Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki konularıma bir göz atın öyle söyleyin benceÇok takıntılısınız.. Siz evlenemezsiniz.
Hayır içimde uhde kaldı cevabı verip ayrılcamAyrılmayacağın nerden belli. Ben ayrılacam diyip Bi daha söylerse ne diyim de cevabı yapıştırayım demenden belli.![]()
Hayır tabiki esas sorun cimrilik kendime bir problem daha bulursam ayrılıcam demiştim:)Cimri diye ayrılmayın bundan dolayı mı ayrılacaksın?
Gözüne batııyorsa ayrıl,şimdi,sonra,az sonra diye diye evliliğe gidecek artık![]()
Siz ve sorularınızAdam Londra'da yaşıyordu. Yaptığınız çeviri hangi dilden, hangi dile ? Adam dil kursu hocama sorayım dediğine göre çeviri, Türkçe'den İngilizce'ye miydi ? Adam şu anda dil yeterliliğinde hangi seviyedeymiş ?
Biletleri almadınız mı tatil ne olacak tatilHayır içimde uhde kaldı cevabı verip ayrılcam![]()
Turla sonuçta herkes istediği gibi takılır tatilimi yakamam çok pahalıBiletleri almadınız mı tatil ne olacak tatil
İnanın önyargılı değilim. Az çok konularınıza şahit oldum. Kusursuz insan arıyorsunuz. Maalesef öyle bir insan bulamazsınız.Önceki konularıma bir göz atın öyle söyleyin bence
siz de çok önyargılısınız:)
Bu kadar bilgiden zor olduğumu söyleyemezsiniz net.İnanın önyargılı değilim. Az çok konularınıza şahit oldum. Kusursuz insan arıyorsunuz. Maalesef öyle bir insan bulamazsınız.
Sevmeye çalışıyorsunuz sevmiyorsunuz. Karşınızda ki adamla konuşabilir, onu anlayabilirdiniz.
Sohbet edemiyorsunuz, gezemiyorsunuz her şeyden bir anlam çıkarıyorsunuz.
Sevseydiniz. Konuştukları, soruları, imaları sizi rahatsız etmez, sohbet esnasında eritir giderdiniz. O yüzden takıntılısınız dedim.
Zor bir insansınız, sizinle uzun süreli ilişki çok zordur.
Aynen ben buna takıldım ezmeye çalıştığını hissediyorum hani öyle bi düzeltmeSiz bu adamı sevmiyorsunuz. Kariyeri var diye hoşunuza gidiyor çünkü sizin kariyeriniz için de kapı olacak. Ama o da bilgisiyle sizi ezmeye çalışıyor sizin de bilginiz olduğu halde.