🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

selam
öğlen annemler geldi akşam gittiler.mutfaktan çıkamadım .çok yorulmuşum.biraz bozdum diyeti bugün.yarına toparlayacağım inşallah

menüm
sabah-öğle 13.00 1 .5 hazır yufkadan gözleme börek arası birşey

akşam 6 köfte 5 patates kızartması 6 kaşık soslu makarna

(cuma menüsü olsun ...yarın telafi günü.yarın akşama kıymalı kabak sote 2 br ayran yapayım )

su ölçemedim 1.5 lt anca
spor yok

Tünaydın. 10.30 gibi kalktik ama malum ortaligi topla kahvalti merasimi ancak küçüğü uyuturken gelebildim :)

Gecen hafta: 103.4
Bugun:102
Fark:1.4

Bu da kahvaltim :)
bravo canım.
eline sağlık

Afiyet olsun canım, havalarda dur sıkıntın yarına geçer inşallah

Afiyet olsun canım yarına telafi edersin sen

Bu günü unutuyoruz canım, yarın yeniden devam, biliyor musun haftada 1 kez biraz abartmak bazen iyi geliyor, biz ona vücut şaşırtmak diyoruz yarın tertemiz bir sayfa açalım hep beraber
Haftasonu arti demekle gececek bu gidisle olsun saglik olsun bozmamis gibi aynen devam edicez. Hem zaten benim yediklerim az kalori yapar bana (olumlama yapalim)

Merhabalar hanımlar ben de herbalife a başladım 1 Aralıkta. Haftada 1 tartılıyorum ve salı tartı günüm. 79.1 ile yolculuğum başladı ve en son salı tartıldığımda 75.7 ile 2 haftada 3.400 kg verdim. Süreç güzel gidiyor. Bakalım hedef 55 altı olmak

Merhabalar hanımlar ben de herbalife a başladım 1 Aralıkta. Haftada 1 tartılıyorum ve salı tartı günüm. 79.1 ile yolculuğum başladı ve en son salı tartıldığımda 75.7 ile 2 haftada 3.400 kg verdim. Süreç güzel gidiyor. Bakalım hedef 55 altı olmak istiyorum

Kızlar gunaydin
Bugün ayım doldu gidip tartima pil alicam ama 15 gün evde olduğum icin cok dikkat edemedim 2 kilo gitmişse bile mutlu olurumbir sonraki Ay daha hırslı olucam ve sizinle beraber her cuma tartilicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…