GÖZ RENGİ DEĞİŞTİRME LAZER

Göz rengi değiştirmek istemenizi anlıyorum ama körlük demek birdaha hiçbir şeyi görememek demek, durumun ciddiyetinin farkında mısınız. Bu ameliyatta ya da göz rengi değiştirme vaadi veren herhangi bir şeyde bu risk var. Piyasada birsürü doğal duran renkli lensler var hele ki ela-yeşil lens arayışındaysanız doğal boyama gözün içini taklit eden desenli lensler de üretildi. Bu lens bu lens demeyeceğim lens önerisi istemeyiniz araştıran bulur. Ben renkli lens kullanıcısıyım, ela ve yeşil lensi takınca zaten gözün kahverengisi ile bütünleşip doğal duruyor. Mavi olarak doğal (gözün içinde gibi duran) lens yok, gri olarak da gri-yeşil lenslere şans verebilirsiniz ama onda da doğal boyama olanları araştırın. Ama yine de onun lens olduğu daha çok belli olacaktır. İstediğiniz renklerde lens takmak mı yoksa körlük riskli olan bir şeyi denemek mi iyi düşünün. Ayrıca bahsettiğiniz şekilde göz rengini değiştirmiş bazı kişilerin sonuçlarına baktım gözleri bildiğin cırtlak renkte bir tonlama oluyor. Çok kötü bir ton da ortaya çıkabilir, bu işlemi yapan kişi size güzel bir ton olacağının garantisini de veremez.
Bahsettiğiniz yöntem flak(göz içine boya enjekte) yöntemi, başlığı açan hanımefendinin bahsettiği lazer yöntemi yanlış anlamadıysam, evet flak yöntemi çok yapay ve kötü duruyor,lazer yöntemi en doğal duran yöntem pigmentleri lazer ve göz damlası yoluyla kaldırmak,kimi renk değiştirmek için yapar veya keyfi olarak yapar herkese saygı duyuyorum,ben rengi eşitlemek için bir iki ton açtırmak istiyorum oyüzden ankarada bir dr buldum ofmolog,kendisine tamamen renk değişikliği yapanlarda başarılı sağlıklı görünüyor şuan,beş yıldır bu işlemi yapıyor bilindik biri

Back