Göz Çevresi Bakımı gözaltındaki küçük yağ bezeleri

gul1815

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
51
27
8
39
Kızlar yardım yardım! Göz altlarım da küçük küçük yağ bezecikleri çıkmaya başladı ve bu ara daha da artıyor gibi geldi zaten göz altı morlukları vardı bi de yağ bezeleri çıktı başıma hep bu morlukları geçirmek için sürdüğüm yağlar yüzünden oldu bi de el yüz kremleri de yapıyor sanırım. Yardım benim gibi sorunu olanlar var mı yaptığınız ve çözüm bulduğunuz şeyler varsa söyleyin lütfen

Benim de kullandığım kremden dolayı beyaz beyaz yağ bezesi çıkmıştı. Sonra makyaj temizlemek için bebakın acı,badem sütünü kullanmaya başlamıştım. Üç dört gün sonra o bezeler de yok oldu. Bi deneyin isterseniz hem makyaj temizlemek için uygun hem de bezelere iyi geliyor.

Kızlar yardım yardım! Göz altlarım da küçük küçük yağ bezecikleri çıkmaya başladı ve bu ara daha da artıyor gibi geldi zaten göz altı morlukları vardı bi de yağ bezeleri çıktı başıma hep bu morlukları geçirmek için sürdüğüm yağlar yüzünden oldu bi de el yüz kremleri de yapıyor sanırım. Yardım benim gibi sorunu olanlar var mı yaptığınız ve çözüm bulduğunuz şeyler varsa söyleyin lütfen
Benimde var ve ben.doktora gittim once bir kan testi istedi daha sonra kolestrolum hafif yuksekmis bundan olabilecegini soyledi ve bunlari geciren krem vs birsey bulunmadigini soyledi ben daha sonra bir guzellik merkezine gittim ve orada bu bezecikleri igne ile temizlediler fakat suanda yine cikti kremden olabilecegini sanmiyorum yani ha birde 9 yasinda bir yegenim var cildinde tek tuk onunda yag bezecikleri var sonucta krem kullanmiyor .

Ben aldırdım çok fazlaydı.... sonrasında göz altı mezoterapisi yaptırdım o çıkmasını engelliyordu fakat daha sonra göz altımda alarji etki yarattı

Back
X