Bebelerle saklambaç oynadık.çok şükür oynayabilecek kadar büyüdüler.çok eğleniyorlarHu hu kızlar ne yapıyorsunuz, bu sessizlik hayra alamet değil
Kavun nereden buldunMenüm
Sabah 12.00
1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 3 ceviz 1 tk bal maydonoz 1 kk peynir 1 dilim kavun
Ara 5 parça bitter
Ara 2 ceviz
Akşam16.30
1 dlm ekmek fırında balık salata fırında pişmiş soğan sarımsak domates
Şu 1.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Bu arada evde mi yürüyüş yapıyorsunMenüm
Sabah 12.00
1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 3 ceviz 1 tk bal maydonoz 1 kk peynir 1 dilim kavun
Ara 5 parça bitter
Ara 2 ceviz
Akşam16.30
Şu 1.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Dusersin sakın vazgecme. Bak ben önceki aylar cok adapte olamadim. İlk ay 3.5 sonraki ay 2.5 anca verdim. Simdi 15 gunde 2.5 verdim nerdeyse. Senin kilondan dolayi cok cok veremezsin belki ama illa dusecek ibre12 -5 arası yedim o dan mı bilmem çok tok ve tatmin olmuş hissediyorum.inşallah kilo verebilirim.1 aydır 74 küsürlerdeyim. 73.5 bile beni çoook mutlu edecek.
Orda okullar açık mı canım? Sen ogretmendin degil mi?Ne güzel bir söz cok hosuma gitti. Yüzümde bir tebessüm belirdi.
Ama 3 hafta okul olmadığını hatırlayınca
Oooo kimler gelmis kimler gelmisKızlar merhaba tam 2ay 1hafta sonra aranıza +2.9 kiloyla geri döndüm, bu süreçte hiçbir kısıtlama olmadan yedimde yedim, bugün tartıda 59.9u görünce silkelendim ve diyete başladım, hedefim 14ocakta 55 kilo olmak yani 1 ayda 5kilo ve sonrasında hedef 53kg ve korumaya geçmek.. sizleri çok güzel kilo vermiş buldumSarayca canım süpersin hepinizi tebrik ediyorum
HarikasinSelam kızlar güne çok güzel başladım
Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
K.k süzme peynir
5 dal.marul
Şimdide şekersiz türk kahvemi içiyorum
İyiyiz kuzumÇocukların biri 3 yaş diğeri 7aylık olunca sürekli koşturmacada spor yapmam sanırım canım, küçük uyuduğunda büyüğü oyalıyorum yoksa içeri koşup uyandırıyo hemen.. küçük uyanıkken zaten hep kucakta, ama 10ocakta anneme gidicem yine 1 ay görevi var eşimin, orda jiliana başlarım ..
Diğer kızlar nasıllar geçmişi okuyamadım M Minikkelebk @Efser sizler nasılsınız
Bunun deneme kutusu kargoda gelicek banaKızlar bu arada kızım kabızlık yaşadığı için dr tavsiyesiyle aşağıdaki toz ürünü aldım, çok şükür kabızlık sorununu çözdü, internette araştırdığımda diyet yapanların da bunu kullandığını gördüm, sanırım bağırsakları iyi çalıştırdığı için, bugünden itibaren ben de kullanmaya başladım
Eki Görüntüle 2739871
Oyy ne guzel kokar o3 aylık elini öpsün teyzesi
Harika afiyet olsunMenüm
Sabah 12.00
Ara 5 parça bitter
Ara 2 ceviz
Akşam16.30
Şu 1.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Yürüyüş bandında canım.Bu arada evde mi yürüyüş yapıyorsun
Bizim ufaklık çok sever.tvde görmüş.geçen istedi.eşim de markette görmüş hemen almış :))Kavun nereden buldun
Ne güzel oynamışsınız beraberBebelerle saklambaç oynadık.çok şükür oynayabilecek kadar büyüdüler.çok eğleniyorlar
Hayra alamet değil derken.birileri kaçamak mi yapıyor yoksa
Benim de dikkatimi çektiKavun nereden buldun
Yok ya isterse verir, ayda 3-4 en az garanti, yeter ki kaçamak olmasınDusersin sakın vazgecme. Bak ben önceki aylar cok adapte olamadim. İlk ay 3.5 sonraki ay 2.5 anca verdim. Simdi 15 gunde 2.5 verdim nerdeyse. Senin kilondan dolayi cok cok veremezsin belki ama illa dusecek ibre
Hoşgeldin canımDün akşam cozuttum ama
Bugun bomba gibi başladım
Sabah yarim haşlanmış yumurta
2 wasa
5 zeytin
Cok az labne
Aksam haslanmis. Brokoli
1 kepce mercimek
10 bin adım
Tamam kaçamak yapma amaBen menü vercem, kv bizde yazamıyorum
Hosbulduk kuzuHoşgeldin canımafiyet olsun bomba bir menü hakikaten
Afiyet olsunnnBizim ufaklık çok sever.tvde görmüş.geçen istedi.eşim de markette görmüş hemen almış :))
Yazınki tadı yok tabi
Yok kacamak yapmadim onlari izledimTamam kaçamak yapma amakv şimdi der kızım süzülmüşsün , kanmayalım dış güçlere
Çok güzel afiyet olsun14 aralik menusu
Detoks suyu
Saat 12.00
Az yumurta
1 dilim ekmek
Birkac tavuk parcasi
Salatalik
Yarim dilim kasar
Yesilcay
Nescafe
15.00
Turk kahvesi havuc topu 3 tane
18.30
Corba
Bezelye yemegi
Bulgur
Tursu
1 çay
Gun icinde 1 lt detoks suyu tamamlandi
30 dk leslie 15 dk eliptik toplam 45 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?