- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
- Konu Sahibi Derya gzntp27
- #21
Babannem derdi gözü seyirince,
Sağ gözüm sağlığa,
Sol gözüm varlığa
Sağ gözüm sağlığa,
Sol gözüm varlığa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde oldu canim bi hafta surdu. Sonra gelincik cikti gecti. Dr gitmeti sevmem gitmedim. Ama ben strese bagliyomArkadaşlar merhaba 2 gündür sağ gözüm seyriyor aralıksız sinirlerim bozuldu resmen sizce nedir anlamı ya yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
Kendinize dert arıyorsunuzYa bazıları da kötü şeylere delalettir diyor![]()
Keşke takılabilsem çalışmakta elim değmiyor:)KK da az takılın gözünüz yorulmuş![]()
Ya insanlardan öyle bayırlar duyuyoruz ki aklıma takılıyor ister istemezStres, yorgunluk yada magnezyum eksikliğine :)
Ama sizin aradığınız cevap bu değil tabi.
KesinlikleHaklısın. Bende de o kadar çok batıl inanç vardı ki hepsini çöpe attım. Küçük yaşta aklımıza sokmaya başlıyorlar ondan sonra uğraş dur.
Napalim büyüklerden bize kaldiKalçam sırtım segirdi arabaya binicem
Kollarım segirdi birine sarılıcam
Sağ göz kötü haber
Sol göz hayırlı haber
Pencereye konan karga kötü haber
Sonracima baykuş uğursuzdur
Bekarken kahve içersen çocuğun olmaz
Hamileyken nar çilek yersen çocuktan kırmızı lekeler çıkar
Haa kara kedi görünce de saçınızdan bir tutam yolunmasi gerekir kesinlikle..
Başka başkaa
Hah buldum. Yeni doğan bebeğin başına picah konulur.
Bende de o var iste gözü seyriyince hep kötü ouyorKendımı bildim bileli kotu anlarda sol gozum segırır ve bu konuda asırı sekilde rahatsızım ve sonuc olarak cenaze cıkar yada cok kotu birsey olur evdekilere derim gozum segırıyo cenaze olacak hepte cıkmıs tir bazen pes pese olur bu durum ve hep cenaze haberi alırız. Bu durum beni o kadar endılendırıyorkı orası anlatılmaz keske boyle Bı durumum olmasaydı bu sefer korkuyla yasıyorum ne yazıkkı.
Sanırım uykusuzluktan bende onlara yoruyorum artik:)Benikd
benimde oldu canim bi hafta surdu. Sonra gelincik cikti gecti. Dr gitmeti sevmem gitmedim. Ama ben strese bagliyom
Canim ben isi birakip ders calismaya basladim. Birde stres. Olunca. Sen gibi kokrtum ama bi hafta bekledim gecti. Bir 5 gun bekle gecmesse bi dr gorunSanırım uykusuzluktan bende onlara yoruyorum artik:)
Sol goz seyirmesi genelde stresten olurBende de o var iste gözü seyriyince hep kötü ouyor![]()
Aynen canim bence de strestCanim ben isi birakip ders calismaya basladim. Birde stres. Olunca. Sen gibi kokrtum ama bi hafta bekledim gecti. Bir 5 gun bekle gecmesse bi dr gorun
Ben bişey kafama çok taktığım zamanlarda oluyor hepArkadaşlar merhaba 2 gündür sağ gözüm seyriyor aralıksız sinirlerim bozuldu resmen sizce nedir anlamı ya yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
Acaba ondan mi ya aslında çok mantikliBen bişey kafama çok taktığım zamanlarda oluyor hep