İnşallah canım bir ara alıp deniycem ama az yapayım, bizim sıpalar yemezse bana kalır hepsiAfiyet olsun . Yorumlarını bekliyorum.
Oo bir sürü tarif varmış, buda güzel oluyordurYaaa!!!
Yemek gibi soğanlı kavurmasını da yaparız su koymadan.içine kuru biber de atılabilir.üstü sarımsaklı yoğurtlu .
Afiyet olsunGünaydın hanımlar,
dünkü menüm
Kahvaltı
2wasa
1domates
1 kk peynir
7zeytin
1ceviz
ara öğün-yok
akşam
Balık kızartması
1 kutu kola
gece
Soda
3mandalina
Görüşürüz canım biz buradayız,Kızlar ben evde bu istikrarlı diyet işini başaramıyorum 2 gün denedim gördüm, burda da aktif olamıyorum elime telf aldığım an kızım telefonu bırak diye ağlıyor, ocak 13te ailemin yanına gittiğimde aranıza dönüyor olacağım inşallah, o zamana kadar wasa ile kahvaltıya devam yediklerime dikkat edicem kilo vermesemde güncel kilomu korumak istiyorum. Hepinizi öpüyorum 1 ay sonra görüşmek üzere inşallah
Ay çok güzel, gel beni ye diyorKahvaltim öncesinde detoks suyumu içtim
Günaydın
Günaydın kizlar
Gunaaydiinn
Günaydın arkadaşlarGünaydın
Sağol canımAy çok güzel, gel beni ye diyor, afiyet olsun
Ay çok güzel, gel beni ye diyor, afiyet olsun
Kahvaltımı yapınca kendimi çok mutlu hissediyorum, sanırım gece yemememin verdiği bir huzur oluyorSağol canım
bende kahvaltıyı çok seviyorumm kshvsltının mutlulukls bir alası var benceKahvaltımı yapınca kendimi çok mutlu hissediyorum, sanırım gece yemememin verdiği bir huzur oluyor
Evet kesinliklebende kahvaltıyı çok seviyorumm kshvsltının mutlulukls bir alası var bence
Çok güzel bir kilo vereceksinsalı dan salıya tartı günüm bakalım ilk bir ayda kaç kilo vericem
bende öyle düşünüyorumÇok güzel bir kilo vereceksin
Bende bu ay biraz sıkı tutmak istiyorum, çok oyalandım 65-66 kilodabende öyle düşünüyorum
siz çok güzel kilo verdiniz maşallahBende bu ay biraz sıkı tutmak istiyorum, çok oyalandım 65-66 kilod
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?