Bir ara gelmişti şimdi var mı bilmiyorumkızlar kinoa şok markette falan var mı iki gündür kaç market gezdim yok lazım olmasa her yerde bulurdum
Tamam hatırladım şimdiTabiki canim beyaz ekmek hic almiyoruz eve. O yuzden belirtmiyorum tbe diye :)
Çok güzel ve doyurucu afiyet olsun canımkahvaltıdan sonra
1 sade türk kahvesi
1 cennet hurması
öğle
8 ymk kaşığı kereviz zaytinyağlı
1 dilim ekmek
4 ymk kaşığı yoğurt
ara 1 bardak kefir
15 adet çiğ badem ve çiğ fındık ikisinin toplamı 15
Ben aldım ama nasıl yenecek bilemedimbende yemedim
tamam canımBir ara gelmişti şimdi var mı bilmiyorum
ben de çorba tarifi var haftada bir gün tüketilecek onu yapıcam
Çok güzel, migrosda var mı acaba bir de oraya bak istersentamam canım
ben de çorba tarifi var haftada bir gün tüketilecek onu yapıcam
Çook.Oo bir sürü tarif varmış, buda güzel oluyordur
evet bugün carrefour şok ve bime bakıcam yarın da migrosa giderim migros ters taraftaÇok güzel, migrosda var mı acaba bir de oraya bak istersen
Çok güzel canım afiyet olsunKahvaltım11.30
11 zeytin, 1.5 sahanda yumurta, yarım dlm ekmek ,maydonoz, dün biraz mantar kavurmuştum 4 kaşık kadar yedim.1 çk bal
Kahvaltıyı ben de çok seviyorum ama şu ara biraz erteliyorum.o zaman daha özenli bir kahvaltı oluyor.kendim için yeşillik yıkayıp zaman ayırabiliyorum sanki...bir de öğle yemeğini atlamaya çalışıyorum tabi.
O yoooÇook.
Ekmekle bamdıra bandırayiyorlar.tabi biz çatalımızla kibar kibar yiyoruz
Bulursun oralardaevet bugün carrefour şok ve bime bakıcam yarın da migrosa giderim migros ters tarafta
İnstada gordum birisi french pressle kopurtuyormus. Bende dedim ayran kavanozda calkalayinca köpürüyorsa sütte köpürür, calkaladim baya bi bendeO ne köpük öyleafiyet olsun
sen bana eski gunlerjmi hatırlatıyorsunBugun buyuk kızın ilacini yazdirmaya asmye gittik. Tabiki hazirlan evden cik eve gel kizlari doyur,uyut bu saat oldu
Güzel görünüyorİnstada gordum birisi french pressle kopurtuyormus. Bende dedim ayran kavanozda calkalayinca köpürüyorsa sütte köpürür, calkaladim baya bi bende
Geçmiş olsun canımBugun buyuk kızın ilacini yazdirmaya asmye gittik. Tabiki hazirlan evden cik eve gel kizlari doyur,uyut bu saat oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?