Gözümden akan yaşların hesabını allah sorsun dedi

Baban ve annenle konuş. .sevdiğin genci tanıştır..mücadele et biraz bu kadar pasif olma

İnsan annesını tanımaz mı ? Ben tanırım neye kızar , sevınır vs . Büyük konusmayım ama ben istersem her şeyı yaparım , kolay öyle annem ıstemıyor demek . Anlatma kızacaksa sende . Çok mu zor bekle 2 ay anne ben bırıyle tanıstım de gıtsın . Yol çook isteyene ...

Bazı kişiler kırıcı oluyor evet olsun ben uzulmuyorum belki kendimi ifade edemiyorum yaşadıklarımı buraya yazmaya kalksam çok uzun olur internet den koca bulmak için hiç uğraşmadim herşey aniden gelişti skype de konustuk her gün annem e dedim oyundan arkadaşım normal karşıladı annem babana nasıl dicen internetten koca bulmuş der kafa bırakmaz bende der diyor okuldan değil diyor ben pes etmedim çok üzülüyorum napmam gerek bilmiyorum sevdiğim kişi bana destek oluyor

eğer sevginizden ve sevdiğinden eminseniz bence o kişiden vazgeçmiş gibi yapın aynı kişiyi aradan zaman geçince sanki başka biyerde yeni biriyle tanışmışsınız gibi anlatın

internetten tanıştığınz seninle annen arasında kalsa olmaz mı, aynı şehirdeyseniz ordan tanıştığınızı söylersiniz babanıza

Şimdi git annene dekı ayrıldım bıttı gıttı . Zaman geçsin git baskası dıye tanıstır . Bunda bır sey yok ınternetten bul bulma . Bu ınternet olayını yaşamayan ınsanlar bunu anlamıyorlar . Sen ıstesen senelerce dıl dok anlamayacaklar var yaş , görüş.. Değiştirmek zor oluyor . Sen ıstıyorsan elınden gelenı yap . Böyle annem ıstemıyorla köşeye çekilmek olmaz yanlız .

Herkesin kocasını ailesi önceden tanıyor mu ki?Belki tanısa baban da sever.Annenin söylemi de tuhafmış,Onu da seversin demesi,ısmarlama olmaz ki bu işler.
ötekinin maddi durumu iyise annesi ondan istemiştir belki

E oyundan olduğunu neden söyledinizki? Arkadaş ortamında tanıştık deseydiniz? oyundan diyince tabi herkesin bi garipseyip kabullenmemesi normalde, diğer türlü gayet oluru olurdu bence.

Ben bu oyunu erkek kardeşimle başladım sonra o bıraktı skype konuşma oluyordu giriyordum sonra bana telefon yolladı oyundan şu kişi gönderdi dedim

Keşke netten tanıştığınızı söylemeseydiniz. Sonuçta nette her zaman güvenilir insanlar yok o yüzden korkmuştur ailen. Seviyorsanız nasıl bu kadar çabuk vazgeçtiniz sevginiz pek kuvvetli değilmiş demekki.

Ben annemle imi kez konuştum olumsuz baktı çok üzüldüm sonra kız kardeşime söyledim o çok moral verdi olyr dedi zamana bırak dedi ama annem babam sana çok alışkın dedi uzak gitmeni istemez belki dedi erkek arkadaşım ben oraya gelir orda çalışirim dedi bakalım ne olacak anlayan anlamayan bayanlara teşekkür ederim hayırlı geceler

Illa oyundan tanistiginizi soylemek zorundamisiniz. Birisi var arkadasimon arkadsiymis benimle gorusmek istedi coddi oldunu soyledi benimle evlenmek istiyor babacim sizi tanimak istiyor diyceksiniz bu kadar ya illa oyundan tanistik demek sorunda degilsiniz ayricada evlilik icin biseyse bu nerde tanistinizun ne onemi var sonucta karsi taraf evlenmek istiyo

ya bence annem istemiyo diye ayrılma annene ayrıldım de çocukla gizli gizli görüş seni istemeye gelsinler zaten olur zamanla. ya aşırı merak ettim istersen özelden yaz oyunun adı ne ya çok merak ettim çünkü bende net oyunlarını çok oynarım eşimle oynarız ay lütfen söyle çok merak ettim:)

Istihare yapin evlilik onemli sonra durustce soyleyin seviyorum die bir kolaylik olur nasipse evlenirsiniz uzulmeyin

3 sene beklemişsiniz zaten biraz daha bekleseydiniz. niye hemen ayrıldınız ki?

Çoğunlukla arkadaşım tanıştırdi dersiniz yazmışsıniz ama annem arkadaşlarimi bilir benim kimse ile doğru dürüst bir iliskim olmadı pek beceremiyorum nasıl ikna edilir diye ben erkek arkadaşımi annem e gösterdim facebook'tan o yüzden 1 2 ay sonra başka biri diye tanıştıramam

Oyundan tanistiginizi soylediysen tabi istemez. Baska bisey soyleseydin. Hem senin yasadigin sehire gelmeyi goze aliyomus daha ne yapsin adam anlayamadim. Annene soylersin babana farkli anlatirsiniz tanisma seklini olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…