- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
Kızlar güzel pazarlar öncellikle.
Yıllardır yaşadığımız evimize yan komşumuzdan ötürü bıkkınlık geldi.
Ailemle yaşıyorum.
Bahçeli evimiz birsürü baktığımız kedi köpeğimiz var özellikle böyle bir evde yaşıyoruz yaşam alanları olsun diye.
Ben ufakken annem ve yan komşumuz kavga etmişler.
Kavga sebebi kadının erkek çocuklarının olması ve anneme kadın olsaydın da kocana erkek çocuk verseydin demesiyle ateşlenmiş.
Yıllardır konuşmayız.
Oğlu evlendi ve sonrasında gelini bu evde yaşamaya başladı.
Ben asla konuşmam onlarla ama ufak bebekleri olunca kendim marketten abur cubur alıyorsam o ufak kıza da geçerken hep verdim.
Şimdi asıl konumuz geçtiğimiz aylarda annemle bu gelin kavga ediyor kavga nedeni benim giyimim.
Neymiş pislik ve aşifte giyiniyormuşum.
Bahcede falan çok vakit geçirmem zaten ya hayvanlarımıza mama verirken ya da çamaşır asarken görür.
Şort askılı tarzı giyinirim evde.
Bugünde tayt ve üztüne göbeği açık bir bluz giydim.
Tam kapıyı örterken cıks cıks dedi emin olamadım yoksa tartışacaktım.
Sizce haksız mıyım?
İlk gördüğüm yerde de konuşmayı düşünüyorum
Yıllardır yaşadığımız evimize yan komşumuzdan ötürü bıkkınlık geldi.
Ailemle yaşıyorum.
Bahçeli evimiz birsürü baktığımız kedi köpeğimiz var özellikle böyle bir evde yaşıyoruz yaşam alanları olsun diye.
Ben ufakken annem ve yan komşumuz kavga etmişler.
Kavga sebebi kadının erkek çocuklarının olması ve anneme kadın olsaydın da kocana erkek çocuk verseydin demesiyle ateşlenmiş.
Yıllardır konuşmayız.
Oğlu evlendi ve sonrasında gelini bu evde yaşamaya başladı.
Ben asla konuşmam onlarla ama ufak bebekleri olunca kendim marketten abur cubur alıyorsam o ufak kıza da geçerken hep verdim.
Şimdi asıl konumuz geçtiğimiz aylarda annemle bu gelin kavga ediyor kavga nedeni benim giyimim.
Neymiş pislik ve aşifte giyiniyormuşum.
Bahcede falan çok vakit geçirmem zaten ya hayvanlarımıza mama verirken ya da çamaşır asarken görür.
Şort askılı tarzı giyinirim evde.
Bugünde tayt ve üztüne göbeği açık bir bluz giydim.
Tam kapıyı örterken cıks cıks dedi emin olamadım yoksa tartışacaktım.
Sizce haksız mıyım?
İlk gördüğüm yerde de konuşmayı düşünüyorum