Gözümden akan yaşların hesabını allah sorsun dedi

Dünde buna benzer bir konu okumuştum ailesi 3000 tl öğretmen maaşlı birini fakir gördüğü için kız adamı bırakmıştı.....
Seven kişi mucadele eder sevdiği için ondan emin ise kabullendirir sevdirir !herşey bukadar basit olmamalı

çocuk değiliz ben 24 o 26

Kızım delirdin herhalde. Babanın yanına oturacaksin diyeceksin ki biri var baba biz evlenmek istiyoruz. Senle tanışmak istiyor. Ertesi gunde gelsin tanissinlar. Annen de bir tuhaf. Çok kapalı bir aile olsan bile bu işler böyledir. Annen gerçekten bir tuhaf onu da seversin ne demek.

Ya da çocuğa söyle ailesini gondersin bizim kadın kizimizi hamamda gördüm oradan geldim desin. Gerçekten 16 -17 yaş gibi yaziyorsun

benim ailem bana çok baskı yaptı bir tane bile erkek arkadşım yok ben 17 yaşlarındayken birine aşık olmuştum bu olay yüzünden senelerce baskı ve laf işittim kimse girmedi hayatıma taki bu kişiye kadr

Yaw ne var. Baskı yapıyorlarsa yapıyorlar sen direneceksin. Yoksa sevmediğin tanımadığın bir adamın konuna girersiniz yakinda. #direnhayat1oyun :))

Aileler tanisir. Eğer ailen erkek arkadasinda bir tuhaflık görüp sana söylerlerse ve haklilarsa usulünce bitirirsin ama bu biraz ilginç olmuş.

Internette tanıştığını niye soyledin ki arkadaş aracı oldu falan deseydin. Ufak pembe yalandan bisey olmazdı.

Ben seven bir insanin karsisindaki güvendigi ve inandigi bir insan icin mucadele verecegine, arkasinda duracagina inananlardanim. En azindan bu böyle olmali diye düsünüyoru.

Ya hala anlamayanlar var 16 17 yaş yazıyor herkesin ailesi aynı değil
16 17 yaşında birine aşık oldum
Ve sebepten ötürü dayak yedim
Belki cinsel ilişki olmuştur diye
Doktora götürmek istedi annem
Burda yazmak kolay
İnternetten tanışmak benim çevreme göre çok kötü bir şey bende koca aramadim herşey birden gelişti
Her ilişkide bir taraf daha çok sever evet karşımdaki adam beni çok seviyor ağladı herseyi yapmaya hazır ailesini bırakıp benim olduğum şehire gelmeyi göze aldı belkide hayatım boyunca bir daha böyle seven bir insan çıkmaz karşıma ama kız kardeşim beni anladı şuanda daha iyi gibi

Keşke internette tanistiginizi soylemeseydiniz ayrıca sevgilinizi iyi tanidiginiza emin misiniz, kaç kez yüz yüze görüştünüz , ayrıca aileniz bu kadar baskiciyken nasıl gorusebildiniz

Keşke internette tanistiginizi soylemeseydiniz ayrıca sevgilinizi iyi tanidiginiza emin misiniz, kaç kez yüz yüze görüştünüz , ayrıca aileniz bu kadar baskiciyken nasıl gorusebildiniz
3 yıldır tanıyorum ufak da olsa yalanini görmedim evde olur genelde o zamanda skype de konuşuruz yüz yüze görüştük zaten ailem baskıcı evet görüştüm sürekli yüz yüze buluşsam sorun olurdu belki ama genelde skype de konusuruz internetten tanıştığımi solemeseydim anlarlardi çünkü ben onlara bu kişiyle yakın arkadaşım ded

Ben olsam ben de söyleyemezdim internette tanıştığımı. Ne iş yapıyor? Siz de çalışmıyorsunuz sanırım. Sürekli skype ta görüşmekle gerçek hayat arasında uçurum var. Birbirinizin aile yapıları sosyal çevreleriniz. Evlilik söz konusu olunca gerçekler yüze vurmaya başlar. Kardeşim olsaydın eğer çok tepki gösterirdim muhtemelen. Annene kısmen hak verdim.

ağlamayın. siz annenizi üzmemehyi tercih etmişsiniz
kendi mutlulugunuzu düşünmemişsiniz

Bende böyle önyargılıydim birden oldu herşey defalarca kere ayrılmak istedim bir türlü olmadı kendimi yine aynı yerde buldum ikimizde Karadenizliyiz 3 saat falan
Skype de konuşurken aileside yanında oluyor konuşuyorlar
Görücü usulü evlensem 5 6 ay içinde herşey olur düğün Nişan felan o zaman karşımdakini nasıl tanicam sırf aracı kişi bu adamlar çok iyi durumlari çok iyi dediği için yarım yamalak tanıdığım biriyle evlenmek hiç mantıklı değil

ağlamayın. siz annenizi üzmemehyi tercih etmişsiniz
kendi mutlulugunuzu düşünmemişsiniz
Ağlamıyorum annem de olumsuz cevap aldım ama kız kardeşim daha olumlu baktı erkek arkadaşım ayrılmak hiç istemiyor ne gerekirse yaparım diyor

Cok kolay pes etmissinz.
Egerki annenjz gormediyse sevdiginizi, gorucu usulu oyunu oynaya bilirdinz.
"Kizinzi gorduk begendik" diye gelirlerdi, kararida sana biraktiklari icin sende "evet" derdin.

Babana soyleyemeyeceksen niye adamla basladin? Daha söylemeden vazgecmissin. Çocuk haklı ve bence o ah tutar. Tutsun da. Gittiği yere kadar mantığı guden, iş ciddiye binince cark eden korkan kaçan insanlardansiniz.. o yuzden tutsun bence de

Hakliysa er ya da geç mutlaka tutar. Daha omur bitmedi. Haksizsaniz eninde sonunda çekersiniz ve daha yalnız dediğiniz kişi yalnızken bile belki sizden daha mutludur ne biliyorsunuz.? Mutluluk erkek ya da kadına mi bağlı? Madem siz de haklı tarafları olduğunu düşünüyorsunuz, dua edin hakkını helal etsin. Omur bitmeden hesaplar esitlenir. Esitlenmeyen ise öbür tarafa kalır ki o daha kötü

ben ERKEK ARKADAŞIMDA AYRILMADIM konuştuk bana destek oldu üzüldüm annem tepki verince ama şuan herşey yolunda

yaaa doğruyu söylemek zorunda mısın oyundan deme sen de .... onlar da görücü gelsin ne yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…