• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözümde yaş bitmiyor

Mlskurtast

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
335
113
103
Merhaba kızlar erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz yeni bir yere başladı calismaya tüm zor zamanlarinda yanında oldum vs vs şimdiyse umrunda değilim artık bi arkadas grubu var ve bana kötü davraniyor her gün her saniye Ağlıyorum okulda bile.. ayrılmak çok zor geliyor Yeni bir kayıp yaşadım hayatımda ölüm olarak ne yapmalıyım nasıl davranmaliyim

Ölüm kaybını yaşamış biri böyle sorumsuz ve umursamaz adamı kaybetmekten korkmamalı.

Ben de yakınımda birini kaybettim ve ilk işim ipsiz sapsız sevgilimden ayrılmak oldu. Çünkü hayatta neyin daha önemli olduğunu o an anlamıştım.

Bu arada başın sağolsun.

Hazır başka acı çekiyorken ikisini bir arada yaşar bitirirsin. Seni istemeyen kişiye kendini mi zincirleyeceksin?

Ölüm kaybını yaşamış biri böyle sorumsuz ve umursamaz adamı kaybetmekten korkmamalı.

Ben de yakınımda birini kaybettim ve ilk işim ipsiz sapsız sevgilimden ayrılmak oldu. Çünkü hayatta neyin daha önemli olduğunu o an anlamıştım.

Bu arada başın sağolsun.
Seninde başın sağolsun canım böyle bi kayıp yaşamadan önce eyvallahi olmayan biriydim ama şimdi oyle aciz davranıyorum ki :(

Bu arada başın sağolsun.
Peki şu an daha mı mutlusun

Back
X