- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mavi ve yesil gozlu ebeveynlerden kahverengi goz cikmaz.evlatliksiniz
o 2 kişi kim oluyorGenlerinizi sadece 2 kisiden almazsiniz, milyonlarca yillik bir genetik miras var ortada. Halam da kocasi da ikisi de yesil gozlu, fakat kuzenim kahverengi gozlu. Olabiliyor boyle seyler.
Kim olacak anne ve baba :)o 2 kişi kim oluyor
Anne ve baba iste.o 2 kişi kim oluyor
Mümkün yahu olmaz olur mu? Lise biyolojisindeki caprazlama kadar basit değil bu durum.Allah gönlüne göre versin...
Ancak bilimsel olarak iki renkli gözlü kişiden kahverengi gözlü çocuk doğmaz.
Ders anlatırken bu sene bir ogrencim aynı şeyi sordu. Kız kahverengi gözlü. Anne baba renkli gözlü. Kız kendi araştırdı. Evladlik alındığını öğrendi. Teyzesinden almışlar. Ama bu demek değildir ki sen de sizde evladliksiniz. Sadece bilimsel olarak mümkün değil. Kahverengi gözlü olmaları yüzde 0 ihtimal sadece bunu bil.
Fen bilgisi ogretmeni sanirim, bizim fen hocasi boyle konusuyordu.Mümkün yahu olmaz olur mu? Lise biyolojisindeki caprazlama kadar basit değil bu durum.
Ayrıca evladlık değil evlatlık, okurken çok rahatsız etti valla.![]()
Mavi gözlü ebeveynlerin kahverengi gözlü çocuğu olabilir.mavi ve yesil gozlu ebeveynlerden kahverengi goz cikmaz.evlatliksiniz
Benim amacım tartışma yaratmak değil. Bildiğimi yazdım yahu..Mümkün yahu olmaz olur mu? Lise biyolojisindeki caprazlama kadar basit değil bu durum.
Ayrıca evladlık değil evlatlık, okurken çok rahatsız etti valla.![]()
Allah gönlüne göre versin...
Ders anlatırken bu sene bir ogrencim aynı şeyi sordu. Kız kahverengi gözlü. Anne baba renkli gözlü. Kız kendi araştırdı. Evladlik alındığını öğrendi. Teyzesinden almışlar. Ama bu demek değildir ki sen de sizde evladliksiniz. Sadece bilimsel olarak mümkün değil. Kahverengi gözlü olmaları yüzde 0 ihtimal sadece bunu bil.
Bilimsel olarak mümkün yanlış yönlerdirmeyiniz. Nasıl emin yazabiliyorsunuz?Allah gönlüne göre versin...
Tartışalım diye yazmadım ben de.Benim amacım tartışma yaratmak değil. Bildiğimi yazdım ya hu...
Android tlflarin böyle özelliği oluyor malesef yoksa "evlatlık " biliyorum.