- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Baban ve annenle konuş. .sevdiğin genci tanıştır..mücadele et biraz bu kadar pasif olmaKardeşim bak yasin küçük diye kardeşim diyorum..daha babanın karşısına geçip durumu anlamamışsın adamı tanımamışsın hemen kaçmaktan söz ediyorsunuz sonrada ailem vermedi kaçtım diye işin içinden çıkıyorsunuz
Önce bir uğraş çaba göster ikna etmeye çalış sonra konuş bunları. .
canım o zaman bir işe gir.. çalışmamı istemedi ne demek.. çalışırsan ailenin üzerindeki baskısı da azalır biraz rahatlarsın..
biraz kendin için yaşa .. yazdıklarından çıkardığım hep başkaları ne derse onu yapıyorsun . senin hayatın üzerinde başkalarının söz hakkı olmasına bu kadar izin verme..
ve sakın kaçma birlikte mücadele edin ama kaçma olayına girme sakın ..
Bazı kişiler kırıcı oluyor evet olsun ben uzulmuyorum belki kendimi ifade edemiyorum yaşadıklarımı buraya yazmaya kalksam çok uzun olur internet den koca bulmak için hiç uğraşmadim herşey aniden gelişti skype de konustuk her gün annem e dedim oyundan arkadaşım normal karşıladı annem babana nasıl dicen internetten koca bulmuş der kafa bırakmaz bende der diyor okuldan değil diyor ben pes etmedim çok üzülüyorum napmam gerek bilmiyorum sevdiğim kişi bana destek oluyor
ötekinin maddi durumu iyise annesi ondan istemiştir belkiHerkesin kocasını ailesi önceden tanıyor mu ki?Belki tanısa baban da sever.Annenin söylemi de tuhafmış,Onu da seversin demesi,ısmarlama olmaz ki bu işler.
Illa oyundan tanistiginizi soylemek zorundamisiniz. Birisi var arkadasimon arkadsiymis benimle gorusmek istedi coddi oldunu soyledi benimle evlenmek istiyor babacim sizi tanimak istiyor diyceksiniz bu kadar ya illa oyundan tanistik demek sorunda degilsiniz ayricada evlilik icin biseyse bu nerde tanistinizun ne onemi var sonucta karsi taraf evlenmek istiyomücadele edemiyorum beni anlıcak hiç kimse yok karşımda bende böyle olduğunu için üzgünüm bunları yazarken dahi ağlıyorum baskıcı bir aile kendi dedikleri olsun diye uğraşıyolar bende istemedim oyundan birine aşık olmayı oldum işte oldum ölmemmi lazım
ya bence annem istemiyo diye ayrılma annene ayrıldım de çocukla gizli gizli görüş seni istemeye gelsinler zaten olur zamanla. ya aşırı merak ettim istersen özelden yaz oyunun adı ne ya çok merak ettim çünkü bende net oyunlarını çok oynarım eşimle oynarız ay lütfen söyle çok merak ettim:)Herkeze hayırlı akşamlar
3 yıl önce online bir oyunda biriyle tanıştım oyunda bir çok kişi tarafından tanınan popüler bir oyuncuydu benide aralarına aldılar ilk başta arkadşca konuşurken sevdik birbirimizi güvendik buluştuk.oyunu bıraktı sigarayı bıraktı hepsini ikimizi için yaptım dedi
herşey güzeldi onun ailesi beni kabul etti hiç olmaz demedi benim ailem çok baskıcı olduğu için 3 sene boyunca sölüyemedim.Ama oyundan arkadaş olduğumu bildiler babam hariç hep isteyenler oldu hepsine bir kulp bulup istemedim çünkü onu çok sevdim güvendim oda beni seviyordu hissettim yine isteyen vardı ben dayanamadım ben başkasını seviyorum dedim, kimi dedi annem anlattım olmaz babana ne dicen nasıl dersin felan filan onu da seversin dedi sevemem işte öyle kolay sevemiyorum anlattım annemin dediklerini olsun ikna ederiz dedi.Ama olmıcak babamda anlamaz beni mesaj attım olmuyor annem istemiyor dedim bitti dedim ikna ederiz ben seni seviyorum herşeye varım senle dedi git ydedim gözümden akan bu yaşlarınmahesabını allah sorsun dedi o kadr kötüyüm ki nasıl devam etcem bilmiyom uzun oldu kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?