gözyaşlarım dinmiyor zavallı kalbim paramparça kanıyor :(

Kimse sevmediği biriyle mutlu olamaz yani mutlu falan edemezdiniz çünkü adam sizi istemiyor ve sevmiyor.Ayrıca öyle arabesk ve tacizci davranmışsınız ki kadın halimle bi erkek bile bana şunları yaptığında buz gibi soğurum kim bilir o neler düşünmüştür.Yolunuza bakın.

Kendinizi oldukça itici bir hale getirmişsiniz. Kalbim seni seçti, 5 yıl beklerim falan ne bunlar yahu? Bittiyse eğer acı çekme sürecini yaşayacaksınız illaki. Ancak bunlardan haberi olmasın yani. Daha da soğutuyorsunuz kendinizi. Kesinlikle aramayın, mesaj atmayın, ağlayın, haykırın, içinizdeki zehri atın. Biter gider zaten, biraz sakin..

adam polis asker filandı sanırım. hiç empati yok.

Bu nedir kardesim ya bi erkek banada boyle yapsa bende soğurdum sen bi bayansin bi naz yap sen geri cekil. Hic mi erkek gormedin hayatinda. Bu senin ki ask felan degil. Git bi psikiyatriste valla bak.

Saçma sapan bir herif için kendini böyle heba eden kadınlara hem üzülüyorum hem anlam veremiyorum...

32 yaşındasın nasıl böyle ergen gibi davranabiliyorsun onu da anlamadım açıkçası...

Anne babası ölen insan bile 3 gün sonra gülebiliyorsa bu hayatta 3 kuruşluk adam için 3 damla bile yaş dökmeye değmez!...

zor bi süreç ama sende çok abartmışsın aramalar yazmalar ayrıca dünyada bi tek o mu var emin ol daha iyisini bulunca kendini salak gibi hissedeceksin hayat devam ediyor yarınlar bugünden çok daha güzel olcak emin ol bunu yaşayan ve böyle üzülen biriyim bugün atandım şükür öğretmenim para cebim de sevdiğim adam yanımda ha yarın ne olur bilemem ama yarın da yarına göre şekillenirim tabi ki için acıyacak ve üzüleceksin ama bu kadar abartma ve hayatına bak

C cimenyesili1
Stresli işte çalışıyor demissin canım mesleği ne cidden merak ettim ona göre yorum yapcam söyler misin??
asker
Konu sahibi niye yazmıyor acep, kendine bir şey yapmış olmasın
merakınız için teşekkür ederim korkmayın kendime bişey yapmadım burdaki bayanlar beni yanlış anladı ben onu her gün 50 kez aramadım bir kez bu kadar çok aradım o da whatsapptan yazdığım mesajlara cevap vermedi.hiç görmedi bile ve çok tehlikeli bir bölgede çalışıyor asker kesin bişey oldu diye düşündüm
BAYANLAR BENİM HATAM O BENİ 5 GÜN ARAMADIĞINDA BENİM ONU 5.GÜNÜN SONUNDA ARAMAM OLDU.SİTEM ETTİM VAKTİM YOK BUNALTMA BENİ DEDİ 10 SANİYEN DE Mİ YOK DEDİM YOK DEDİ VE 1 HAFTA ISRAR ETTİM YALVARDI AĞLADIM VE DÜN BİTTİ.SEVGİM AŞKIM BOŞMUŞ BİR HAYALİN KENDİ KAFAMDAKİ ADAMIN ÜSTÜNE KURMUŞUM BUNLARI
RUH HASTASI ŞİZOFREN MANYAK DEĞİLİM PSİKİYATRİSTE İHTİYACIM YOK SİZ SANIRIM HİÇ AŞK ACISI YAŞAMADINIZ.BU KADARI YETERLİ KONU KAPANSIN KİMSE YAZMASIN MORAL ALMAK İÇİN GELDİĞİM YERDEN RUH HASTASI İTHAMLARIYLA DÖNÜYORUM.
BEN İYİYİM KENDİMDEYİM.YETERLİ!

