Aynen devam büşracım daha ne kilolar vereceksin senTesekkjr ederim
30 kasimda 105.3 tüm
14 gunde giden 2.4 kg :)
Elbet büyüyecekler ... o zaman içerizHava cok kapalo burda ta bir battaniyeye sarilip kahve icmelik.ama cocuklar cigirirken olmaz
Az kaldı o günlerde gelecekElbet büyüyecekler ... o zaman içeriz
Süper afiyet olsunKahvaltım 12.00
1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 3 ceviz 1 tk bal maydonoz 1 kk peynir 1 dilim kavun
Sabahtan sporumu da yaptım1 saat yürüyüş
Kimleri görüyorumKızlar merhaba tam 2ay 1hafta sonra aranıza +2.9 kiloyla geri döndüm, bu süreçte hiçbir kısıtlama olmadan yedimde yedim, bugün tartıda 59.9u görünce silkelendim ve diyete başladım, hedefim 14ocakta 55 kilo olmak yani 1 ayda 5kilo ve sonrasında hedef 53kg ve korumaya geçmek.. sizleri çok güzel kilo vermiş buldumSarayca canım süpersin hepinizi tebrik ediyorum
Gayet güzel ama kahvaltını yap bence, hep mi tek öğün olacakDiyete hızlı başladım kahvaltı yapmadım, dün akşam 13tane patatesli kıymalı rulo börek ynınada 7-8tane mercimek köftesi yedikten sonra insan sabahta acıkmıyo
kahvaltı
1 fincan kahve
ara
1bardak limonlu ılık su
akşam yemeğine zeytinyağlı portakallı kereviz yemeği yaptım, patates ve havucundan çok az yerim diyorum yanınada yoğurt
Ben kahvaltida yeşilçay içtim. Şimdi kahve zamani :)Kendime bi bitki çayı demliyeyim
Hoşgeldin motive arttikca kg vermekte guzellesiyorKızlar merhaba tam 2ay 1hafta sonra aranıza +2.9 kiloyla geri döndüm, bu süreçte hiçbir kısıtlama olmadan yedimde yedim, bugün tartıda 59.9u görünce silkelendim ve diyete başladım, hedefim 14ocakta 55 kilo olmak yani 1 ayda 5kilo ve sonrasında hedef 53kg ve korumaya geçmek.. sizleri çok güzel kilo vermiş buldumSarayca canım süpersin hepinizi tebrik ediyorum
Afiyet olsunBen kahvaltida yeşilçay içtim. Şimdi kahve zamani :)
Hepsini yemicem. 3 tane top yicem. Kuruyemislerde kiza koydum yerse
Afiyet olsun canımSelam kızlar güne çok güzel başladım
Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
K.k süzme peynir
5 dal.marul
Şimdide şekersiz türk kahvemi içiyorum
Oo süperOğlanı uyuttum yapabilirsem 30 dk leslie yapacam
Hoşbuldukkk canım, iyiyim çok şükür çocuklarla koşturmaca geçiyo zaman.. bakalım canım bu kez esnek olucam muhtemelen diyette çünkü evimdeyim diyette zorlanıcam sanırım, eylülde annemdeydim kolay olmuştu, neyse acelem yok:)Kimleri görüyorumhoşgeldin canım, nasılsın çok almamışsın 3 kilo nedir ki 1-2 hafta içinde yollarsın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?