- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Kahvaltı yapıcam canım, bugün böyle bi hızlı giriş yapayım dedimGayet güzel ama kahvaltını yap bence, hep mi tek öğün olacak
İyi olmana sevindim, esnek ol tabi az kilon var zaten, senin olayın spor aslında bi pilatese başlasam, hiç kilo vermesen bile incecik olursunHoşbuldukkk canım, iyiyim çok şükür çocuklarla koşturmaca geçiyo zaman.. bakalım canım bu kez esnek olucam muhtemelen diyette çünkü evimdeyim diyette zorlanıcam sanırım, eylülde annemdeydim kolay olmuştu, neyse acelem yok:)
HoşbuldukHoşgeldin motive arttikca kg vermekte guzellesiyor
Anladım ilk gün hafif olunca güzel ödem gidiyor, iyi yapmışsın afiyet olsunKahvaltı yapıcam canım, bugün böyle bi hızlı giriş yapayım dedimakşam wasa sipariş edicem eşime yarın sabah wasa ile başlarım güne, az önce 3 badem yedim
Çocukların biri 3 yaş diğeri 7aylık olunca sürekli koşturmacada spor yapmam sanırım canım, küçük uyuduğunda büyüğü oyalıyorum yoksa içeri koşup uyandırıyo hemen.. küçük uyanıkken zaten hep kucakta, ama 10ocakta anneme gidicem yine 1 ay görevi var eşimin, orda jiliana başlarım ..İyi olmana sevindim, esnek ol tabi az kilon var zaten, senin olayın spor aslında bi pilatese başlasam, hiç kilo vermesen bile incecik olursun
ben hala başlayamadım sporaÇocukların biri 3 yaş diğeri 7aylık olunca sürekli koşturmacada spor yapmam sanırım canım, küçük uyuduğunda büyüğü oyalıyorum yoksa içeri koşup uyandırıyo hemen.. küçük uyanıkken zaten hep kucakta, ama 10ocakta anneme gidicem yine 1 ay görevi var eşimin, orda jiliana başlarım ..
Diğer kızlar nasıllar geçmişi okuyamadım M MinikkelebkEfser sizler nasılsınız
Afiyet olsunBen iş yerine wasa alıp koymuştum elimin altında ya biraz önce kıtır kıtır yedim saymadım pişmanım
Bende de 3.5 yaş 10 aylik iki teneÇocukların biri 3 yaş diğeri 7aylık olunca sürekli koşturmacada spor yapmam sanırım canım, küçük uyuduğunda büyüğü oyalıyorum yoksa içeri koşup uyandırıyo hemen.. küçük uyanıkken zaten hep kucakta, ama 10ocakta anneme gidicem yine 1 ay görevi var eşimin, orda jiliana başlarım ..
Diğer kızlar nasıllar geçmişi okuyamadım M MinikkelebkEfser sizler nasılsınız
Allah bağışlasınBende de 3.5 yaş 10 aylik iki tene
Sporsuz bile çok iyi incelmişsin canım süpersinben hala başlayamadım sporazaman buldukça yapacağız artık
Mayista 115 gorunce haziran sonuna kadar 1 aylik online diyet aldim. Ona basladigimda 111 civariydim. 108e kadsr indim sonra yazı köyde gecirince ailemleyken veremedim. Eylulde 108den tekrar cikmaya basladim. Ekim basi gibi 111.4 gorunce hooop dur dedim :) ekim kasimda cok veremedim açıkçası. Bu ay daha adapteyim. Bu topikte iyi geldi bana. Birde ins. Sayfasi açtım kendime.Allah bağışlasınAmine Busra bizim minnoşların yaşları yakınmış, sen ne zamandır diyettesin
İlk kez goruyorum kabizlik hepimizin sorunu maalesefKızlar bu arada kızım kabızlık yaşadığı için dr tavsiyesiyle aşağıdaki toz ürünü aldım, çok şükür kabızlık sorununu çözdü, internette araştırdığımda diyet yapanların da bunu kullandığını gördüm, sanırım bağırsakları iyi çalıştırdığı için, bugünden itibaren ben de kullanmaya başladım
Eki Görüntüle 2739871
3 aylık elini öpsün teyzesiOo süpercanım kaç yaşında oğlun
Fiyatı ne kadar canım acaba emziren annelerde kullanabilirmiKızlar bu arada kızım kabızlık yaşadığı için dr tavsiyesiyle aşağıdaki toz ürünü aldım, çok şükür kabızlık sorununu çözdü, internette araştırdığımda diyet yapanların da bunu kullandığını gördüm, sanırım bağırsakları iyi çalıştırdığı için, bugünden itibaren ben de kullanmaya başladım
Eki Görüntüle 2739871
Bende suan reklamlarda cikmaya basladiFiyatı ne kadar canım acaba emziren annelerde kullanabilirmi
Tesekkur ederim canımSporsuz bile çok iyi incelmişsin canım süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?