AYRICA BENİ HEP ORARDI VE SİTEM EDERDİ NEDEN BENİ ARAMIYORSUN SEN DE ARA DİYE BEN İSE DERDİM İŞİN VAR NE ZAMAN MÜSAİTSİN BİLEMEM SEN BOŞTA KALINCA ARA BENİM ZAMANIM DAHA ÇOK DEDİM VE KONUŞMALARIMIZ SIRASINDA TELEFONU İLK KAPATMAK İSTEYEN HEP BENDİM HEP BEN VE TELEFONLA UZUN UZUN SOHBET ETMEYİ SEVEN BİRİ DEĞİLİM.

Ben psikiyatristlik bir durumunuz olduğunu düşünmüyorum. Herkes sevip acı çekebilir bu normal ama siz aşırı derecede bağlanıp tüm dünyanizi 'O' yapmışsınız. Daha önce çok ilişki yaşamamış olup tecrübesizlikten olmuş olabilir. Ya da annem babam yok demissiniz yalnızlık ve sevgisizlikten olabilir bilmiyorum. Ama yanlış bir tutum ve fazla bağlılıkla yaşamaşsiniz ilişkinizi. Hem sizin için hem karşı taraf için hiç sağlıklı olmamış. Karşınızdaki kişi de haliyle ne kadar severse sevsin soğumuş ve içindeki herşey bitmiş.( Ve emin olun ben sen kim olursa olsun böyle bir ilişkiye katlanamazdi) Belki en başta böyle değildiniz belki o bir anda değişti ilgisizlesti ve siz o ilgi göstermedikce daha çok üzerine düştünüz. Siz üzerine düştükçe o daha çok kaçtı ve sonuç böyle oldu. Ama her ne olursa olsun karşınızdaki kişi aşırı derecede soğumuş. Ve buna rağmen bence o kadar kötü birisi değil ki kırıcı hiç bir şey söylemeden uzaklaşmış. Başka birisi olsa belki neler söylerdi. Bence şunu anlamalisiniz ki onunla tekrar olmaz ve aşk dünyadaki herşey değildir. Ne kadar severseniz sevin güçlü olun ve önünüze hayatınıza bakın. Çalışıyorsanız işinizle ilgilenin. Evde bossaniz kendinize yeni uğraşlar bulun. Hayatın ondan ibaret olmadığını anlayin.. diyorsunuz ya kimse anlamıyor gibisinden. Emin olun buradaki herkes illa ki aşık oldu herkes çok sevdi. Ama sevmek bunları yapmayı gerektirmez. Önce kendinizi sevin . Hayatı sevin. Arar mı aramaz mı boşverin. Ki siz o arar mı aramaz mı diye dusunmediginiz zaman arar ancak.

sizin piskolojiniz hiç normal değil .kendinize gelin dünyada ne acılar yaşanıyor nedir bu bi erkek için ölmeler bitmeler .sizin kadar zayıf kadınları görmek burada okumak kadınlık adına adına beni hem kızdırıyor hem üzüyor .. bi aramayın adamı bırak sesiz kal o sana gelsin seviyorsa sevmiyorsa zaten unut gitsin . aşk hem tatlı hem acıdır ama bi aşk acısı bu kadar da gurursuz yaşanmamalı ..

çok teşekkür ederim beni anladığınız için onun numarasını engelledim ve derin bir sessizliğe büründüm çok sevdim çok değer verdim inanın.o da sevdi mi bilmiyorum ama benim gibi bir insanı kaybetmesi onun için zarar emin olun öyle ben çok saf içten bir insanım bence sevgimi kaldıramadı zaman en iyi çaredir.belki her şey düzelir bilmiyorum zaman gösterecek sonuç ben kırgınım küskünüm yorgunum ve gururum galip geldi sessizim.

haklısınız gururum var elbet ve onu serbest bıarktım belki bana olan öfke bulutu dağıldığında sevgisi olduğunu anlar bilemiyorum.zaman gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…