Bilmiyorum,görmezden duymazdan gelmeyi bilmiyorum,beceremiyorum,yapım böyle sanırım,asla laf da sokamam ama kendimi yer bitiririmCiddiye bile almam, duymamış gibi yaparım, güler geçerim, asla istediklerini yapmam ve beni germelerine de asla izin vermem. Şu dünyada hoşlanmadığınız insanların sizi mutsuz etmesine neden izin veresiniz ki? O güce sahip olacak kadar değerli değiller. Ben böyle düşünüyorum, çok da işime yarıyor. Yani akılları yerinde değil, yazık, ondan böyle saçmalıyorlar diye düşünün, bir nevi hastalık gibi... Bırakın sayıklasınlar, siz de nasıl istiyorsanız öyle davranmaya, yaşamaya devam edin.
Nasıl güzel yorum AllahımÇalışıyorum kazanıyorum, siz de evde g.t büyüteceğinize çalışıp kazanın deyin. Gerginlik çıkmasın diye gülerken kendiniz geriliyorsunuz.
Tövbe tövbe. Enişte olacak şahıs gitsin iki işte çalışsın madem ya da karısını çalıştırsınEn çok yapan da öz be öz ablası ve ablasının eşi...hayır olsun diye bişey de yapmıyor değiliz,hatta en çok onlara yapmışlığımız var.
Kiz calismasa 5 kilo et isteyebilecekler miydi? Gelinin calismasini kendilerine cikar konusu yapmislar. Sanki kendileri okutup meslek sahibi yaptilarBeraber çalışıyorsunuz diye kayınpederin evine giderken 5 kilo et almak zorunda mısın? 5 kilo et nedir? Uçmuşlar iyice.
Halbuki onların evlatlarına yapması lazım. Biz de öyle mesela. Kayınvalide kendi evine ne alırsa oğullarının evine de aynısından alır. Böyle yapan kayinvalideye ilerde durumumuz iyi olursa ( su an borç ödüyoruz) biz de tabi ki elimizden geleni yapacağız. Ama böyle tiplere bir bardak su bile vermem.
Off offf nasıl anlatılır bu taş kafalı insanlarla yarışamam laf Peşinde....onu biliyorumKiz calismasa 5 kilo et isteyebilecekler miydi? Gelinin calismasini kendilerine cikar konusu yapmislar. Sanki kendileri okutup meslek sahibi yaptilar
Katılıyorum tepkinizi belli edinKendim kazanip kendim harciyorum, etraftan duyuyorum dedikodum yapiliyormus, herkes kendi isine baksin deyin. Bu sekilde birkac kez soylerseniz birdaha size hayir kurumu gibi davranamazlar
Takmamayı nasıl öğrendinizIstedigim gibi harcarim ne derse desinler...Laf soyleyen cok oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?