Canım gayet iyi bence neden beğenmedin, hem son zamanlarda dikkat etmediğin halde 2.5 kg ben mi yanlış gördümBütün keyfim kaçtı belki daha çok vermişimdir diye umut ediyordum 74.9 la başladım simdi cok sıkıldı canım gerçekten amadaha hirslandim✌
Afiyet olsun canımGunaydin
Regl oldugum icin tatli istegi cosmasin diye balli yulafli kakaolu lapa yaptım
Kızlar gunaydin
Bugün ayım doldu gidip tartima pil alicam ama 15 gün evde olduğum icin cok dikkat edemedim 2 kilo gitmişse bile mutlu olurumbir sonraki Ay daha hırslı olucam ve sizinle beraber her cuma tartilicam
Günaydın canımGünaydın
Günaydın kizlar huzurlu sağlıklı bir hafta olsun hepimize
Günaydın canımKahvaltm
Sanırım daha çok kilo vermiş hissettiğim icin☺ama durmak yok aslaCanım gayet iyi bence neden beğenmedin, hem son zamanlarda dikkat etmediğin halde 2.5 kg ben mi yanlış gördüm
E ne güzel işte demek ki giden hep yağSanırım daha çok kilo vermiş hissettiğim icin☺ama durmak yok asla
bence gauet güzel bir sonuç.acelemiz yok yaza daha varSanırım daha çok kilo vermiş hissettiğim icin☺ama durmak yok asla
Evet canım bu hafta sonunu güzel geçirelim kesinlikle yürüyüş çok iyi gelecek sanagünaydınlar
hedefim pazartesiye eksi görüp haftaya cuma 72.2 falan görmek.2. doğumdan sonra sanırım en düşük bu rakamı görüp sonradan geri aldım.bu hafta sonu güzel geçsin, hepimiz için
akşama yumurta salatası ve gün içinde 1 saat yürüyüş yapabilirsem çok mutlu olucam
Az önce 2 öğünlük bir kahvaltı yaptım umarım etkilemez bugün tek öğün kapatmayı planlıyorum
Hayır hayır hiç etkilemez kahvaltıyı yakıyoruz çünkü, 3. Öğününü yap benceAz önce 2 öğünlük bir kahvaltı yaptım umarım etkilemez bugün tek öğün kapatmayı planlıyorum
Dünden dolayı biraz artı var ama çok değil daha çok bekliyordum, bende pazartesi eksiye geçerim dikkat edersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?