Aaaaa kiyiya gel kiyiyaben bırksam sen beni bırakma tehlikeli sularda yüzüyorum
Evet ya, cumaya az kaldı, senin çocuklar geç kalkıyor mu, benimkiler seviyor uykuyu, analarına çekmişler,bu sabah bende çok zor kalktım dakika saydım resmen
Vakit bulursan dinlen biraz, gündüz 30 dk bile kestirsen sana yeterValla ben gece gene uyumadim cocuklar sagolsun. Bugunde hic iyi degilim kafami toparlayamiyorum.
Bu sabah 101.5 geldim sonra 101.7 geldim hangisi dogru bilmiyorum. Ama yilbasina bir hafta kaldi. Bu son haftayi cok cok iyi gecirip o 99u gormem lazim. Yoksa icimde ki şevk baya kirilcak
İ
ye kuzum ya onun icindeki ekmekten ne olcakAkşam köfte yapacağım ama içine ekmek içi koyacağımdan yemem bu nedenle yumurta ve yoğurt yerimşimdi 9 lu çay hazırladım 1 lt, akşama kadar içerim artık
badem000 ben arada böyle detokslar yapıyorum, çok değil ama ayda1-2 olabiliyor,
Valla ya ben yapamıyorumZeytin de mi yok?çeri bile mi yok
Akşam ne yiyeceksin?
O kadar ekmek hic yemiyorumVakit bulursan dinlen biraz, gündüz 30 dk bile kestirsen sana yeter
O zaman bu hafta biraz daha protein ağırlıklı beslen olur mu, sabah yine ye 4 dilim ekmek ama akşam protein yersen yanına karbonhidrat alma bu şekilde 2 kilo hayli hayli gider, maksat motivasyonunu düşürme
Ah ne guzel olurdu bisiklete binmek. Cocukken cok severdimEve gittim köftemi hazırldım, dönüşte bisikletle geldim, hava çok güzel bu gün
Ama bu gün sadece protein almalıyım, ödemler gitsin yüzüm gülsün, ay artık 64.9 da olsa görmek istiyorum, iki aydır 65-66 dolanıp duruyorumİ
ye kuzum ya onun icindeki ekmekten ne olcak
Ayda 1 olabilir fazlası vücuda zarar,O kadar ekmek hic yemiyorumprotein günleri bende dusundum. Duruma gore uygulicam
Yine binersin, çevre müsaitse tabi, ya da bi parka gidip sürebilirsin,Ah ne guzel olurdu bisiklete binmek. Cocukken cok severdim
ben ve küçük oğlum erken kalkarız ben uyukuyu ve geç kalkmayı hiç sevmem büyük oğlum ve eşim uykuyu severlerEvet ya, cumaya az kaldı, senin çocuklar geç kalkıyor mu, benimkiler seviyor uykuyu, analarına çekmişler,gerçi son zamanlarda çok geç uyumaya başladılar ondan
Ay ne güzel ya, bende yaşlanmayı bekliyorum, belki o zaman uyumayı sevmemben ve küçük oğlum erken kalkarız ben uyukuyu ve geç kalkmayı hiç sevmem büyük oğlum ve eşim uykuyu severler
Yaa bende cok uykucuyum hic sevmiyorum bu huyumuben ve küçük oğlum erken kalkarız ben uyukuyu ve geç kalkmayı hiç sevmem büyük oğlum ve eşim uykuyu severler
Yaa Allah korusun kizAy ne güzel ya, bende yaşlanmayı bekliyorum, belki o zaman uyumayı sevmem
İyi herkesin bir arkadaşı varben ve küçük oğlum erken kalkarız ben uyukuyu ve geç kalkmayı hiç sevmem büyük oğlum ve eşim uykuyu severler
Çoluk-çocuk büyüyecek asıl o zaman uyursunAy ne güzel ya, bende yaşlanmayı bekliyorum, belki o zaman uyumayı sevmem
Bisikletim yokki malesef. İleride memlekete tasinirsak inşallahYine binersin, çevre müsaitse tabi, ya da bi parka gidip sürebilirsin,
Şaka yaptım tabi ki uyku gibisi yok, ben en iyisi halimden memnun olayımİyi herkesin bir arkadaşı var
Çoluk-çocuk büyüyecek asıl o zaman uyursun
Ben öyle yapıcam inşallah.
İnşallah canım, yakın mı taşınmanızBisikletim yokki malesef. İleride memlekete tasinirsak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?