• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖZÜMÜN ÖNÜNDE KADINI DÖVDÜ...

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Evet bunu diyorum ama sen ne yaptın ?
Diyeceksiniz...

Mutfaktaydim. Bir anda yan binadan bir kapı açıldı ve bir kadin ağlayarak bağırarak çıktı binadan.
Ardından bebek arabasinda küçük çocuk ve adam cikti.
Sesleri duyup balkona çıktım ama bakamadim çünkü balkonumda ne perde ne cam balkon var.
Geriden bakıp bakip geri cekildim. Adam gözümün önünde kadını DÖVDÜ.
Dovdukce daha çok bağırdı. Ve bebek olanlara şahit oldu oda sürekli çığlıklar attı. Elim ayagim titredi bayilacak gibi oldum
Hemen telefonu aldim polisi aradım. Çünkü üst komsumdan ses gelince aramadim diye vicdan yapmistim.
O kadar korktum ki. Adam gözümün önünde kadına tekmeler attı.
Polisi aradim durumu anlattim adres verdim sizi ararız gelince dediler ve gelmediler.
Sonra ne oldu bilmiyorum kadin birden daha çok bağırmaya başladı .
Adam Aglayan çocuğu alip binaya girdi.
Kadın pesinden koştu. Sonra ne oldu bilmiyorum kadin gitti.

Gitmiyor gözümün önünden kadinin o halleri.
Polisle konuşurken elim ayağım titriyordu. Polis bile anlayıp sen neden böyle korktun falan dedi. Dedim ben ömrümde görmedim böyle bişey gözümün önünde kadini dövdü dedim.

En çok da camlara balkonlara çıkan kadinlara sinir oldum.
Ellerini cenelerine koyup izlediler. Biri bile eline telefonu alip telaş yapmadi. Ortalık sakinlesince de dedikodusunu yaptilar resmen.

Keşke herkez bilinçli olsa...
Keske her haksızlığa dur desek hemen.
Keşke ellerini çenelerine dayayip affedersiniz it dalaşı izler gibi izleyen kadınları da ihbar etmek gibi şansım olsaydı...

Evet bunu diyorum ama sen ne yaptın ?
Diyeceksiniz...

Mutfaktaydim. Bir anda yan binadan bir kapı açıldı ve bir kadin ağlayarak bağırarak çıktı binadan.
Ardından bebek arabasinda küçük çocuk ve adam cikti.
Sesleri duyup balkona çıktım ama bakamadim çünkü balkonumda ne perde ne cam balkon var.
Geriden bakıp bakip geri cekildim. Adam gözümün önünde kadını DÖVDÜ.
Dovdukce daha çok bağırdı. Ve bebek olanlara şahit oldu oda sürekli çığlıklar attı. Elim ayagim titredi bayilacak gibi oldum
Hemen telefonu aldim polisi aradım. Çünkü üst komsumdan ses gelince aramadim diye vicdan yapmistim.
O kadar korktum ki. Adam gözümün önünde kadına tekmeler attı.
Polisi aradim durumu anlattim adres verdim sizi ararız gelince dediler ve gelmediler.
Sonra ne oldu bilmiyorum kadin birden daha çok bağırmaya başladı .
Adam Aglayan çocuğu alip binaya girdi.
Kadın pesinden koştu. Sonra ne oldu bilmiyorum kadin gitti.

Gitmiyor gözümün önünden kadinin o halleri.
Polisle konuşurken elim ayağım titriyordu. Polis bile anlayıp sen neden böyle korktun falan dedi. Dedim ben ömrümde görmedim böyle bişey gözümün önünde kadini dövdü dedim.

En çok da camlara balkonlara çıkan kadinlara sinir oldum.
Ellerini cenelerine koyup izlediler. Biri bile eline telefonu alip telaş yapmadi. Ortalık sakinlesince de dedikodusunu yaptilar resmen.

Keşke herkez bilinçli olsa...
Keske her haksızlığa dur desek hemen.
Keşke ellerini çenelerine dayayip affedersiniz it dalaşı izler gibi izleyen kadınları da ihbar etmek gibi şansım olsaydı...
sen de görünmeden aramışsın, belki onlar da aramıştır?
kimse adam duyacak şekilde ''aloo poliss'' diye bağırmaz ki?

sen de görünmeden aramışsın, belki onlar da aramıştır?
kimse adam duyacak şekilde ''aloo poliss'' diye bağırmaz ki?
Hayır ben balkondaydim ve bakan hiç bir kadin istifini bozmadi bile ilk ben çıktım zaten sesi duyunca.

