- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Gecmis olsun .Anlamadigim normalde banka kasasinda demissiniz .Ayri olarak evde de mi para altin vs sakliyordunuz ?Neden banka kasasini kullanmadiniz ?
Eger tanidik biriyse eve hirsiz girmediyse ayni seyleri tekrar yasayabilirsiniz önleminizi alin .Bazen düşman icerde oluyor .kusura bakmayın sonradan okuyunca farkettim bende. yüksek miktarda olanlar banka kasasında annemin. benim sadece evdekiler vardı.
ayrıca evde de nakitler üç beş parça vardı. benim çok zoruma gitti, sonuçta yemedim içmedim biriktirdim az bi miktar ama olsun yine de çok üzüldüm
Eger tanidik biriyse eve hirsiz girmediyse ayni seyleri tekrar yasayabilirsiniz önleminizi alin .Bazen düşman icerde oluyor .
Yani hirsizsa neden bir seyler biraksin ki? hirsiz, aceleyle her seyi alir kutulari icine bakmadan, ne var ne yoksa toplar goturur.
Bir de hirsiz girince yani ev camur, pislik oluyor etraf dagiliyor girse anlardiniz yani. Bence ablan paralarini almak zorunda kaldi, borc vb gibi bir durum icin ama size soylemek istemedi. Kendininkileri alip, seninkileri birakmis iste.
akraba arkadas falan gelmis miydi eve ?
Ohaaaaaaa resmen şok oldum aman allahımDışardan hiç bir hırsız o panikle fotoğrafları ters çevirmekle falan uğraşmaz. Rahat rahat takılmışlar. Ki bence de hırsız aileden... ablanın erkek arkadaşı vs eve giren çıkan varsa ondan şüphelenebilirsiniz. Benim arkadaşlarımın evini nişanlısı soymuştu. Tecrübeyle sabit :))
Bir de niye sadece senin paran? Ablanın parası çalınmamış...
Aileden biri yapmış gibi duruyor
Belki ablanizin paraya ihtiyaci oldu boyle bisey yapmak zorunda kaldi yada esiniz ogrenmis o yapmis olabilir mi.hirsiz olsa heryeri dagitirdi.siz tesadufen gel bakalim demezseniz ogrenemeyecektiniz bile.bence ablaniz nasilsa siz gelip bakmazsiniz diye almis siz goruncede bozuntuya vermemis
Dışardan hiç bir hırsız o panikle fotoğrafları ters çevirmekle falan uğraşmaz. Rahat rahat takılmışlar. Ki bence de hırsız aileden... ablanın erkek arkadaşı vs eve giren çıkan varsa ondan şüphelenebilirsiniz. Benim arkadaşlarımın evini nişanlısı soymuştu. Tecrübeyle sabit :))
Bir de niye sadece senin paran? Ablanın parası çalınmamış...
Siz paraların yerini kimlere söylediniz? Bilmeyen biri öyle eliyle koymuş gibi bulamazdı. Etrafı karıştırır dağıtır mutlaka buraya biri girmiş dedirtirdi size. Eve biri girdiğini bile paraları bulamadan anlamadıysanız %99 çok yakınınızdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?