Cilt Bakımı Ürünleri Gözenek!!!!!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.701
9.608
358
Selamlar!
Çağın yarattığı güzellik algısına esir düştük
Sıkıntılı zamanlarımda çıkan sayısız sivilce ve türevleri(ki maske,sabun,yağ,tonik,krem,nemlendiri peeling kullanmama rağmen devam etti) için doktorun önerisiyle ilaca başladım. Doktor süreçten biraz bahsetti. Her zaman düzelme umudum vardı. Ve düzelmesini bekledi... Birisi, dudaklarım çatladığında “çok kötü gözüküyor” demişti ve çok üzüldüm. Gel zaman git zaman bu süreci tamamladım. Doktorum çok tatlı bi kadın... “Yüzün çok güzel olmuş” dedi... Verdiği tavsiyelere uymuştum; ilaç kullandığım sürece tek bir ağrı kesici bile almadım ama gel gör ki;

güneş kremi kullanmama rağmen lekelerim çıktı. Ve gözeneklerim büyüdü. Ne yapmam lazım bu gözenekler için. Doktor differin diye bi jel verdi. Başka ne kullanabilirim? Ne yapmam lazım. İsteyene özelden lekelerimin fotoğrafımı atabilirim(aynısından başına gelen ve düzelen birilerine)
Bir yandan düzeldim derken lekeler ve gözenekler sıkıyor canımı. Ne yapmalıyım?

Forumda okumuştum birisi her sabah soğuk su ile yüzünü yıkayıp maden suyunu buz küpü olarak da yüzüne sürüyormuş gözenekler için ve çok faydasını görmüş bende başladım umarım ise yarar

Hayırr faydası oluyor mu alayım ben onu henüz tavsiye eden olmadı onu bana
Elbette her cildin ihtiyacı farklı ama bi incele sitesini de tanışma kitleri var. Uygun fiyata. Onlardan al memnun kalırsan devamında alirken toniğini de alırsın. Çünkü gözenek toniksiz küçülmez.

Elbette her cildin ihtiyacı farklı ama bi incele sitesini de tanışma kitleri var. Uygun fiyata. Onlardan al memnun kalırsan devamında alirken toniğini de alırsın. Çünkü gözenek toniksiz küçülmez.
Yaa öyle de bana da her şey dokunuyor mesela temizleme jelleri bile... suyla arındırıyorum. Aynen öyle aslında denemeden bilemeyiz de doktora da her defasında sormayı unutuyorum uff

Yaa onu almak istiyorum ama bulamıyorum. Gül kürü. siz faydasını gördünüz mü? Teşekkür ediyorum
.
Ben hergün gülsuyu sıkarım Cildime spreyle. Yüzüm ıslakken Aloe vera jel kullanırım nemlendiricimle karıştırıp. En güzel tonik gülsuyu. Kullandıkça anlarsınız. Cildime inanmıyor kimse. Botox var falan sanıyorlar yaşıma göre Ve mutlaka bir dermarollerı olmalı her bayanın. Kış aylarında kullanırım onu da ayda 1.

Çok güzel işte ben de bakayım alabilirsem gül kürünü Alcam bakalım. Dermoroller gördüm ama acıtıyor mu bilmiyorum.

.
Ben hergün gülsuyu sıkarım Cildime spreyle. Yüzüm ıslakken Aloe vera jel kullanırım nemlendiricimle karıştırıp. En güzel tonik gülsuyu. Kullandıkça anlarsınız. Cildime inanmıyor kimse. Botox var falan sanıyorlar yaşıma göre Ve mutlaka bir dermarollerı olmalı her bayanın. Kış aylarında kullanırım onu da ayda 1.
[/QUOTE]
Jel ve nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz?

Ya kahve telvesi de öneriyorlar ama bilemedim . Yine de düzenli bi ürün olmalı sanırım ben jel tonik nemlendirme okeyim ama gözenek için ekstra ürün gerek. Konuyu takipteyim

Jel ve nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…