Evet bunu diyorum ama sen ne yaptın ?
Diyeceksiniz...
Mutfaktaydim. Bir anda yan binadan bir kapı açıldı ve bir kadin ağlayarak bağırarak çıktı binadan.
Ardından bebek arabasinda küçük çocuk ve adam cikti.
Sesleri duyup balkona çıktım ama bakamadim çünkü balkonumda ne perde ne cam balkon var.
Geriden bakıp bakip geri cekildim. Adam gözümün önünde kadını DÖVDÜ.
Dovdukce daha çok bağırdı. Ve bebek olanlara şahit oldu oda sürekli çığlıklar attı. Elim ayagim titredi bayilacak gibi oldum
Hemen telefonu aldim polisi aradım. Çünkü üst komsumdan ses gelince aramadim diye vicdan yapmistim.
O kadar korktum ki. Adam gözümün önünde kadına tekmeler attı.
Polisi aradim durumu anlattim adres verdim sizi ararız gelince dediler ve gelmediler.
Sonra ne oldu bilmiyorum kadin birden daha çok bağırmaya başladı .
Adam Aglayan çocuğu alip binaya girdi.
Kadın pesinden koştu. Sonra ne oldu bilmiyorum kadin gitti.
Gitmiyor gözümün önünden kadinin o halleri.
Polisle konuşurken elim ayağım titriyordu. Polis bile anlayıp sen neden böyle korktun falan dedi. Dedim ben ömrümde görmedim böyle bişey gözümün önünde kadini dövdü dedim.
En çok da camlara balkonlara çıkan kadinlara sinir oldum.
Ellerini cenelerine koyup izlediler. Biri bile eline telefonu alip telaş yapmadi. Ortalık sakinlesince de dedikodusunu yaptilar resmen.
Keşke herkez bilinçli olsa...
Keske her haksızlığa dur desek hemen.
Keşke ellerini çenelerine dayayip affedersiniz it dalaşı izler gibi izleyen kadınları da ihbar etmek gibi şansım olsaydı...
Diyeceksiniz...
Mutfaktaydim. Bir anda yan binadan bir kapı açıldı ve bir kadin ağlayarak bağırarak çıktı binadan.
Ardından bebek arabasinda küçük çocuk ve adam cikti.
Sesleri duyup balkona çıktım ama bakamadim çünkü balkonumda ne perde ne cam balkon var.
Geriden bakıp bakip geri cekildim. Adam gözümün önünde kadını DÖVDÜ.
Dovdukce daha çok bağırdı. Ve bebek olanlara şahit oldu oda sürekli çığlıklar attı. Elim ayagim titredi bayilacak gibi oldum
Hemen telefonu aldim polisi aradım. Çünkü üst komsumdan ses gelince aramadim diye vicdan yapmistim.
O kadar korktum ki. Adam gözümün önünde kadına tekmeler attı.
Polisi aradim durumu anlattim adres verdim sizi ararız gelince dediler ve gelmediler.
Sonra ne oldu bilmiyorum kadin birden daha çok bağırmaya başladı .
Adam Aglayan çocuğu alip binaya girdi.
Kadın pesinden koştu. Sonra ne oldu bilmiyorum kadin gitti.
Gitmiyor gözümün önünden kadinin o halleri.
Polisle konuşurken elim ayağım titriyordu. Polis bile anlayıp sen neden böyle korktun falan dedi. Dedim ben ömrümde görmedim böyle bişey gözümün önünde kadini dövdü dedim.
En çok da camlara balkonlara çıkan kadinlara sinir oldum.
Ellerini cenelerine koyup izlediler. Biri bile eline telefonu alip telaş yapmadi. Ortalık sakinlesince de dedikodusunu yaptilar resmen.
Keşke herkez bilinçli olsa...
Keske her haksızlığa dur desek hemen.
Keşke ellerini çenelerine dayayip affedersiniz it dalaşı izler gibi izleyen kadınları da ihbar etmek gibi şansım olsaydı...