Gözetleyen Komşu

KeediciK

Miyawww
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.775
19.536
158
Kızlar güzel pazarlar öncellikle.
Yıllardır yaşadığımız evimize yan komşumuzdan ötürü bıkkınlık geldi.
Ailemle yaşıyorum.
Bahçeli evimiz birsürü baktığımız kedi köpeğimiz var özellikle böyle bir evde yaşıyoruz yaşam alanları olsun diye.
Ben ufakken annem ve yan komşumuz kavga etmişler.
Kavga sebebi kadının erkek çocuklarının olması ve anneme kadın olsaydın da kocana erkek çocuk verseydin demesiyle ateşlenmiş.
Yıllardır konuşmayız.

Oğlu evlendi ve sonrasında gelini bu evde yaşamaya başladı.
Ben asla konuşmam onlarla ama ufak bebekleri olunca kendim marketten abur cubur alıyorsam o ufak kıza da geçerken hep verdim.
Şimdi asıl konumuz geçtiğimiz aylarda annemle bu gelin kavga ediyor kavga nedeni benim giyimim.
Neymiş pislik ve aşifte giyiniyormuşum.
Bahcede falan çok vakit geçirmem zaten ya hayvanlarımıza mama verirken ya da çamaşır asarken görür.
Şort askılı tarzı giyinirim evde.
Bugünde tayt ve üztüne göbeği açık bir bluz giydim.

Tam kapıyı örterken cıks cıks dedi emin olamadım yoksa tartışacaktım.
Sizce haksız mıyım?
İlk gördüğüm yerde de konuşmayı düşünüyorum

Size satasirsa cevabını verirsiniz. Şimdilik bulaşmayın. Herkes birbirinin bir şeyine takıyor ya aman. Size bakmasa bir şey görmez. Ben dışarda sizin giyindiginiz şekilde giyinmem tercih meselesi ama kalkıp da sizin giyim tarzınızı da yargılamam ne münasebet. Ne demiş ünlü filozof herkesin giyimine kimse karışamaz.

Size satasirsa cevabını verirsiniz. Şimdilik bulaşmayın. Herkes birbirinin bir şeyine takıyor ya aman. Size bakmasa bir şey görmez. Ben dışarda sizin giyindiginiz şekilde giyinmem tercih meselesi ama kalkıp da sizin giyim tarzınızı da yargılamam ne münasebet. Ne demiş ünlü filozof herkesin giyimine kimse karışamaz.

Bende zaten benim zıt giyimim olsun ya da daha açık giyinenler olsun asla yorum yapmam tercih meselesi.
Bir daha benzer bir durum olursa tepkimi belli edeyim o zaman.

gözetlemeyen komşu mu var? benimki de evde kaç kişi yaşıyorsunuz evladım sürekli ya market alışverişi yapıyorsun ya kargo geliyor demişti :27: işsiz, güçsüz, kıskanç, dedikoducu, haset komşuların tek hobisidir gözetleme.. ne zaman ağzının payını verirsin sorun ortadan kalkar..

Bende zaten benim zıt giyimim olsun ya da daha açık giyinenler olsun asla yorum yapmam tercih meselesi.
Bir daha benzer bir durum olursa tepkimi belli edeyim o zaman.
Direkt size bir şey derse kavga etmeden cevabını verin. Kocası sizi görür de etkilenir diye mi bu tafralar acep :deli:

Kavga sebebi kadının erkek çocuklarının olması ve anneme kadın olsaydın da kocana erkek çocuk verseydin demesiyle ateşlenmiş.

Şimdi asıl konumuz geçtiğimiz aylarda annemle bu gelin kavga ediyor kavga nedeni benim giyimim.
Neymiş pislik ve aşifte giyiniyormuşum.

Aiiyy... O komşuyla çok güzel kavga edilir kız ne diyorsun.
Canım çekti bi mahalle kavgası :KK70:
Yani şöyle davranılsa, kusura bakmayın çizgimden çıkar saçına yapışırım.
Aşufte diyenin ağzını kırarım.net
Sonra gider polise efendi efendi ifademi de veririm tabi orası ayrı. Hukuka saygım sonsuz. :)

gözetlemeyen komşu mu var? benimki de evde kaç kişi yaşıyorsunuz evladım sürekli ya market alışverişi yapıyorsun ya kargo geliyor demişti :KK53: işsiz, güçsüz, kıskanç, dedikoducu, haset komşuların tek hobisidir gözetleme.. ne zaman ağzının payını verirsin sorun ortadan kalkar..

Evet ve her eve girdiğimizde camdan kafasını uzatır.
Çok dengesiz örümcek beyinliler zaten.
Kocalarından dayak yerler biz ayırırız polis çağırırız eve alırız aşifte biz oluruz anlamadım.

Back
X