- 30 Ocak 2014
- 4.701
- 9.608
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Hayırr faydası oluyor mu alayım ben onuLa roche posay affeclar seridi var kullandiniz mi hic?
Tamam hemen ben de denicemForumda okumuştum birisi her sabah soğuk su ile yüzünü yıkayıp maden suyunu buz küpü olarak da yüzüne sürüyormuş gözenekler için ve çok faydasını görmüş bende başladım umarım ise yarar
Elbette her cildin ihtiyacı farklı ama bi incele sitesini de tanışma kitleri var. Uygun fiyata. Onlardan al memnun kalırsan devamında alirken toniğini de alırsın. Çünkü gözenek toniksiz küçülmez.Hayırr faydası oluyor mu alayım ben onuhenüz tavsiye eden olmadı onu bana
Yaa onu almak istiyorum ama bulamıyorum. Gül kürü.Gerçek gül suyunu sprey şişeyle yüzünüze sıkın gece, gündüz. Ve Babenin c vitaminli serumu hem leke, hem sıkılaşma için harika bir şey.
Yaa öyle de bana da her şey dokunuyor mesela temizleme jelleri bile... suyla arındırıyorum. Aynen öyle aslında denemeden bilemeyiz de doktora da her defasında sormayı unutuyorum uffElbette her cildin ihtiyacı farklı ama bi incele sitesini de tanışma kitleri var. Uygun fiyata. Onlardan al memnun kalırsan devamında alirken toniğini de alırsın. Çünkü gözenek toniksiz küçülmez.
.Yaa onu almak istiyorum ama bulamıyorum. Gül kürü.siz faydasını gördünüz mü? Teşekkür ediyorum
Çok güzel işte ben de bakayım alabilirsem gül kürünü Alcam bakalım. Dermoroller gördüm ama acıtıyor mu bilmiyorum..
Ben hergün gülsuyu sıkarım Cildime spreyle. Yüzüm ıslakken Aloe vera jel kullanırım nemlendiricimle karıştırıp. En güzel tonik gülsuyu. Kullandıkça anlarsınız. Cildime inanmıyor kimse. Botox var falan sanıyorlar yaşıma göreVe mutlaka bir dermarollerı olmalı her bayanın. Kış aylarında kullanırım onu da ayda 1.
.Çok güzel işte ben de bakayım alabilirsem gül kürünü Alcam bakalım. Dermoroller gördüm ama acıtıyor mu bilmiyorum.
Teşekkürler canım.
Çok bastırmadan hafif uygulandığı için acıma yok canım
yıllardır kullanırım çok memnunum sadece cildin kuruysa daha da kuruturHayırr faydası oluyor mu alayım ben onuhenüz tavsiye eden olmadı onu bana
Jel ve nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz?.
Ben hergün gülsuyu sıkarım Cildime spreyle. Yüzüm ıslakken Aloe vera jel kullanırım nemlendiricimle karıştırıp. En güzel tonik gülsuyu. Kullandıkça anlarsınız. Cildime inanmıyor kimse. Botox var falan sanıyorlar yaşıma göreVe mutlaka bir dermarollerı olmalı her bayanın. Kış aylarında kullanırım onu da ayda 1.
Onu ben de duydum ama benim cildim hassas olduğu için dokunuyorYa kahve telvesi de öneriyorlar ama bilemedim . Yine de düzenli bi ürün olmalı sanırım ben jel tonik nemlendirme okeyim ama gözenek için ekstra ürün gerek. Konuyu takipteyim
Sizin rutininizde hangi ürünler var peki .Jel markanız nemlendiriciniz toniginiz?Onu ben de duydum ama benim cildim hassas olduğu için dokunuyor
Ben sadece suyla temizliyorum her şey dokunuyor bana canım. Garnier in gül sulu temizleyicisini aldım en son ama çok nadir kullanıyorum.Sizin rutininizde hangi ürünler var peki .Jel markanız nemlendiriciniz toniginiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?