Ayrıca meselemiz bu mu ?
Dayak yiyen bir kadın ve bunlara şahit olan bir bebek var !

Hayır ben balkondaydim ve bakan hiç bir kadin istifini bozmadi bile ilk ben çıktım zaten sesi duyunca.

Ayrıca meselemiz bu mu ?
Dayak yiyen bir kadın ve bunlara şahit olan bir bebek var !
evet durum üzücü.
ama kendi açınızdan yapabilecek bir şeyiniz pek yok.
keşke olmasa, keşke adamlar caydırıcı cezalar olsa da korksalar, keşke kadınlar kalkıp gidecek kadar güçlü olsaydı. ama değil.

yaklaşık bir ay önce ben de çağırdım bu sebepten polisi.
hatta 4 ekip polis gönderdiler. adam karısı ve 2 çocuğunu binanın koridorunda bir güzel dövdü.
çocukları attı dışarı, kadın içerde kaldı.
öldürecek diye ödümüz koptu.

ne oldu sonuç, bir ton polis geldi.
kadın çıktı şikayetçi değilim kocamdır dedi, polisler bile benim halime üzülüp bir şey yapamayız abla deyip gittiler.

edit: yaşadığımız yerden mi bilmiyorum ama ne zaman polisi arasam geldiler. kaçtır bu konularda aradık polis gelmedi deniyor, şaşıyorum.

Ben bu duyar kasma amaçlı konuları anlamıyorum. Giderek de çoğalıyor forumda. Evet çok üzüldünüz kızdınız vs. ama burada konu açmanın manası yok. "Ne yapabirim?" içerikli bir konu olsa yine neyse...

Şuan yorum yaptığımız sayfa "bir derdim var " sayfası değil mi
Arkadaş belliki hassas biri ve baya etkilenmiş bunu kendine dert edinmiş ve paylaşıyor
Neden rahatsız ediyor ki sizi anlamadım
Burada kadına gösterilen şiddetten etkilenen kendine dert edinen bir arkadaş açmış konuyu
Herkeste okumak zorunda değil sonuçta
Konu odaklı yorum yapsak

evet durum üzücü.
ama kendi açınızdan yapabilecek bir şeyiniz pek yok.
keşke olmasa, keşke adamlar caydırıcı cezalar olsa da korksalar, keşke kadınlar kalkıp gidecek kadar güçlü olsaydı. ama değil.

yaklaşık bir ay önce ben de çağırdım bu sebepten polisi.
hatta 4 ekip polis gönderdiler. adam karısı ve 2 çocuğunu binanın koridorunda bir güzel dövdü.
çocukları attı dışarı, kadın içerde kaldı.
öldürecek diye ödümüz koptu.

ne oldu sonuç, bir ton polis geldi.
kadın çıktı şikayetçi değilim kocamdır dedi, polisler bile benim halime üzülüp bir şey yapamayız abla deyip gittiler.

edit: yaşadığımız yerden mi bilmiyorum ama ne zaman polisi arasam geldiler. kaçtır bu konularda aradık polis gelmedi deniyor, şaşıyorum.
Benim üzüldüğüm çocuğun gormesi. Ve polis gelmedi. Tamam gelince sizi arariz dediler. Bekledim yok. Gelse gelse en fazla 5 dakika ya gelirler çünkü ben küçük bir ildeyim.
Elimden de başka bişey gelmedi üzüldüm

Ben bu duyar kasma amaçlı konuları anlamıyorum. Giderek de çoğalıyor forumda. Evet çok üzüldünüz kızdınız vs. ama burada konu açmanın manası yok. "Ne yapabirim?" içerikli bir konu olsa yine neyse...
Hanimefendi peki ben acmasam o acmasa bu acmasa insanlar nasıl öğrenecek. Belki bilinçlenme olacak.
Burası bir derdim var ve bende üzüntümü paylaştım sıkıntı mı ?

Ayrıca çocuk annesinin yediği dayaklari gördü bu nasıl bize dert olmasın?
Isterdim ki polis anında gelsin adami yaka paça götürsün bende kadının yanina aşağı iniyim . Evimde bi soluklansin.

Şimdi bu dert değil mi ?

