Herkeze hayırlı akşamlar
3 yıl önce online bir oyunda biriyle tanıştım oyunda bir çok kişi tarafından tanınan popüler bir oyuncuydu benide aralarına aldılar ilk başta arkadşca konuşurken sevdik birbirimizi güvendik buluştuk.oyunu bıraktı sigarayı bıraktı hepsini ikimizi için yaptım dedi
herşey güzeldi onun ailesi beni kabul etti hiç olmaz demedi benim ailem çok baskıcı olduğu için 3 sene boyunca sölüyemedim.Ama oyundan arkadaş olduğumu bildiler babam hariç hep isteyenler oldu hepsine bir kulp bulup istemedim çünkü onu çok sevdim güvendim oda beni seviyordu hissettim yine isteyen vardı ben dayanamadım ben başkasını seviyorum dedim, kimi dedi annem anlattım olmaz babana ne dicen nasıl dersin felan filan onu da seversin dedi sevemem işte öyle kolay sevemiyorum anlattım annemin dediklerini olsun ikna ederiz dedi.Ama olmıcak babamda anlamaz beni mesaj attım olmuyor annem istemiyor dedim bitti dedim ikna ederiz ben seni seviyorum herşeye varım senle dedi git dedim gözümden akan bu yaşların hesabını allah sorsun dedi o kadr kötüyüm ki nasıl devam etcem bilmiyom uzun oldu kusura bakmayın
çocuk değiliz ben 24 o 26
benim ailem bana çok baskı yaptı bir tane bile erkek arkadşım yok ben 17 yaşlarındayken birine aşık olmuştum bu olay yüzünden senelerce baskı ve laf işittim kimse girmedi hayatıma taki bu kişiye kadr
3 yıldır tanıyorum ufak da olsa yalanini görmedim evde olur genelde o zamanda skype de konuşuruz yüz yüze görüştük zaten ailem baskıcı evet görüştüm sürekli yüz yüze buluşsam sorun olurdu belki ama genelde skype de konusuruz internetten tanıştığımi solemeseydim anlarlardi çünkü ben onlara bu kişiyle yakın arkadaşım dedKeşke internette tanistiginizi soylemeseydinizayrıca sevgilinizi iyi tanidiginiza emin misiniz, kaç kez yüz yüze görüştünüz , ayrıca aileniz bu kadar baskiciyken nasıl gorusebildiniz
3 yıldır tanıyorum ufak da olsa yalanini görmedim evde olur genelde o zamanda skype de konuşuruz yüz yüze görüştük zaten ailem baskıcı evet görüştüm sürekli yüz yüze buluşsam sorun olurdu belki ama genelde skype de konusuruz internetten tanıştığımi solemeseydim anlarlardi çünkü ben onlara bu kişiyle yakın arkadaşım ded
Bende böyle önyargılıydim birden oldu herşey defalarca kere ayrılmak istedim bir türlü olmadı kendimi yine aynı yerde buldum ikimizde Karadenizliyiz 3 saat falanBen olsam ben de söyleyemezdim internette tanıştığımı. Ne iş yapıyor? Siz de çalışmıyorsunuz sanırım. Sürekli skype ta görüşmekle gerçek hayat arasında uçurum var. Birbirinizin aile yapıları sosyal çevreleriniz. Evlilik söz konusu olunca gerçekler yüze vurmaya başlar. Kardeşim olsaydın eğer çok tepki gösterirdim muhtemelen. Annene kısmen hak verdim.
Ağlamıyorum annem de olumsuz cevap aldım ama kız kardeşim daha olumlu baktı erkek arkadaşım ayrılmak hiç istemiyor ne gerekirse yaparım diyorağlamayın. siz annenizi üzmemehyi tercih etmişsiniz
kendi mutlulugunuzu düşünmemişsiniz
Hakliysa er ya da geç mutlaka tutar. Daha omur bitmedi. Haksizsaniz eninde sonunda çekersiniz ve daha yalnız dediğiniz kişi yalnızken bile belki sizden daha mutludur ne biliyorsunuz.? Mutluluk erkek ya da kadına mi bağlı? Madem siz de haklı tarafları olduğunu düşünüyorsunuz, dua edin hakkını helal etsin. Omur bitmeden hesaplar esitlenir. Esitlenmeyen ise öbür tarafa kalır ki o daha kötüBenim de eski sevgilim ayrilirken hakkımı helal etmiyorum demişti. Haklı yönleri vardı korkmuştum mutlu olamicam diye çok şükür ben mutluyum ama o hala yalnizHerkes birilerinden ayrılıyor belirli sebeplerden. Her beddua tutsaydi halimiz vahim olurdu.
ben ERKEK ARKADAŞIMDA AYRILMADIM konuştuk bana destek oldu üzüldüm annem tepki verince ama şuan herşey yolundaBabana soyleyemeyeceksen niye adamla basladin? Daha söylemeden vazgecmissin. Çocuk haklı ve bence o ah tutar. Tutsun da. Gittiği yere kadar mantığı guden, iş ciddiye binince cark eden korkan kaçan insanlardansiniz.. o yuzden tutsun bence de
Iyi o zaman. sevindim sein adina. Bedduadan korkarım ben çünkü insallah her sey yolunda gider :)ben ERKEK ARKADAŞIMDA AYRILMADIM konuştuk bana destek oldu üzüldüm annem tepki verince ama şuan herşey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?