- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
- Konu Sahibi Derya gzntp27
Kız nörolog niye :)Uzun süre geçmezse bir norologa gidin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız nörolog niye :)Uzun süre geçmezse bir norologa gidin
Mesela ne oluyor ama benım yıllardır boyle hep kotu hep cenazeBende de o var iste gözü seyriyince hep kötü ouyor![]()
Uykusuzluk ve yorgunluktur genelde anlamı. Devam ederse hastaneye gidin.Arkadaşlar merhaba 2 gündür sağ gözüm seyriyor aralıksız sinirlerim bozuldu resmen sizce nedir anlamı ya yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
Tam bunu yazacaktimUykusuzluk ve yorgunluktur genelde anlamı. Devam ederse hastaneye gidin.
Evet büyükler hep der ya insab korkuyor o yyzdenBenim de gözüm seyiriyordu, göz doktoruna gittim. Stres, yorgunluk ve uykusuzluktan olur dedi doktor.
Siz yine kulaktan duyulmuş, kulağım çınladı, biri beni konuşuyor, sağ gözüm seyirdi bişey olacak diye düşünüyorsunuz sanırım.![]()
haklısınız bu aralar kitap okuyorum ondan sonra arttiBenim çok kitap okuyunca gözüm seyirir. Bir defa 1 ay sürmüştü baya sinir bozucuydu.
Insallah yaMerhaba benimde çok sık olur ya eşimle kavga ederim yada anne babamgilden kotu haber alırım sonuç ağlamayla biter göz seirmem kimine saçma gelebilir ama maalesef ben bu durumu yaşıyorum bol bol salavat okuyun elinize üfleyip gözünüze sürün çok can sıkıcı bi durum umarım siz kötü haber yada kötü olaylar yaşamazsınız
Hurafe, batıl inançYa bazıları da kötü şeylere delalettir diyor![]()
Artık düşünmeyeceğim yoksa bende kaptiriyorum:)Hurafe, batıl inanç