- 8 Ağustos 2017
- 429
- 322
- 53
- Konu Sahibi ZeynepBusee
Ne hamile kaprisi yaaa hamilelikleri ilgili tek yazdığım yaptığım yemeklern sınırlı olması .benm evde bekledigimi bile bile ikide bir benim eşimi yemeğe cagiramaz kendi hamile olduğunda sırtına yastık koyup yatan birisi herkes etrafında dönsün iseyen birisi .benim özel halimdede etrafındakileri başına toplamaya çalışamaz .buradaki en büyük suçlu eşim zaten evde tek olduğumu bile bile gitmesi kuserler diye.ikincide eltim ona kalmamış benim kocamın aç karnını doyurmak. Aynen dediğiniz gibi hamileyim kanser hastası değilim kendi kocamın yemeğini kendim hazırlayabilirim kimsenin cagirmasina gerek yok.
Sennki laftan anlıyoruz sus pus oturuyor diyorsunuz bu çok gurursuz sadece bu konu değil ben evimden bile kovdum ama arsız valla yine geldi yine başka kimimiz var diyor.benimkide diğer kaynimin tırnağını kesmeye çalışmıştı bikere :)) kaynm çok kötü azarladi zorla bıraktı.
Laf anlamayana zor maalesef . Belki de bilerek yapiyordur bosverin.siz boyle tepki verince de amacina ulasip mutlu oluyordur psikopatca! hamileliginizde bebis icin boyle kisilerin stresini yasamayin.