İçeriği ne acaba merak ettimİyi geceler
3 günlük detoks suyumu hazirladim.
İnşallah sifa olsun, bol süt yapsın, bol kalori yaksin
Herşeyden önce sağlığıımız için.ve başkalarınabakıp bakıp iç çekmemek için.manken tipli bir arkadaşım var.yıllardır ben 2 öğün yerim demişti.45 yaşlarında düşün .herkes kendine göre dikkat ediyor canım.Yediklerim doyurucu aslinda. Ama iste eski aliskanliklardan kaynakli bocalama oluyor. Bunun icin sindire sindire vermek istemem zaten. Çünkü bunu artik yasam stili haline getirmezsek sonucu belli.. defalarca yasadim ben.
2010 da 20 kgya kadar verdim 8 ayda. 16 yasindaydim. Lise 3e baslarken 58 kg idim. Yeni pantolon aldim. Sonra diyeti biraktim annem ben ekmek arasi yerken yeme kizim diye yalvariyordu. Almam kg zannettim. Yariyil bitmeden aldigim pantolona giremedim. Bir daha hic giyemedim. 4 yillik pantolonla mezun oldum. Esimle tanistigimda da 65 civariydim. Aslinda boyuma gore normaldim ama hayatim da hic spor olmadigi icin etim hep sarkikti. Mesela o donem bile 44 beden falandim.
Evlenirken 72 idim. Ve zayiflamak icin hic gayretim olmadi. O donem calisiyordum sekreter abla bak gelin olcaksin diyet yap dediginde sinir olup daha cok yiyordum.
Kisaca yaşaya yaşaya öğrendim. Cok gec oldu, keşke 80lere ulastigimda dur diyebilseydim ama olmadi.
Bundan sonrasi hep dikkat etmekle geçecek
Ne güzel bir söz cok hosuma gitti. Yüzümde bir tebessüm belirdi.Geçtiğimiz tüm olumsuz günleri bırakın.Önümüzde yaşanmamış dumanı üstünde güzel bir hafta var bütün umutlar için yeterde artar herkese iyi haftalar
Yazarim gun icinde :)İçeriği ne acaba merak ettim
Hava cok kapalo burda ta bir battaniyeye sarilip kahve icmelik.ama cocuklar cigirirken olmazGünaydınlar efenim
Günün bir mottosu da benden gelsin
güzel bir kahve yap,gülümse ve sımsıcak bir sarıl kendine
Günaydın canımGünaydınlar efenim
Günün bir mottosu da benden gelsin
güzel bir kahve yap,gülümse ve sımsıcak bir sarıl kendine
Çok güzelGunaydin,
Kontrol tartisi
Cuma:103.4
Bugun:102.9
Fark 500 gr
Günaydın canımSabah tartıldım +300 .beklediğim gibi
Hem bulgur gem reglin ilk günü .inşallah kendimi kandırmıyorumdur.
Afiyet olsun balımKahvaltı
Peynir
zeytin
maydanoz
3 wasa
GünaydınGünaydın
Sağlık olduktan sonra herşeyi üstesinden gelizNe güzel bir söz cok hosuma gitti. Yüzümde bir tebessüm belirdi.
Ama 3 hafta okul olmadığını hatırlayınca
bence haftasonu için çok güzel bir eksiGunaydin,
Kontrol tartisi
Cuma:103.4
Bugun:102.9
Fark 500 gr
Afiyet olsunBenimde geçen haftaki gibi bir artım yok şükür bugün dikkatli olursam yarın son gördüğüm Rakama yaklaşırım
alışveriş planın hafta sonu yapıyorduk haftasonda evde olduğumuz için alışveriş işi bana kaldı bugün sebze meyve işlerimi haledeyim yarında market işlerini koşturmalı bir gün hepimize kolaylıklar diliyorum
kahvaltım
tavada 2 yumurta
biraz köy peyniri
4 5 tane çeri domates
5 zeytin yeşillik
2avuç içi kadar tandır ekmeği
çay greyfurt suyu
Tesekkjr ederim
30 kasimda 105.3 tüm
14 gunde giden 2.4 kg :)
Geçtiğimiz tüm olumsuz günleri bırakın.Önümüzde yaşanmamış dumanı üstünde güzel bir hafta var bütün umutlar için yeterde artar herkese iyi haftalar
Tesekkur ederim
Çok güzel gidiyorsun büşra cım❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?