hissettim onu da buz koyunca geçti. Çok kolay bir ameliyat tereddüt edenler etmesin. Buradan destek olanlara çok teşekkürler!

Kime o
kime oldunuz

Cok gecmis olsun merak etmeyin benim izler tamamen silindi diyebilirim 4 ay sonra gorunmez olmaya basladi tabi sigara geciktirmis olabilir .. Bende hic bir aci hissetmedim ameliyattan sonra

Cok gecmis olsun merak etmeyin benim izler tamamen silindi diyebilirim 4 ay sonra gorunmez olmaya basladi tabi sigara geciktirmis olabilir .. Bende hic bir aci hissetmedim ameliyattan sonra
Çok teşekkürler! Özellikle sizin yazdıklarınız beni çok cesaretlendirmişti!!! 9. Cu günümde bile kendimi daha güzel hissediyorum!!! Oh be , artık rahat rahat göz makyajı yapacağım.

Çok teşekkürler! Özellikle sizin yazdıklarınız beni çok cesaretlendirmişti!!! 9. Cu günümde bile kendimi daha güzel hissediyorum!!! Oh be , artık rahat rahat göz makyajı yapacağım.
Rica ederim benim sansima dogru durust yazi gormemistim bu ameliyatla ilgili onun icin yasadiklarimi anlatmaya calistim..

Evet gercekten dunya varmis gozlerim hafifledi eskiden yorgun bir ifadem vardi makyaj yapinca eye liner bulasirdi ust kapagima simdi ise hic bir sorun yasamiyorum gozlerim acildi daha canli bakiyor basta izler kizarik olsada kapaticiyla idare ediyordum ve esim hep diyordu cok belli izlerin diye ama gecen bakti ve iyiki yaptirmisin izler silinmis gozukmuyor bile dedi benip cesaretimden sonra halam da ameliyat oldu daha bir hafta once kac sene bekledi korktu hep

Merhaba lütfen doktor konusunda bana yardimci olurmusinz bende ameliyat olmak istiyorm ama guveneblecegim bir doktor olsun istiyorum ?

Merhaba lütfen doktor konusunda bana yardimci olurmusinz bende ameliyat olmak istiyorm ama guveneblecegim bir doktor olsun istiyorum ?
Merhaba ben ercan karacaogluna ameliyat oldum istanbul memorial hastanesinde isterseniz bir arastirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…