- 17 Nisan 2016
- 56
- 7
- 6
- 45
Benim göz kapaklarımda şişkinlik var sonradan olmadı genetik sanırım.. sarkma yada gevşeme değil ama daha yaşım genc zaten.. torbalanma ve şişkinlik olarak tarif edebilirim.
-benimle aynı durumda olan varmı? ve bunun için bir operasyon geciren?
-yada herhangi bir tavsiyesi olan biri?
fisfisfisfisfisfisfisfisfis
Ben Şişli’de, özel Kadıoğlu Hastanesinde doktor Baki Çokneşeli’ye yaptırmıştım. Çok da rahat geçti. Çok memnun kaldım :)
bursada 700 tlarkadaşlar devlet hastanelerinde estetik cerrahisinin üst göz kapagı ücreti fiatı ne kadar bilen varmı
Bu yazdığınıza anlam verememiştim,ancak kişiyi ve yazdığı mesajları inceleyince her konuda ameliyat olmuş gibi aynı hastaneyi aynı doktoru önerdiğini gördüm.böyle birşey hiç aklıma gelmezdi,teşekkürler size...Sizin hiç mi utanmanız yok ? Sizler ne kadar karakter yoksunu, şerefsiz insanlarsınız !
Ben dün yaptırdım üst göz ameliyatı bugün sis zamanla bilgi verebilirim. Bi arkadasım yaptırmıştıSelam kizlar bende 10 gün sonra alt ve üst göz kapagi amaliyat olacagim üst göz kapagindan degilde alt kapaktan korkuyorum dikis izleri kalir diye yapan arkadaslar lütfen bilgi verebilirmisiniz?
Kime yaptırdıBen dün yaptırdım üst göz ameliyatı bugün sis zamanla bilgi verebilirim. Bi arkadasım yaptırmıştı
Ben Bursa da yaptırdım medikal park yanında ali soyadını unuttum ama dikiş aldırırken bakarım bugün 2. Günüm bakalım nasıl olcak su an sis ama güzel olucak gibiKime yaptırdı
Ben mayısta üstkapağımı yaptırmıştım, 7 ay oldu, hafif bir iz var göz kenarımda , 1 senede geçiyor dediği için doktorum henüz beklemedeyim ama makyaj yapınca gözükmüyor ve eski haline göre çok çok iyi. Yani böyle kalsa bile pişman değilim.Selam kizlar bende 10 gün sonra alt ve üst göz kapagi amaliyat olacagim üst göz kapagindan degilde alt kapaktan korkuyorum dikis izleri kalir diye yapan arkadaslar lütfen bilgi verebilirmisiniz?
Ben Bursa da yaptırdım medikal park yanında ali soyadını unuttum ama dikiş aldırırken bakarım bugün 2. Günüm bakalım nasıl olcak su an sis ama güzel olucak gibi
İlk günlerde gözünde bi küçüklük bi değişme hissetmismiydin sis olduğu icin mi bilmiyorum göz şeklim değişmiş gibi geliyoBen mayısta üstkapağımı yaptırmıştım, 7 ay oldu, hafif bir iz var göz kenarımda , 1 senede geçiyor dediği için doktorum henüz beklemedeyim ama makyaj yapınca gözükmüyor ve eski haline göre çok çok iyi. Yani böyle kalsa bile pişman değilim.
Bana doktorum: şekil değişikliği istemiyorsun değil mi diye sormuştu, ben de istemiyorum demiştim. Ama tabi şişlikten de olabilir. Şimdilik bekle bakalım, benim de görüntüsü şişlikler inince değişti tabi.İlk günlerde gözünde bi küçüklük bi değişme hissetmismiydin sis olduğu icin mi bilmiyorum göz şeklim değişmiş gibi geliyo
Şişlıkler indi aa içsel şişlik var sanırım bugün 4.gun 2 ayda gözler normale dönüyor dıyorla r bu ameliyatın göz seklını degıstırebılecegını hıc bilmiyordum teşekkür ederım bekliyorum artıkBana doktorum: şekil değişikliği istemiyorsun değil mi diye sormuştu, ben de istemiyorum demiştim. Ama tabi şişlikten de olabilir. Şimdilik bekle bakalım, benim de görüntüsü şişlikler inince değişti tabi.
Bi 2 ay geçsın nasıl olduğunu yazıcam hayırlısıGöz kapağı ameliyatı olmaya korkuyorum... Biraz araştırdım.. Bazı komplikasyonları var.. Ya asimetri olursa, ya iyileştikten sonra yeterli kapanıklığı sağlayamazsa (yani uyurken gözün yarı aralık kalması). Bu yüzden bu operasyonu öteledim... Plexr diye yeni bir teknoloji ürünü aygıt çıkmış. Deriyi süblime ediyor... bunu denemeyi düşünüyorum. Ama kime yaptıracağıma henüz karar vermedim. Dr. Çilem Hanım varmış İzmir'de, dermatolog... o yapıyormuş... Ya da İstanbul'da iyi bir hekime yaptırayım diyorum. Bilemiyorum... Henüz karar verme aşamasındayım açıkçası.
Bu Arada o dediğin aletler lazerler Evt iyi geliyo ama etkisi en çok 6 ay 1 sene sürüyorBi 2 ay geçsın nasıl olduğunu yazıcam hayırlısı
Ben de korkmuştum ilk ama şu an hiç pişman değilim. Sen de ne kadar ihtiyaç var bilemiyorum ama ben çok memnunum. Hafif bir asimetri zaten vardı bende halen de var bence ama her durumda eskisinden iyi. Çok belirgin bir düşüklük yoksa bir süre botoks tarzı şeylerle idare edebilirsin ama ameliyat tam net çözüm.Göz kapağı ameliyatı olmaya korkuyorum... Biraz araştırdım.. Bazı komplikasyonları var.. Ya asimetri olursa, ya iyileştikten sonra yeterli kapanıklığı sağlayamazsa (yani uyurken gözün yarı aralık kalması). Bu yüzden bu operasyonu öteledim... Plexr diye yeni bir teknoloji ürünü aygıt çıkmış. Deriyi süblime ediyor... bunu denemeyi düşünüyorum. Ama kime yaptıracağıma henüz karar vermedim. Dr. Çilem Hanım varmış İzmir'de, dermatolog... o yapıyormuş... Ya da İstanbul'da iyi bir hekime yaptırayım diyorum. Bilemiyorum... Henüz karar verme aşamasındayım açıkçası.
Izmir'de kim yapıyor?Plexr teknolojisi yeni bir teknoloji... sonuçlar güzel, tatmin edici... Oturmuş, kantılanmış bir uygulama olmadığı için yaptırmaya çok çekiniyorum açıkçası. Ama sanırım tüm cesaretimi toplayıp yaptıracağım... Youtube'ta klasik göz kapağı ameliyatını görünce, plexr yaptırmak daha az korkunç geliyor. Sadece şuna dikkat etmek gerek... Uygulamayı yapacak kişi mutlaka hekim olmalı (ki bence dermatolog, estetik cerrah, göz hekimi olsa daha iyi olur); bu hekimin plexr sayısı çok olmalı... Öyle ayda yılda 1-2 plexr uygulayan hekimlere gitmemek gerek. İzmir'de bir iki isim var; İstanbul'u da araştırıyorum. İzmir ve İstanbul için bu konuda hekim tavsiyesi verecek arkadaşıma şimdiden teşekkür ederim.
Ayrıca uygulamayı yapan varsa, tecrübelerini bizimle paylaşabilir mi acaba? Memnun mu değil mi? vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?