• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göze girmeye çalışan elti....

Ne hamile kaprisi yaaa hamilelikleri ilgili tek yazdığım yaptığım yemeklern sınırlı olması .benm evde bekledigimi bile bile ikide bir benim eşimi yemeğe cagiramaz kendi hamile olduğunda sırtına yastık koyup yatan birisi herkes etrafında dönsün iseyen birisi .benim özel halimdede etrafındakileri başına toplamaya çalışamaz .buradaki en büyük suçlu eşim zaten evde tek olduğumu bile bile gitmesi kuserler diye.ikincide eltim ona kalmamış benim kocamın aç karnını doyurmak. Aynen dediğiniz gibi hamileyim kanser hastası değilim kendi kocamın yemeğini kendim hazırlayabilirim kimsenin cagirmasina gerek yok.
Sennki laftan anlıyoruz sus pus oturuyor diyorsunuz bu çok gurursuz sadece bu konu değil ben evimden bile kovdum ama arsız valla yine geldi yine başka kimimiz var diyor.benimkide diğer kaynimin tırnağını kesmeye çalışmıştı bikere :)) kaynm çok kötü azarladi zorla bıraktı.

Laf anlamayana zor maalesef . Belki de bilerek yapiyordur bosverin.siz boyle tepki verince de amacina ulasip mutlu oluyordur psikopatca! hamileliginizde bebis icin boyle kisilerin stresini yasamayin.

'göze girmeye çalışan elti' başlığına anlam veremedim kimin gözüne girmeye çalışıyor kocanızın mı?
bekar veya ne bileyim komşu kızı vs olsa anlayacağım da elti yani..

bence size iyilik olsun diye çağırmışlardır kv de var hem evde..

kendinizi yıpratmayın bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Göze girmeye calismasida biz çeşit çeşit yapıyoruz .sennki yapamiyo der gibi ama eşimden biliyorki ben budurummdan dolayı yapamıyorum .ha bide bikere yine eşimi çağırmış kv de beni aradı sende gel diye bende gittim eşim işyerinde bisorun olduğu için gelemedi onlara söyledim işi çıkmış dedim bu mutfağa gitti eşimi en az on kere aramış en son eşim onada msj atmış gelemiycm isim çıktı sağolun siz yiyin yazmis geldi masaya oturdu x abimn işi çıkmış msj attı diyor.eben dedimya dedim işi varmış diye .eşim akşam sen onlara işi var demedinmi beni kaç kere aramış dedi

Anlatamıyorum galiba beni cabirmadi cagirsa niye yemek hazirliym ben giderdim hiç onun için gitmesem de eşim gideck diye giderdim.esim ekmk istemiş msj görmedim diyince oda kalkıp beni aramış sende gel buraya diye .istediği değil yani cagirck olsa banada yarım saat önce söylerdi bende birşey hazirlamazdm

Hayatim aksam yemek daveti mi bu oyleyse soyle acik acik sana hak vericem.
Senin koca ogle yemegi icin eve gelmiyor mu. Hani ise gidiyor acikiyor
Eve gelip bir yemek yiyip donecek.
Olay bu yani.
Hamile kadinsin sen ohh ne guzel uzat ayaklarini dinlen kocanda birak doyursun karnini gitsin isine.
Hala yok ben hazirlicam ben de ben.

Valla hic caninizin kiymetini de bilmiyorsunuz. Ne meraklisiniz koca doyurmaya ^^

yahu sende gel dediğinde kalkıp gitsene o zaman.. sana iş olmasın diye gel ye demiştir orası adamın annesinin evi..

konu sahibi ota-çiçeğe takılarak hayat geçirilmez.. sen ne ima ettiğinin ve ettiğin imanın çirkinliğinin farkında bile değilsin.. göze girmek ne demek? ne olacak eşinin gözüne girince? adam hata yapmışım falan mı diyecek? ne düşündüğünün, burada satır arasında ne anlattığının farkında mısın sen? ömür mü geçer böyle yahu, allah eşe sabırlar ihsan eylesin..
Valla belki konunun arasındaki şeyden şüphe ediyordurum olabilir yani .ama edebileceğim birisi değil fiziksel olarakta beyin olarakta onun yaklaşımı aynn konu arasındaki gibi gıcık ama nasıl diym . Ne benim eşimin kaile alacağı bir i nede benim sinek pis değil ama migde bulandırıyor diyin en iyisi

Bizden istediginiz ne?

Bunlari bize degil esinize soyleyin biz ne yapalim?..
Normal mi bir eltinin bukadar sevgi dolu olması bunu soruyorum size sizde onun yerinde olsanız oylemi davranirdiniz .yada çevrenizde böyle sevgi dolu insanlar çok varmi

Göze girmeye calismasida biz çeşit çeşit yapıyoruz .sennki yapamiyo der gibi ama eşimden biliyorki ben budurummdan dolayı yapamıyorum .ha bide bikere yine eşimi çağırmış kv de beni aradı sende gel diye bende gittim eşim işyerinde bisorun olduğu için gelemedi onlara söyledim işi çıkmış dedim bu mutfağa gitti eşimi en az on kere aramış en son eşim onada msj atmış gelemiycm isim çıktı sağolun siz yiyin yazmis geldi masaya oturdu x abimn işi çıkmış msj attı diyor.eben dedimya dedim işi varmış diye .eşim akşam sen onlara işi var demedinmi beni kaç kere aramış dedi

siz üzülmeyin eskiden çeşit çeşit en güzel yemekleri yaptığınızı eşiniz biliyordur,

şuan hamilelikten bulantıdan vs yapamamanız çok normal bu sizin yemek yapamadığınız anlamına gelmiyor ki..

eltinizi fazlaca takıntılı buldum şu yazdığınız iceri gidip 10kere aramasından sonra..

ama bi artniyet olduğunu sanmıyorum takıntılı sanırım.

siz kendinizi doldurmayın yıpratmayın eşinizle konuşarak halledin bence..

