gözyaşlarım dinmiyor zavallı kalbim paramparça kanıyor :(

Sizi böyle adam yerine koymuyorsa daha fazla paspas olmaya gerek yok. uzaklaşın. Olmayınca olmuyor. Belki size ümit verip vazgeçti bu yüzden zorunuza gidiyor ama yapacak bir şey yok. Bazı insanlar böyle bunu kabullenin. İleriye gitmek hastalıklı davranmak olur cidden. Aklınızı başınıza toplayın.

Klasik bir söz olacak ama Kacan kovalanir guzelim.. Seni sevmiyor bile olsa senin onceki tavrina alistigi icin bi sendelicek yoklugunu farkedicek.
Gelgelelim seviyormu asık mi faslina seven insan yaninda durur bitti demez kendini naza cekmez. Kendini kucuk gorme ve silkelenip hayata don seni anlayacak aglatmayacak bir erkek illaki vardir. Dunya nufusunda erkek sayisi cok fazla sal gitsin ..

Açıkçası senin gibi sevgilim olsa ikinci gün bırakmıştım bu ne ya! Hayır üstüne düştükçe daha çok mı sevecek seninle ilgilenecek diye düşünüyorsun birde tuhaf tuhaf Mesajlar yani adam normalse senden kaçar. Lütfen normalleş bu işler böyle yürümez.

O adam seni aramayacak. Buyuk ihtimalle senden nefret ediyor çünkü. Ama sen bu geceyi geçiremeyip yine arayacaksin. Sapik gibi dadanmissin adama. Bunu kendine de adama da bize de yapma artik.

Ablam bu ne hal,, erkek milletine bukadar sevdiğini uğruna öldüğünü belli edersen zaten seveceği varsada uzaklaşır, bırak canı cehenneme, sana acıyor resmen hastaneye git diyor kendini niye bukadar düşürüyorsun ciğeri 5 para etmez birinin karşısında? Sanırım bu biraz yaşının verdiği bişey hala aradığın aşkı bulamamış olmanın verdiği acıyı yaşıyorsun aslında onun yaptığından ziyade... Bunu kendine yapma... !! Kendini sev, kendine saygı duy hayatta hiçkimse senden değerli değil.. Sen nezaman kendini herşeyden, herkesten çok sever, tek başına dimdik ayakların üstünde durabilir, tek başına mutlu olabilir, bir erkeğin varlığına ihtiyac duymadan, muhtaçlık psikolojisine girmeden hayatını idame ettirebilirsen, ozaman sana sevgi enerjisi ile yaklaşan erkekler olacaktır. Oyüzden acil toparla kendini ve önüne bak !! Güçlü bi kadın ol !

Peki o Kaf dağının efendisinden vazgeçmeye ne dersin?
Aşk adamı öldürmez boşuna kendine zulm etme
Hee bide sen güçlü duruşu yanlış anlıyorsun sanırım güclu durusun kendine karşı saygındir,yoksa ona birseyler ispatlamak amacıyla yaptıkların etkisiz elemandir!
Senden zaten vazgeçmiş bi adam icin ne dünyanın en güzel kadını olman nede en güçlü kadını v.s olman hiiiic bişiy değiştirmez
Artık kendine gel kendi kıymetini bil bence

Erkek mi kalmadı Allah ın aşkına? Ne bu eziyet kendinize?

Bi de 5 yıl da olsa bekliycem nedir? Herifin totosu everest tepesinde.. tut ki indiresin!!

Ben kıymetliyim. Ben değerliyim.. beni istemeyen canımı acıtan biri için değer mi? Elbet canım yancak ama kendimi paralamadan atlatıcam bu süreci diye tekrarlayıp durun..

Dışarı çıkın hava alın. Neşeli şarkılar dinleyin.. komedi filmleri ve komik videolar izleyin.. 1 2 3 4 derken toparlıycaksınız.. veee o bigün arasa bile umrunuzda olmuycak.. Allah başka dert hastalık kaza bela ölüm vermesin.. inanın değmez.. canınıza yazık..

Bi de kendinizi tutun frenleyin günde 50 kere aramak nedir. İş inada binmiş. Hırs yapmışsınız ondan ağlıyosunuz ve bunun farkında bile değilsiniz..

Eşimi günde 50 kez ben arasam inanın o da açmaz. Veya o beni bunaltsa bi git işin mi yok derim terslerim.. üstüne düştükçe uzaklaşır.. evliliklerde bile böyledir bu.

Fazla takinti yapmissin adami.dunyanin niye bir bireyin uzerine kurdun ki.evet sevebilirsin cok sevebilirsin ama senin kendine ait bir hayatinda olmali.her dakika her saniye onu dusunmen hastalikli bagimlilik olur.
Bunaltiyorsun demis zaten.
Biraz sosyalles kendine ait ozel hobiler edin.
Ve merak etme geciyor o hissettigin aci

Simdi soyle dusun bir adam seni ariyor ariyor askimlar gul bahcemler dolu. Bak bu bes gun guzel gelirde 6. gun bayar. Insanoglu boyledir sen sevdikce o seni aciz zanneder. Halbuki sen askini dile getirmek istedin belkide. Ama isler boyle yurumuyo sen birak arama onu 10 gun 1 ay bak nasil arar o seni. En once kendini sev. Sen kendini sevmezsen kimse seni sevmiyor. Bunu 25imde anladim :)

olurmu ben yaşadım mesela eşimi ailem istemedi eşim kaçmak istedi keza aileside beni istemedi.benki eşime hala deli gibi aşığım bu aşk bana fazla diye buralarda yorum yazmışlığım var.ayrılmak zorunda kaldık bir süre evlenmeden önce ve ben o aşk acısını hala biliyorum korkunç bir duygu.ama hep yapacak bişi yok deyip gündüz ieş gidip sabahlara kadar ağladım yatak yorgan ıslanırdı.ama hiç kendimi öldüresiye mahkum etmedim hayatta.geçicek tesellisi verdim kendime etrafada belli etmedim hiç.sonra evlendik ama o dönem imkansızdı evlenmek bizim için hayali bile zordu. ya yine ağla ama lütfen sabır geçeceğini düşün bu acının sadece hep böyle sıcak ve taze kalmayacak.dünyanın sonumu değil.ama 18 yaşlarında insanlar dünyanın sonu sanıyor.

Ben o adamın yerinde olsam savcılığa gider kendim için koruma kararı talep ederdim açık ve net söylüyorum. Eski konularınızı da biliyorum. Sizin davranışlarınız sağlıklı ve aklı başında bir bireyin yapacağı davranışlar, tavırlar değil. Hele aşk, sevgi hiç değil. Bunun adı; SAPLANTI!

Psikolojik destek mi alırsınız ne yaparsınız bilmiyorum ama bir an önce silkelenip kendinize gelin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…