Kendini adam sanan erkek müsvettesi, leş insan..Allah bildiği gibi yapsın bu pislikleri. Gücünün yettiğine el kaldırır bu şeref yoksunları.. İnşallah o hanım kurtulur bu adamdan ebediyen..
Çok üzüldüm ya
Ben haberlerden başka bir yerde dayak gormedim. Kadına şiddet görmedim
Hamilelikten çok bulantim var ama o an unutuyor insan. Elim ayağım boşaldı. Bir yandan adamın beni gormesinden korktum. Bir yandan inip ağzını burnunu kirasim geldi

Şuan yorum yaptığımız sayfa "bir derdim var " sayfası değil mi
Arkadaş belliki hassas biri ve baya etkilenmiş bunu kendine dert edinmiş ve paylaşıyor
Neden rahatsız ediyor ki sizi anlamadım
Burada kadına gösterilen şiddetten etkilenen kendine dert edinen bir arkadaş açmış konuyu
Herkeste okumak zorunda değil sonuçta
Konu odaklı yorum yapsak
Teşekkür ediyorum. Siz beni anladınız.

velev ki duyar kasmak için açtı konuyu,kadına üzülmekten cok. Ne yapabilirim temalı konu açmak canı istemedi belki,olamaz mi? Pardon da konu sahibi bize mi soracak,şöyle bir problem var konu açmayı düşünüyorum sizce de uygun mudur?diye. Uzulmus,elinden bir şey gelmemiş açmış bize ne.. yorum yapmayın okuyun ' Off,yine duyar kasmak icin açılan bir konu,aman' deyin geri tuşuna basın çıkın basit aslında. Konu sahibi uzuntunuzu anlıyorum fakat keşke bagirsaydiniz,engel olmaya calissaydiniz.

Teşekkür ediyorum. Siz beni anladınız.
Sizi anlıyorum arkadaşımda forumda millet birbirine ayar verme çabasında devamlı onu anlamıyorum .

Herkes sizin gibi duyarlı olsa keşke . bir polisi aramaktan çekinmeseler. Sesimizi çıkarabilsek. Ezilen kadınlar olmasa..
Duyar lazım işte

Niye korktunuz ki adamdan? Balkona çıkıp "bırak kadını, polisi aradım geliyor" diye bağırmalıydınız. Ben olsam kafasına elime geçeni bile fırlatırdım. Bir gün sokakta böyle dayak atan bir adama bağırdığım için karısı "kocam o, sana ne" diye azarlamıştı beni ama olsun susmam yine de. Polis gelmiyor genelde. Geçen sene aramıştım yeni evlendiğimde, gelmediler. O aileden sürekli şikayet geldiği için gelmiyorlarmış artık. Bahane de buydu yani.

Niye korktunuz ki adamdan? Balkona çıkıp "bırak kadını, polisi aradım geliyor" diye bağırmalıydınız. Ben olsam kafasına elime geçeni bile fırlatırdım. Bir gün sokakta böyle dayak atan bir adama bağırdığım için karısı "kocam o, sana ne" diye azarlamıştı beni ama olsun susmam yine de. Polis gelmiyor genelde. Geçen sene aramıştım yeni evlendiğimde, gelmediler. O aileden sürekli şikayet geldiği için gelmiyorlarmış artık. Bahane de buydu yani.
Kocam o sanane mi :KK57: sende tam denk gelmişsin arkadaşım yani
O saatten sonra yapacak bişey yok çekirdeğini alıp izleseydin
Bu zihniyete herşey müstehak

Aslında hiç mantıklı bir bahane değil ama sizin de dediğiniz gibi ''kocam o, döver de sever de'' tarzında konuşup şikayetçi de olmuyorlarsa polis de artık gitmekten vazgeçiyor demek ki.... Şikayet olmadan tutuklama, göz altı vs. olmuyor malum.
1-2 kez ambulans, polis vs. çağırdığımızda sıkıntısız geldi, bir şey de diyemem o yüzden.

Şuna adam demesek?
Cinsiyeti erkek olmus ama kendisi insan bile olamamis yaratık işte..hayır niye sizi görmesinden çekindininiz ki?Tam tersine ne halt ediyorsun sen bırak kadını polisi arıyorum diye bagirsaydiniz belki bırakırdı kadını..hem polis niye gelmedi geri aradinizmi niye gelmediler diye??

Çok üzüldüm ya
Ben haberlerden başka bir yerde dayak gormedim. Kadına şiddet görmedim
Hamilelikten çok bulantim var ama o an unutuyor insan. Elim ayağım boşaldı. Bir yandan adamın beni gormesinden korktum. Bir yandan inip ağzını burnunu kirasim geldi
Ben karistiriyorum sanirim uyeleri , sizzin aileniz sizi evlendirmemek icin cok caba harciyordu , dayak yiyordunuz , kapinin onune cikamiyordunuz? Yaniliyor muyum ? Hep sizin konularinizi gorunce bunlar geliyor aklima , uyeleri karistirdiysam da kusura bakmayin lutfen

Back
X