gözyaşlarım dinmiyor zavallı kalbim paramparça kanıyor :(

Oha ya kan kusmak nedir.nekadar drama çeviriyorsunuz bide bunu ona karşı kullanıp bin kere arayıp bu haldeyim diye vicdan yaptırıp döndürmeye çalısıyorsunuz.küçültmeyin kendinizi bu kadar.bizde aşık olduk ayrıldık acı çektikte hiç kan kusmadım valla kendinize eziyet etmeyin bu kadar

Diğer konularına da yazdım yine yazacağım psikolojik desteğe, tedaviye ihtiyacın var. Takıntılısın çok hemde. Gitsen doktora bir şey kaybetmezsin. 20 yaşında gençler yapmıyor şu yaptığını. Hala ısrarla döner mi diye soruyorsun. Sağlığına yazık.

Böle aramaya devam edersen iyicene kaybedersn emin ol. Aynısı benim başıma geldi. Sustum bekledim bu süreçte dua ettim rabbim çok büyük ama önceleri allahım bana ver die dua ediyordum ta ki hayırlısı neyse o olsun dedim, teslimiyet verdim. Sonra biraz zaman sonra tekrar yazdım ve gene terslendim fakat gene sitem etmedim gene hayırlısı rabbim dedim ve birden herşey düzeldi. Böle yakıpta yıktım çaresi yok. İnan yok ama elinde değil biliyorum bende 10 kilo vermiştim. Neler neler

Böle aramaya devam edersen iyicene kaybedersn emin ol. Aynısı benim başıma geldi. Sustum bekledim bu süreçte dua ettim rabbim çok büyük ama önceleri allahım bana ver die dua ediyordum ta ki hayırlısı neyse o olsun dedim, teslimiyet verdim. Sonra biraz zaman sonra tekrar yazdım ve gene terslendim fakat gene sitem etmedim gene hayırlısı rabbim dedim ve birden herşey düzeldi. Böle yakıpta yıktım çaresi yok. İnan yok ama elinde değil biliyorum bende 10 kilo vermiştim. Neler neler

Umarım döner gercekten üzüldüm. Burçlarınız ne ?

Stresli bi iste çalışıyor olabilir eğer sizi sevseydi nerde çalışıyor olursa olsun arardi bu adam hic mi bos kalmıyor sanki. O mesajları atmamaliydiniz bos yere onun egosunu tatmin edip kendi degerinizden taviz vermissiniz. Gururlu olun lütfen.

İlişkiler boyle değil , evlenseniz dediği gibi mutlu da olamazsınız , sen birini mutlu edecek sağlıklı ruh haline sahip değilsin. Birini mutlu etmek için önce senin mutlu olman lazım.

Erkekler zayıf kızlardan hoşlanmaz , öyle kan kusmak ve bunu yansıtmak falan itici hareketler.

Erkekler ağlak kızlardan hoşlanmazlar. Gözyaşları sadece acil durumlarda kullanılmalı diye düşünüyorum. Ben de çok ağlardım eşime artik etkisini kaybetti.

Erkekler takıntılı kızlardan da hoşlanmaz. Onu arayana kadar kendine zaman ayır. Git kendine tatlı ısmarla saçlarına röfle yaptır. Makyaj yap alışveriş yap.

Erkekler kendi peslerinden koşan kadınlardan hoşlanmaz. O beklediğin gönlümü alsın peşimden gelsin beklentisi güçlü ve ayaklari yere sağlam basan kadınlar için geçerli.

Erkekler naz niyaz sever ama cilve tarzında sever sen resmen buğuz ediyorsun.

Ben seni arayacağını sanmıyorum. Ararsa da sen onun için ceptesin. Kaybetme korkusu yok ki peşinden koşsun.

Kesinlikle psikolojik tedavi görmelisin. Hic normal değilsin.

Bunu kendin için yap kendini sevdiğin için yap.

O mesaji atmasaydin keske "bidaha mesaj atmam seni 5 yilda olsa beklerim " sessiz sedasiz kabuguna cekilseydin seni merak edip arardi

Umarım kırılmazsın ama düşündüğüm şeyi söylemeliyim, ben olsam fersah fersah kaçarım normal değil bu insan diye. Öyle takıntılı haldesiniz ki farkında bile değilsiniz. Adam sizi istemiyor. Sevse, istese zaten ikiletmesen arardı. Şöyle düşün sen olsan istemediğin biri yapışsa öldüm bittim diyerek, zırt pırt arasa, kaçmaz mısın? Seni ancak elinde başka alternatif olmazsa arar.// Zaten seni aramasa, çağrı atsa bile kendini ruhunu teslim edecekmişsin gibi yazmışsın.sana slm yazsa "aii bana aşık kesin bana mesaj attı" diyeceksin. Yapma lütfen ya kan kusmak nedir Allahaşkına abartma, kendine gel. Filmlerde bile kalmadı bu ruh halleri. Olmadı git doktora bi reçete yazsınlar , 36 yaşındasın silkelen kendine gel.

Böyle devam edersen kimse seni istemeyecek. Boğuyor gibisin. Elli kere aramak nedir ya!? Takıntılı ve sağlıksız davranışlar sergiliyorsun. Kendine ve ya karşındakine kötü bir şey yapmadan bir psikoloğa gitmeni şiddetle öneriyorum.

Hayatta herşey geçiyor hiç ama hiç kimse vazgeçilmez değildir yeni ufuklara yelken aç ilerde uzuldugune üzülürsün sakın kendini yıpratma çık gez toz yenisini bul salla gerisini seni takmayani sen hiç takma hayat çok kısa

Adamı bunaltmışsın. Üzerine çok düşmüşsün, gereğinden fazla duygularını belli etmişsin. Erkekler bu kadınları sevmezler. Gönül, kaçanı kovalar diye bir atasözü vardır. Ağlayacaksın elbet. Gençsin. Bu bir tecrübe. Ağla, hem de bağıra bağıra ama onu arama artık. Bunları hepimiz yaşadık. Bambaşka birileriyle telli duvaklı gelin olduk. Hayatı öğreniyorsun. Her genç kızın başına gelen. O aşk dolu kalbini hakedene vereceksin bir gün.

Konu gerçek mi? Bu ne büyük duygular böyle.. leyla kim aslı kim şirin kim oluyor yanınızda :)

Kusura bakma ama bu kadar zorlama olmaz kaçan kovalanır sen kendini geri çek o nasıl olsa benden vazgeçemez havalarındadır genelde bende de olurdu bakarken birde şunu soyleyim bu duruma geldiyse ilişki bunun ilerisi olmaz yani bir zaman sonra sevgi biter üzme kendini herkes seviyor unutuyor kimler kimler unutup yaşıyor ALLAH başka türlü dert bela vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…