Sağol canımGünaydın canımafiyet olsun çok güzel tabak insanın gözü doyuyor
Bende spor dusunuyodum ama agrim var. Üşüyorum da :'( sadece yatmak istiyorum. Bari aksama sicak bir çorba koyayim ocagagünaydınlar
hedefim pazartesiye eksi görüp haftaya cuma 72.2 falan görmek.2. doğumdan sonra sanırım en düşük bu rakamı görüp sonradan geri aldım.bu hafta sonu güzel geçsin, hepimiz için
akşama yumurta salatası ve gün içinde 1 saat yürüyüş yapabilirsem çok mutlu olucam
Ben tartilmadim bu sabah. Ama guzel başladım. Tatli krizleri icin birşeyler yapmam lazim amaDünden dolayı biraz artı var ama çok değil daha çok bekliyordum, bende pazartesi eksiye geçerim dikkat edersem
Bence hafif te olsa akşam da yemelisinAz önce 2 öğünlük bir kahvaltı yaptım umarım etkilemez bugün tek öğün kapatmayı planlıyorum
Kuru meyve çok iş görüyorBen tartilmadim bu sabah. Ama guzel başladım. Tatli krizleri icin birşeyler yapmam lazim ama
Kuru meyve kurtarmaz suan asiri aciktimKuru meyve çok iş görüyor
Yemek ye, cıslardan uzak dur aman kuzum çok az kaldı 99 aKuru meyve kurtarmaz suan asiri aciktim
Ciss oldu mu bilmem. 2 yumurtayla sucuklu yumurta azda ekmek yedim :)Yemek ye, cıslardan uzak dur aman kuzum çok az kaldı 99 a
Çok haklısınız bende dedim kendi kendime 2 senede aldin bu kiloları 1 ayda gitmesini beklemebence gauet güzel bir sonuç.acelemiz yok yaza daha vardüğün dernek de yok :))
hem bir anda almadık ki bir anda gitsin canım
Nefis afiyet olsunGunaydin
Regl oldugum icin tatli istegi cosmasin diye balli yulafli kakaolu lapa yaptım
Ciss oldu mu bilmem. 2 yumurtayla sucuklu yumurta azda ekmek yedim :)
Afiyet olsun canım cok GüzelKahvaltım yarim tabak yulaf lapası ara öğün muz yedim 45 dakka leslie yaptım aksam eşime lazanya bana taze fasulye var
Yine de güzel canım o makarna yürüyüş ile erimiştir,Menüm istediğim gibi olmadı. Yine de yazıyorum
Sabah10.30
dünden kalan otlu gözleme(1 hazır yufka ile) 1 tane
Ara 3 kare bitter
Akşam 18.30
3 yumurtalı yumurta salatası
2 br ayran
5 kaşık makarna (Bu olmayacaktı evet çocuklardan artınca yedim yine )
Şu 1.5 lt
Spor 1saat yürüyüş
Yine de güzel canım o makarna yürüyüş ile erimiştir,
Hic keyfim yoktu bugun, reglden uykusuzluktan. Aksam menumde kotu oldu zaten :'(Neyin var büşra cim?
Uyumadılar mı daha?☺
Hoşgeldin .19 kilo vermişsin tebrikler.geri kalanını da halledersin çabucak inşallah :))
10.000 adımgüzelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?