- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi ZeynepBusee
-
Ne kadar kötü kalplisiniz siz. Kadının eşi de aynı yerde çalışıyormuş, eşinize de getirmiş ne var? Siz bu hasetlikle ömrünüzü tüketirsiniz.Bakin abartmissiniz diyenler olmus bence hic abarti degil benim esimin halasi da isten esim 8 de cikiyor enistesiyle ayni yerde calisiyor her gun 7:30 da yemek getiriyor dukkana ne mana ben evde yemek yapmiyor muyum
Esi de o saatte gidiyor dukkandan 8 de kapaniyor dukkan ayrica esi eve gidip yemek yiyor halasi esime yemek getiriyorNe kadar kötü kalplisiniz siz. Kadının eşi de aynı yerde çalışıyormuş, eşinize de getirmiş ne var? Siz bu hasetlikle ömrünüzü tüketirsiniz.
Konuyu
Düzenledim biraz :) hayır asıl kayınvalide cagirmiyor eltimi tanisaniz hak verrdiniz ama ancak bukadar anlayabiliyorum.burda onunla olan mevzulara konu acsam hakliligimi anlatabilirdim ama bugün moralim bozuldu sürekli yorumda bulunduğum insanlarin dertlerini dinlediğim kk içimi döktüm
E ne var kötülük mü yapmış? Eşinizin canını mı yakmış sizin canınızı mı yakıyor nedir yani? Ömür ona kırıldım buna incindimle geçmezEsi de o saatte gidiyor dukkandan 8 de kapaniyor dukkan ayrica esi eve gidip yemek yiyor halasi esime yemek getiriyor
Çocuklar okulda oluyor o saatte.dün disardaydik evde yemek yenmedi yoksailla evde ekmek oluyor hiç olmadı tost yapıyorum.ben eşime kızdım zaten onlar beni düşünecek degilya.ama onlarda evde yanlız olduğumu bildiği halde ısrarla çağırması artık gıcık etti beniBeence umursamayın. Eşiniz de eve gelirken akşam fazladan bir ekmek getirsin her ihtimale karşılık sabaha ekmek olur evde. İlk hamileliğiniz değil sanırım. Alın çocukları yiyin yemeğinizi.
Ya nasıl kotuluk mu yapmıs ben de evde yemek hazırlıyorum esım yarım saat sonra evde oluyor ve karnı tok oldugu ıcın benımle yemek yemıyor ve bu 2 hafta boyle devam ettı hala hanım esıyle evde yemek yıyecek benım esım benımle yemeyecek dedıgınız sey ne kadar mantıklı empatı yapınE ne var kötülük mü yapmış? Eşinizin canını mı yakmış sizin canınızı mı yakıyor nedir yani? Ömür ona kırıldım buna incindimle geçmez
Anlamıyorsunuz. Halanın ne suçu var bu durumda? Art niyetli insan yemek hazırlayıp zorluğun altına girer mi? Yuvanızı falan mı yıkmaya çalışıyor sanıyorsunuz nedir? Eşiniz sizinle yesin istiyorsanız onunla çözeceksiniz, evde ben hazırlıyorum birlikte yiyelim vs diyeceksiniz.Ya nasıl kotuluk mu yapmıs ben de evde yemek hazırlıyorum esım yarım saat sonra evde oluyor ve karnı tok oldugu ıcın benımle yemek yemıyor ve bu 2 hafta boyle devam ettı hala hanım esıyle evde yemek yıyecek benım esım benımle yemeyecek dedıgınız sey ne kadar mantıklı empatı yapın
Bakın sız benı anlamıyorsunuz esım ıcın ayrı zorluga gırmıyor aksam ıcın hazırladıgı yemekten esıme getırıyor sonra kendısı esıyle kol kola gıdıp evlerıne gıdıyor sankı ben evde yemek yapmıyor musum gıbı davranıyor anladınız mı ve 2 haftadır boyle ustelık her aksam hazırladıgım sofranın fotografını kastı olarak esımın whatsapp durumunda paylasıyorum sızce ne kadar ıyı nıyetlı bır davranıs halasının yaptıgıAnlamıyorsunuz. Halanın ne suçu var bu durumda? Art niyetli insan yemek hazırlayıp zorluğun altına girer mi? Yuvanızı falan mı yıkmaya çalışıyor sanıyorsunuz nedir? Eşiniz sizinle yesin istiyorsanız onunla çözeceksiniz, evde ben hazırlıyorum birlikte yiyelim vs diyeceksiniz.
