🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Çok güzel tebrik ederim canım
Tesekkur ederim
Bende herkesi tebrik ediyorum. Sizin kilolarda zaten benim kadar vermeniz beklenemez. Bende 90lara indikten sonra az vermeye baslarim muhtemelen. Kalici kiloyu vermek kolay değil siz zoru basariyosunuz suan

Tesekkur ederim
Bende herkesi tebrik ediyorum. Sizin kilolarda zaten benim kadar vermeniz beklenemez. Bende 90lara indikten sonra az vermeye baslarim muhtemelen. Kalici kiloyu vermek kolay değil siz zoru basariyosunuz suan
Canım sen 90 lar da yine güzel verirsin belki 70 kere gelince biraz yavaşlar, yeter ki motivasyonunu kaybetme

Tesekkur ederim
Senin verdiğin kiloyu yeni gördüm canım
Harikasın tebrik ederim
90 da da guzel kilo verirsin yeterki iste
75-70 den sonra biraz yavaşlayabilir

Süper tebrik ederim canım

Ellerine sağlık kuzum cok teşekkür ederiz
Herkesi tekrar tebrik ederim
Önümüzdeki hafta cok daha iyi olacagiz ins
Hadi ben çıktım, bu gün çok yoğunum, buraları boş bırakmayın bu gün cuma elimizden geldiğince dikkat edelim, kendimizi salmak yok
Allah kolaylik versinnnnn

Tesekkur ederim. Malesef 72 ile evlendim 2014te. Sonra 6 ay sonra 85 olmustum. Cok hizli kg alislarim oldu hep. Yani yaklasik 5.5 senedir 85 uzerindeyim. O kiloya gelmem zor olmaz gibi. Ondan sonra epey zorlar bence. Olsun ben elimden geleni yapip savasicam.

Evet bu hafta daha dikkatli olalım,

Selamlar
Ben de bugün çocuklarla ay kurabiyesi yaptık.
Alman arkadaskarima Weichnachtan hediyesi olarak yaptık.

E tabi cuma diye yedim bikac tane. Sabah tt dan tost yapmıştım sebzeli
Akşam da yeşil fasulye yoğurt günü kapattım.

Canım sıkkın ya. Havalardan mi neden bilmiyorum.

Hava hep kapalı.
Yorgunum uykum var eşim evde değil çocuklar çin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…