- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Kapı, pencere kurcalanan bir yer yok, kutudaki her şey alınmamış. Bunlar zaten hırsızın dışarıdan olmadığının kanıtı, hırsız seçici davranmaz, ne gördüyse alır. Fotoğraflar ne alaka anlamadım, birileri etraf kurcalanmış, hırsız girmiş süsü vermeye çalışıyor olabilir ama yine de manasız geldi. Bence de suçlu içeride. Kaç kişi biliyordu yerini? Ya da evde etrafı kurcalayacak kadar uzun süre, tek başına kimler kalabiliyor? Anahtarınız kimlerde var?
Bu kişinin ablanız olmadığına emin misiniz? Bence kimseye güvenmeyin.
Kimler bilir yerini bunu düşününablam olmadığına eminim. böyle bişey olsa bugüne kadar mutlaka farklı şeylerini de yakalardık. tam olarak nerde olduğunu bile bilmez hatta öyle diyeyim.
Kimler bilir yerini bunu düşünün
Hırsız olsa hepsini alır. Neden iki gramı bıraksın. Siz yakın çevrenize bir göz atın.polisler tanıdık bunu yapan dedi. bıraktığı 2 gramı aldım evdeki ufak tefek eşyalarımı alıp bankaya yatırdım. canım o kadar sıkkın ki. ablamla karşılaşabilirdi Allah korusun zarar verebilirdi.
Hırsız olsa hepsini alır. Neden iki gramı bıraksın. Siz yakın çevrenize bir göz atın.
Ben polise de şaşırdım kutuları gösteriyoruz parmak izi vardır mutlaka onlardan bakalım diyoruz. e bu kutuyu satan adamın da parmak izi vardır üstünde, siz aile fertlerinin de vardır diyor. o zaman başka nasıl bulabiliriz diyorum yok bulamayız artık parayı evde bırakmayın bi daha diyor
k.k. çok üzgünüm
normalde annemin altınları banka kasasında. benim de eurom 2 yarım altınım tl ve gramlarım vardı. yurtdışında ki ablamın vardı eurolar falan..
dün annemlere gittim (annem yurtdışında ) ablama bakalım zulamda ne kadar var dedim. bi çıkardık herşeyimizi almışlar kutular kalmış için de 1-2 gram bırakmışeşimden gizli biriktiriyordum zor zamanımız olur kullanırız diye.
polis çağırdık ablamla beni sorguya çekti, ablam devlet memuru paraya ihtiyacı olmaz evi o geçindirir para kaygısı yok çok şükür. ben niye kendi paramı çalayım? vallaha yapmadım :)
polis tanıdık biri bu dedi, ablamın başka yerde vardı onlara hiç dokunulmamış.
evdeki fotografların yönü değişmiş kimse yapmamış bizden.. kim uğraşır fotoğrafla? inanın çok tedirgin olduk ablamı alıp bizim eve geçtik, evde dolaşmaya korkuyorduk.
sizinle paylaşmak istedim..
E polis de haklı bu işi yapan çok ama çok yakınınız bunu kabul edin. Parmak iziyle ayırmak imkansız bu yüzden.. Ablanız dahi olabilir istemeye çekinmiştir gizli borcu harcı birşeyi olabilir belli olmaz. Sevgilisi falan varsa eve davet ettiyse öyle bi şey olabilir. Hiç aklınıza gelmeyen en yakınlarınızı bi gözden geçirin derim..
Birde nasıl bi yerde saklamıştınız paraları kolay ulaşılabilecek bi yer mi yoksa biraz dip köşe mi?
Ben anlamıyorum düşünün yerini kimler biliyor? 3 4 kişi bilir Yani her gelen komşuya misafire bakın paramız yeri de burası diye göstermediğinize göre bilen 3 4 kişiden biri bu hırsız. Ablam yapmaz şu yapmaz bu yapmaz demeyin bence bi düşünün bilen herkesi.
Banka kasası en iyisi,evden çok daha güvenli ve yasal prosedür var.
Evet tanimadigimiz icin soyluyoruz en iyi siz bilirsiniz.bence uzakta aramayin hirsiz yakininizda anahtari biraktiginiz kimse var mi yada yedek cikaracak biriyok diğer arkadşlara da dedim ablam öyle bir insan değil. ama tabi bizi tanımayınca bu yorumlarınız normal. eşim de yapmaz asla. hiç birimizin paraya ihtiyacı yoktu ki. komşular olabilir, akrabalar olabilir..
Evet tanimadigimiz icin soyluyoruz en iyi siz bilirsiniz.bence uzakta aramayin hirsiz yakininizda anahtari biraktiginiz kimse var mi yada yedek cikaracak biri
Yapmaz demeyin resmen ablanız almış. Yoksa onun altınları da giderdi öyle değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?