Bakın sız benı anlamıyorsunuz esım ıcın ayrı zorluga gırmıyor aksam ıcın hazırladıgı yemekten esıme getırıyor sonra kendısı esıyle kol kola gıdıp evlerıne gıdıyor sankı ben evde yemek yapmıyor musum gıbı davranıyor anladınız mı ve 2 haftadır boyle ustelık her aksam hazırladıgım sofranın fotografını kastı olarak esımın whatsapp durumunda paylasıyorum sızce ne kadar ıyı nıyetlı bır davranıs halasının yaptıgıKonu sahibine bir ben mi hak verdim yaa
Kaynını hamile karısı olmadan yemege çağırmak da ne demek? İyilik yapılacaksa hamile kadına yapılır kocasına değil. Hem de bu şekilde kadın yalnız kalıyor evde çok sinir bozucu. Bir de ona özel sevdiği yemegi yapması falan garip yani.
Seni de birlikte cagirmalari gerekirdi sonradan kavga çıkınca değil. Kocanla güzelce konuş "ben burda hamile halimle zar zor yemek hazırlayıp yalnız kaliyorken sen tek başına onların davetine gidemezsin ya beni de götür ya hiç gitme" de.
Ben hiç kötü niyet göremiyorum. Eşinize yemek getirmesinin sizin için "kötü niyet" olması, dediğim gibi kıskançlığınızı gösteriyor.Bakın sız benı anlamıyorsunuz esım ıcın ayrı zorluga gırmıyor aksam ıcın hazırladıgı yemekten esıme getırıyor sonra kendısı esıyle kol kola gıdıp evlerıne gıdıyor sankı ben evde yemek yapmıyor musum gıbı davranıyor anladınız mı ve 2 haftadır boyle ustelık her aksam hazırladıgım sofranın fotografını kastı olarak esımın whatsapp durumunda paylasıyorum sızce ne kadar ıyı nıyetlı bır davranıs halasının yaptıgı
Söyledim şimdi haklısın msj görmedim dedi. Bidaha gitmem gidersekte birlikte giderz dedi.Konu sahibine bir ben mi hak verdim yaa
Kaynını hamile karısı olmadan yemege çağırmak da ne demek? İyilik yapılacaksa hamile kadına yapılır kocasına değil. Hem de bu şekilde kadın yalnız kalıyor evde çok sinir bozucu. Bir de ona özel sevdiği yemegi yapması falan garip yani.
Seni de birlikte cagirmalari gerekirdi sonradan kavga çıkınca değil. Kocanla güzelce konuş "ben burda hamile halimle zar zor yemek hazırlayıp yalnız kaliyorken sen tek başına onların davetine gidemezsin ya beni de götür ya hiç gitme" de.
silah zoruyla mı yediriyorlar kocana,yemesinBakın sız benı anlamıyorsunuz esım ıcın ayrı zorluga gırmıyor aksam ıcın hazırladıgı yemekten esıme getırıyor sonra kendısı esıyle kol kola gıdıp evlerıne gıdıyor sankı ben evde yemek yapmıyor musum gıbı davranıyor anladınız mı ve 2 haftadır boyle ustelık her aksam hazırladıgım sofranın fotografını kastı olarak esımın whatsapp durumunda paylasıyorum sızce ne kadar ıyı nıyetlı bır davranıs halasının yaptıgı
Tamam canım sorun çözülmüş o zaman. Kocanda gözü olmayabilir ama yaptığı davranış hiç hoş degil.Söyledim şimdi haklısın msj görmedim dedi. Bidaha gitmem gidersekte birlikte giderz dedi.
Ben anlıyorum sizi,başına gelmeden anlaşılmıyor demek ki boşverin bence anlamamakta ısrar edenlere birşey anlatmak imkansız...Bakın sız benı anlamıyorsunuz esım ıcın ayrı zorluga gırmıyor aksam ıcın hazırladıgı yemekten esıme getırıyor sonra kendısı esıyle kol kola gıdıp evlerıne gıdıyor sankı ben evde yemek yapmıyor musum gıbı davranıyor anladınız mı ve 2 haftadır boyle ustelık her aksam hazırladıgım sofranın fotografını kastı olarak esımın whatsapp durumunda paylasıyorum sızce ne kadar ıyı nıyetlı bır davranıs halasının yaptıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?