Goz seyrimesi neye delalet eder? :(((

Merhaba benimde çok sık olur ya eşimle kavga ederim yada anne babamgilden kotu haber alırım sonuç ağlamayla biter göz seirmem kimine saçma gelebilir ama maalesef ben bu durumu yaşıyorum bol bol salavat okuyun elinize üfleyip gözünüze sürün çok can sıkıcı bi durum umarım siz kötü haber yada kötü olaylar yaşamazsınız

Bizim büyüklerimiz sağ göz sağlığa sol göz varlığa dalalet eder derler.yani ikiside sevindirici olacak şekilde.sağ gözünüz sağlıklı olduğunuza bir yakınınınız sağlıklı haberine fln yorun sevindirici haber deyin.takilmayin. göz kaslarıyla ilgili aslında.geçer

Benim de gözüm seyiriyordu, göz doktoruna gittim. Stres, yorgunluk ve uykusuzluktan olur dedi doktor.

Siz yine kulaktan duyulmuş, kulağım çınladı, biri beni konuşuyor, sağ gözüm seyirdi bişey olacak diye düşünüyorsunuz sanırım. ;)

Benim de gözüm seyiriyordu, göz doktoruna gittim. Stres, yorgunluk ve uykusuzluktan olur dedi doktor.

Siz yine kulaktan duyulmuş, kulağım çınladı, biri beni konuşuyor, sağ gözüm seyirdi bişey olacak diye düşünüyorsunuz sanırım. :KK66:
Evet büyükler hep der ya insab korkuyor o yyzden:(

Benim çok kitap okuyunca gözüm seyirir. Bir defa 1 ay sürmüştü baya sinir bozucuydu.

Ay
Merhaba benimde çok sık olur ya eşimle kavga ederim yada anne babamgilden kotu haber alırım sonuç ağlamayla biter göz seirmem kimine saçma gelebilir ama maalesef ben bu durumu yaşıyorum bol bol salavat okuyun elinize üfleyip gözünüze sürün çok can sıkıcı bi durum umarım siz kötü haber yada kötü olaylar yaşamazsınız
Insallah ya:(

Back
X