- 12 Ekim 2016
- 223
- 353
- 103
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
Bence de sizi bu hale siz getirdiniz.beni bu adam bu hale getirdi kesinlikle çok iyi tespit yapmışsınız oynadı değil mi benimle gururumu kırdı.
Ben de sordum yazmıyorAdamın mesleği ne asker mi? merak ettim
olurmu ben yaşadım mesela eşimi ailem istemedi eşim kaçmak istedi keza aileside beni istemedi.benki eşime hala deli gibi aşığım bu aşk bana fazla diye buralarda yorum yazmışlığım var.ayrılmak zorunda kaldık bir süre evlenmeden önce ve ben o aşk acısını hala biliyorum korkunç bir duygu.ama hep yapacak bişi yok deyip gündüz ieş gidip sabahlara kadar ağladım yatak yorgan ıslanırdı.ama hiç kendimi öldüresiye mahkum etmedim hayatta.geçicek tesellisi verdim kendime etrafada belli etmedim hiç.sonra evlendik ama o dönem imkansızdı evlenmek bizim için hayali bile zordu. ya yine ağla ama lütfen sabır geçeceğini düşün bu acının sadece hep böyle sıcak ve taze kalmayacak.dünyanın sonumu değil.ama 18 yaşlarında insanlar dünyanın sonu sanıyor.ve bunun karşılığında şizofren ruh hastası oldum.ve burdaki bayanlar da kliniğe yat diyorlar.ALLAH aşkına öyle konuşacaklar yazmasın.insanların ne yaşadığını bilmeden öylece yaargılamak çok kolay benim geçtiğim yoldan siz geçmediniz yaşadıklarımın hissettiklerimin aynısını yaşamadınız yargılamaya hakkınız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?