Göze girmeye çalışan elti....

Bakin abartmissiniz diyenler olmus bence hic abarti degil benim esimin halasi da isten esim 8 de cikiyor enistesiyle ayni yerde calisiyor her gun 7:30 da yemek getiriyor dukkana ne mana ben evde yemek yapmiyor muyum
Ne kadar kötü kalplisiniz siz. Kadının eşi de aynı yerde çalışıyormuş, eşinize de getirmiş ne var? Siz bu hasetlikle ömrünüzü tüketirsiniz.

eltin neden kocanın gözüne girmeye çalışsın.kaynınla aynı yerde çalıştıkları için beraber gelsin yesin demişlerdir.seni düşünecek olan kocan.beklediğini kocan bilmiyor mu,ne amaçla gitmiş.kızacağın tek kişi koca kişisidir.

ayrıca sevinmen gerekir,senin yapamadıklarını kocana yedirdikleri için.

Ne kadar kötü kalplisiniz siz. Kadının eşi de aynı yerde çalışıyormuş, eşinize de getirmiş ne var? Siz bu hasetlikle ömrünüzü tüketirsiniz.
Esi de o saatte gidiyor dukkandan 8 de kapaniyor dukkan ayrica esi eve gidip yemek yiyor halasi esime yemek getiriyor

Beence umursamayın. Eşiniz de eve gelirken akşam fazladan bir ekmek getirsin her ihtimale karşılık sabaha ekmek olur evde. İlk hamileliğiniz değil sanırım. Alın çocukları yiyin yemeğinizi.

sakin hamileyken her şeyi abartma durumu olduğunu hatırlatın kendinize sinirlenince ayrıca sizde gidin orda yiyin ne güzel sizin eve yemek kokusu sinmez işte ayrıca hamile kız zorlanmasın diye yardım etmek istemiştir berki

Konu sahibini hakli buldum niyeti iyi olan insan sadece kaynını çağırmaz özellikle hamile die madem iyi niyetli ya eltisini cagirsaymis.
Hatta esinle gel sen yapamiyosan senin icinde farklılık olur desseymiş.
Kaynı cagirmak demek kendince cakallik yapmış bendede var bunun gibi

Beence umursamayın. Eşiniz de eve gelirken akşam fazladan bir ekmek getirsin her ihtimale karşılık sabaha ekmek olur evde. İlk hamileliğiniz değil sanırım. Alın çocukları yiyin yemeğinizi.
Çocuklar okulda oluyor o saatte.dün disardaydik evde yemek yenmedi yoksailla evde ekmek oluyor hiç olmadı tost yapıyorum.ben eşime kızdım zaten onlar beni düşünecek degilya.ama onlarda evde yanlız olduğumu bildiği halde ısrarla çağırması artık gıcık etti beni

E ne var kötülük mü yapmış? Eşinizin canını mı yakmış sizin canınızı mı yakıyor nedir yani? Ömür ona kırıldım buna incindimle geçmez
Ya nasıl kotuluk mu yapmıs ben de evde yemek hazırlıyorum esım yarım saat sonra evde oluyor ve karnı tok oldugu ıcın benımle yemek yemıyor ve bu 2 hafta boyle devam ettı hala hanım esıyle evde yemek yıyecek benım esım benımle yemeyecek dedıgınız sey ne kadar mantıklı empatı yapın

Konu sahibine bir ben mi hak verdim yaa
Kaynını hamile karısı olmadan yemege çağırmak da ne demek? İyilik yapılacaksa hamile kadına yapılır kocasına değil. Hem de bu şekilde kadın yalnız kalıyor evde çok sinir bozucu. Bir de ona özel sevdiği yemegi yapması falan garip yani.
Seni de birlikte cagirmalari gerekirdi sonradan kavga çıkınca değil. Kocanla güzelce konuş "ben burda hamile halimle zar zor yemek hazırlayıp yalnız kaliyorken sen tek başına onların davetine gidemezsin ya beni de götür ya hiç gitme" de.

Anlamıyorsunuz. Halanın ne suçu var bu durumda? Art niyetli insan yemek hazırlayıp zorluğun altına girer mi? Yuvanızı falan mı yıkmaya çalışıyor sanıyorsunuz nedir? Eşiniz sizinle yesin istiyorsanız onunla çözeceksiniz, evde ben hazırlıyorum birlikte yiyelim vs diyeceksiniz.

Bakın sız benı anlamıyorsunuz esım ıcın ayrı zorluga gırmıyor aksam ıcın hazırladıgı yemekten esıme getırıyor sonra kendısı esıyle kol kola gıdıp evlerıne gıdıyor sankı ben evde yemek yapmıyor musum gıbı davranıyor anladınız mı ve 2 haftadır boyle ustelık her aksam hazırladıgım sofranın fotografını kastı olarak esımın whatsapp durumunda paylasıyorum sızce ne kadar ıyı nıyetlı bır davranıs halasının yaptıgı

Bakın sız benı anlamıyorsunuz esım ıcın ayrı zorluga gırmıyor aksam ıcın hazırladıgı yemekten esıme getırıyor sonra kendısı esıyle kol kola gıdıp evlerıne gıdıyor sankı ben evde yemek yapmıyor musum gıbı davranıyor anladınız mı ve 2 haftadır boyle ustelık her aksam hazırladıgım sofranın fotografını kastı olarak esımın whatsapp durumunda paylasıyorum sızce ne kadar ıyı nıyetlı bır davranıs halasının yaptıgı

Ben hiç kötü niyet göremiyorum. Eşinize yemek getirmesinin sizin için "kötü niyet" olması, dediğim gibi kıskançlığınızı gösteriyor.
Ha bunu istemiyor musunuz, ya eşinizle anlaşacaksınız ya da haladan rica edeceksiniz. Öbür türlüsü saçmalık bence

Söyledim şimdi haklısın msj görmedim dedi. Bidaha gitmem gidersekte birlikte giderz dedi.

silah zoruyla mı yediriyorlar kocana,yemesin

Ben anlıyorum sizi,başına gelmeden anlaşılmıyor demek ki boşverin bence anlamamakta ısrar edenlere birşey anlatmak imkansız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…