Goz seyrimesi neye delalet eder? :(((

Benikd
Arkadaşlar merhaba 2 gündür sağ gözüm seyriyor aralıksız sinirlerim bozuldu resmen sizce nedir anlamı ya yardımcı olursanız çok sevinirim:KK43:
benimde oldu canim bi hafta surdu. Sonra gelincik cikti gecti. Dr gitmeti sevmem gitmedim. Ama ben strese bagliyom

Kendımı bildim bileli kotu anlarda sol gozum segırır ve bu konuda asırı sekilde rahatsızım ve sonuc olarak cenaze cıkar yada cok kotu birsey olur evdekilere derim gozum segırıyo cenaze olacak hepte cıkmıs tir bazen pes pese olur bu durum ve hep cenaze haberi alırız. Bu durum beni o kadar endılendırıyorkı orası anlatılmaz keske boyle Bı durumum olmasaydı bu sefer korkuyla yasıyorum ne yazıkkı.

Kalçam sırtım segirdi arabaya binicem
Kollarım segirdi birine sarılıcam
Sağ göz kötü haber
Sol göz hayırlı haber
Pencereye konan karga kötü haber
Sonracima baykuş uğursuzdur
Bekarken kahve içersen çocuğun olmaz
Hamileyken nar çilek yersen çocuktan kırmızı lekeler çıkar
Haa kara kedi görünce de saçınızdan bir tutam yolunmasi gerekir kesinlikle..
Başka başkaa :KK64:
Hah buldum. Yeni doğan bebeğin başına picah konulur.

Kalçam sırtım segirdi arabaya binicem
Kollarım segirdi birine sarılıcam
Sağ göz kötü haber
Sol göz hayırlı haber
Pencereye konan karga kötü haber
Sonracima baykuş uğursuzdur
Bekarken kahve içersen çocuğun olmaz
Hamileyken nar çilek yersen çocuktan kırmızı lekeler çıkar
Haa kara kedi görünce de saçınızdan bir tutam yolunmasi gerekir kesinlikle..
Başka başkaa :KK64:
Hah buldum. Yeni doğan bebeğin başına picah konulur.
Napalim büyüklerden bize kaldi:halay:

Kendımı bildim bileli kotu anlarda sol gozum segırır ve bu konuda asırı sekilde rahatsızım ve sonuc olarak cenaze cıkar yada cok kotu birsey olur evdekilere derim gozum segırıyo cenaze olacak hepte cıkmıs tir bazen pes pese olur bu durum ve hep cenaze haberi alırız. Bu durum beni o kadar endılendırıyorkı orası anlatılmaz keske boyle Bı durumum olmasaydı bu sefer korkuyla yasıyorum ne yazıkkı.
Bende de o var iste gözü seyriyince hep kötü ouyor:(

Back
X