Benim elti de bir garipti zaten anlaşamıyoruz hoş eşim de hep mesafelidir böyle yenge yenge diye tartmaz çünkü hareketlerini beğenmiyor kv ile birlikte yaşıyor bu arada mecbur gidiyorduk.
Kadın benimsuratıma bakmaz ki bakmasın kocam gelince masum havalarında gezer alttan veriri bana gazı gıcık eder geçer bir kçşeye otururu maksat masum hanımcık.
Eşim çay ister benden koşar mutfaga çay getirir.Kocası gelir inanın ki hoşgeldin bile demez eşim gelir gülerek kapıda karşılar terligini ayagına verir.
Ha ben bunda art nşyet aradım ki bariz eşim de farketti ama bana gıcık oldugu için kendince kocama beni kötüleyecek ince hesaplar derdinde.
Yoksa göz koymuş yanaşmış diyemem ki öyle içime şüphe düşmedi sırf bana gıcıklıgına ayrıca ben onun karısıyım be kadın senin 3 günlük gösterişine mi kanacak kocam.
Bence sizinki de tam olarak böyle bir durum maksat size gıcıklık olsun eşinizin gözüne girsin.

Normal mi bir eltinin bukadar sevgi dolu olması bunu soruyorum size sizde onun yerinde olsanız oylemi davranirdiniz .yada çevrenizde böyle sevgi dolu insanlar çok varmi

Kocanızda gözü var aman sakınnnnn !!!!!! Dememizi mi bekliyorsunuz anlamadım ki konuyu açmaktaki amacınızı.

Benim elti de bir garipti zaten anlaşamıyoruz hoş eşim de hep mesafelidir böyle yenge yenge diye tartmaz çünkü hareketlerini beğenmiyor kv ile birlikte yaşıyor bu arada mecbur gidiyorduk.
Kadın benimsuratıma bakmaz ki bakmasın kocam gelince masum havalarında gezer alttan veriri bana gazı gıcık eder geçer bir kçşeye otururu maksat masum hanımcık.
Eşim çay ister benden koşar mutfaga çay getirir.Kocası gelir inanın ki hoşgeldin bile demez eşim gelir gülerek kapıda karşılar terligini ayagına verir.
Ha ben bunda art nşyet aradım ki bariz eşim de farketti ama bana gıcık oldugu için kendince kocama beni kötüleyecek ince hesaplar derdinde.
Yoksa göz koymuş yanaşmış diyemem ki öyle içime şüphe düşmedi sırf bana gıcıklıgına ayrıca ben onun karısıyım be kadın senin 3 günlük gösterişine mi kanacak kocam.
Bence sizinki de tam olarak böyle bir durum maksat size gıcıklık olsun eşinizin gözüne girsin.
Aynen öyle cnm bizde mejburiyettn gidiyoduk eskiden artık gitmiyorum bir iki yıldır kv bize çağırıyorum kalsın diye yemek hazırlıyorum burada oğlunun evi diyorum geliyor oyuzden eskisi gibi gitmiyoruz ama gidince de dediğinz gibi kafasını kaldırıp yastık koymalar altına terlik vermeler maşallah çok misafir perver.ama sadece kayinlara bize birşey yok

Valla belki konunun arasındaki şeyden şüphe ediyordurum olabilir yani .ama edebileceğim birisi değil fiziksel olarakta beyin olarakta onun yaklaşımı aynn konu arasındaki gibi gıcık ama nasıl diym . Ne benim eşimin kaile alacağı bir i nede benim sinek pis değil ama migde bulandırıyor diyin en iyisi
Bu mesajda anladık sizin kalbiniz bozuk
Madem eltini begenmiyorlar kale bile almazlar fiziği de kötü nedense her öğle yemeğinde eşin orda hep beraber sohbet ederek yemek yiyorlar sende kıskançlık krizindesin durum aynen bu :kahve:

Zaten yapamıyorum tiksiniyorum demissin.madem onlar yapıyor ne güzel sevinmen lazim.yani siz yemiyorsunuz diye o da mı yemiyecek.

Bu mesajda anladık sizin kalbiniz bozuk
Madem eltini begenmiyorlar kale bile almazlar fiziği de kötü nedense her öğle yemeğinde eşin orda hep beraber sohbet ederek yemek yiyorlar sende kıskançlık krizindesin durum aynen bu :kahve:
Ayy ne sohbet ne sohbet aynı sizinki sohbeti ben gidiym sende gel .kötü cnm fizigide kötü zihniyetide kötü eşim onla sohbet etmez zaten okabiliyet yok onda annesi kardeş i var onlar dururken...

Demekki yakinlarimiza iyilik yaparken bile on kere dusunmemiz lazim bu nedir ya resmen eltimin kocamda gozu var demeye getiriyorsunuz,ayiptir yahu sevinmeniz lazim esinizi dusunup yemege cagiriyorlar diye.

Üff bir de şu hamileliklerinizi her şeye sebep olarak gösterip herkesin burnundan getirmeseniz....
Eşimsiz iştahım gelmiyor nedir yaa, iş olsun diye yeni icatlar uydurmayın. Sizin kavga çıkarasınız gelmiş.

Sizi niye çağırmadıkları anlaşıldı. bu nedir yaa, vır vır vır, ufacık meselelere... biraz geçimli olun.

Back
X