İlk 2 ay verdim sonra durakladısiz çok güzel kilo verdiniz maşallah
aynen inş söyle yüksek yüksek kilolar versem ilk etapta baya güzel olcakİlk 2 ay verdim sonra durakladısende vereceksin canım vakti zamanı şimdi geldi
4-5 kilo versen ilk ay motivasyon çok artar, sonraı gelir zatenaynen inş söyle yüksek yüksek kilolar versem ilk etapta baya güzel olcak
Ay çok güzel afiyet olsunEki Görüntüle 2740990 biraz geç oldu ama anca fırsat bulabildim yumurta 2 tane
aynen inş söyle yüksek yüksek kilolar versem ilk etapta baya güzel olcak
aynen canım inşallh gider ama bence gider gidecek hissediyorum güzel şeyler olacak4-5 kilo versen ilk ay motivasyon çok artar, sonraı gelir zaten
Teşekkür ederim canımAy çok güzel afiyet olsunadın gibi pembiş pembiş
Evet 1 ay sonra çok güzel şeyler olacak , az sabır sadeceaynen canım inşallh gider ama bence gider gidecek hissediyorum güzel şeyler olacak
Tünaydın canım, uyuttumu bu gün çocuklarTunaydin
Tabiki hayirTünaydın canım, uyuttumu bu gün çocuklar
Canım ya uykusuzluk zor ama Allah güç veriyorTabiki hayirgece boyu biri emmeye kalkti digeride aglayip zirlayip 3 kez falan kalkti. Biraz koltuklarda biraz yatakta uyuduk iste çok şükür sabah 6 gibi esimi gecirirken sandvic yaptım 2 lokma aldim vazgectim biraktim. Sonra 10.30 kalktik 11 gibi o yarim kalan sandivici bide menemen yedim :)
Tabiki canim beyaz ekmek hic almiyoruz eve. O yuzden belirtmiyorum tbe diye :)Canım ya uykusuzluk zor ama Allah güç veriyorafiyet olsun gayet güzel kahvaltı, ekmek umarım tam buğdaylıdır,
Afiyet olsunnn :)
Hic bilmiyorum ben ya hic yemedimkızlar kinoa şok markette falan var mı iki gündür kaç market gezdim yok lazım olmasa her yerde bulurdum
bende yemedimHic bilmiyorum ben ya hic yemedim
Aktarlarda olabilir belki sizin orda var midir oyle bir yerbende yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?