Süper afiyet olsunspor aradan çıkmış ne iyi etmişsin
Şimdi gördüm...
Oo çok iyiİnsallah masallah leslieye baslicam şuancocuklarla sonunu getiririm insallah amin
Allah bağışlasın çok sevimlidir şimdi mini minnak3 aylık elini öpsün teyzesi
Sarayca bir turlu firsat olmadi detoks tarifini yazayım
3 günlük hazırlanıyor
3 litre su
1 yk rezene
1 kabuk tarçın
5 6 karanfil
3 hurma
3 kayisi
3 incir
3 lt suyu kaynatiyoruz. Kuru meyveleri dogruyarak diğer malzemelerle suya ekleyip 10 dk daha kaynatiyoruz. Aksam hazirlayip sabah icmeye basliyoruz
Gunde 1 lt icecek sekilde araliklarla iciyoru
Afiyet olsunMenüm
Sabah 12.00
1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 3 ceviz 1 tk bal maydonoz 1 kk peynir 1 dilim kavun
Ara 5 parça bitter
Ara 2 ceviz
Akşam16.30
1 dlm ekmek fırında balık salata fırında pişmiş soğan sarımsak domates
Şu 1.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Arkadaşlar kaçamak yapmayın, sizi inanılmaz geriye götürüyor, bu da motivasyonunuzun düşmesine neden oluyor..olay basit sağlıklı tüketerek midenizi doyurarak bol hareket ederek vereceğiz kilolarınızı
12 -5 arası yedim o dan mı bilmem çok tok ve tatmin olmuş hissediyorum.inşallah kilo verebilirim.1 aydır 74 küsürlerdeyim. 73.5 bile beni çoook mutlu edecek.Afiyet olsun
Arada oluyor insaniz be ya.toparlanmak dengelemek önemliBen bu akşam pek güzel değildi,yarından itibaren kaldığım yerden devam tâbi
If gibi olmuş, seni tatmin ettiyse çok iyi, çok az kaldı 69 lar çok yakınında12 -5 arası yedim o dan mı bilmem çok tok ve tatmin olmuş hissediyorum.inşallah kilo verebilirim.1 aydır 74 küsürlerdeyim. 73.5 bile beni çoook mutlu edecek.
KesinlikleArada oluyor insaniz be ya.toparlanmak dengelemek önemli
Sen böyle dedikçe kendi kendimden ümidim artıyor.If gibi olmuş, seni tatmin ettiyse çok iyi, çok az kaldı 69 lar çok yakınında
O kadar vermişsin .veriver3 5 dahaKesinlikleburada amacımız, düşersek kalkabilmek,
birde bu ara kilom bana iyi geliyor sanki bundan dolayı 2 aydır yerimde sayıyorumama bırakmadım bir şekilde devam etmeye çalışacağım,
Bu cumadan sonra seninle protein ağırlıklı bir hafta geçirelim yeni yıla öyle girelim ne dersin.Sen böyle dedikçe kendi kendimden ümidim artıyor.teşekkürler sarayca
O kadar vermişsin .veriver3 5 daha
Allah derimBu cumadan sonra seninle protein ağırlıklı bir hafta geçirelim yeni yıla öyle girelim ne dersin.
Afiyet olsun
Bu cumaya kadar ver biraz daha, haftaya protein ve salata ile 69 gelir belkiAllah derim
Huu 2 dlm ekmek mii.Bu cumaya kadar ver biraz daha, haftaya protein ve salata ile 69 gelir belkisabahları 2 dl ekmek olacak tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?