🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

İyi olmana sevindim, esnek ol tabi az kilon var zaten, senin olayın spor aslında bi pilatese başlasam, hiç kilo vermesen bile incecik olursun

İyi olmana sevindim, esnek ol tabi az kilon var zaten, senin olayın spor aslında bi pilatese başlasam, hiç kilo vermesen bile incecik olursun
Çocukların biri 3 yaş diğeri 7aylık olunca sürekli koşturmacada spor yapmam sanırım canım, küçük uyuduğunda büyüğü oyalıyorum yoksa içeri koşup uyandırıyo hemen.. küçük uyanıkken zaten hep kucakta, ama 10ocakta anneme gidicem yine 1 ay görevi var eşimin, orda jiliana başlarım ..

Diğer kızlar nasıllar geçmişi okuyamadım M Minikkelebk Efser sizler nasılsınız

ben hala başlayamadım spora zaman buldukça yapacağız artık

Bende de 3.5 yaş 10 aylik iki tene

Kızlar bu arada kızım kabızlık yaşadığı için dr tavsiyesiyle aşağıdaki toz ürünü aldım, çok şükür kabızlık sorununu çözdü, internette araştırdığımda diyet yapanların da bunu kullandığını gördüm, sanırım bağırsakları iyi çalıştırdığı için, bugünden itibaren ben de kullanmaya başladım

Allah bağışlasın Amine Busra bizim minnoşların yaşları yakınmış, sen ne zamandır diyettesin
Mayista 115 gorunce haziran sonuna kadar 1 aylik online diyet aldim. Ona basladigimda 111 civariydim. 108e kadsr indim sonra yazı köyde gecirince ailemleyken veremedim. Eylulde 108den tekrar cikmaya basladim. Ekim basi gibi 111.4 gorunce hooop dur dedim :) ekim kasimda cok veremedim açıkçası. Bu ay daha adapteyim. Bu topikte iyi geldi bana. Birde ins. Sayfasi açtım kendime.
İste kisaca ekimden beri 8 kg verdim

İlk kez goruyorum kabizlik hepimizin sorunu maalesef

Fiyatı ne kadar canım acaba emziren annelerde kullanabilirmi

Sarayca bir turlu firsat olmadi detoks tarifini yazayım

3 günlük hazırlanıyor

3 litre su
1 yk rezene
1 kabuk tarçın
5 6 karanfil
3 hurma
3 kayisi
3 incir

3 lt suyu kaynatiyoruz. Kuru meyveleri dogruyarak diğer malzemelerle suya ekleyip 10 dk daha kaynatiyoruz. Aksam hazirlayip sabah icmeye basliyoruz
Gunde 1 lt icecek sekilde araliklarla iciyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…