🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kızlar merhaba tam 2ay 1hafta sonra aranıza +2.9 kiloyla geri döndüm, bu süreçte hiçbir kısıtlama olmadan yedimde yedim, bugün tartıda 59.9u görünce silkelendim ve diyete başladım, hedefim 14ocakta 55 kilo olmak yani 1 ayda 5kilo ve sonrasında hedef 53kg ve korumaya geçmek.. sizleri çok güzel kilo vermiş buldum Sarayca canım süpersin hepinizi tebrik ediyorum

Diyete hızlı başladım kahvaltı yapmadım, dün akşam 13tane patatesli kıymalı rulo börek ynınada 7-8tane mercimek köftesi yedikten sonra insan sabahta acıkmıyo

kahvaltı
1 fincan kahve

ara
1bardak limonlu ılık su

akşam yemeğine zeytinyağlı portakallı kereviz yemeği yaptım, patates ve havucundan çok az yerim diyorum yanınada yoğurt

Kimleri görüyorum hoşgeldin canım, nasılsın çok almamışsın 3 kilo nedir ki 1-2 hafta içinde yollarsın sen

Gayet güzel ama kahvaltını yap bence, hep mi tek öğün olacak

Hoşgeldin motive arttikca kg vermekte guzellesiyor

Kimleri görüyorum hoşgeldin canım, nasılsın çok almamışsın 3 kilo nedir ki 1-2 hafta içinde yollarsın sen
Hoşbuldukkk canım, iyiyim çok şükür çocuklarla koşturmaca geçiyo zaman.. bakalım canım bu kez esnek olucam muhtemelen diyette çünkü evimdeyim diyette zorlanıcam sanırım, eylülde annemdeydim kolay olmuştu, neyse acelem yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…