🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Üzerimde bir tembellik var sorma gitsin, sabah zor uyandım, hala tembelim, bıraksam kendimi horul horul uyuyacağım hafta sonu gelse artık ikinci hayalim de yılbaşı cuma tatil Allahım hayallerime bak
Yorulmuşsundur :))
İnsan çalışırken farketmiyor.ben şimdi evdeyim eskiden nasıl yapıyormuşum diyorum.yine yetişmiyor yine yetişmiyor ama şimdi dinlenebiliyor insan.yine de çalışmak güzel.şimdiki aklım olsa kendimi daha az yorardım.yemekl
eri bazen dışardan söyler bazen iki günlük yapardım.temizlik için haftada birini alırdım.ne kadar safmışım.kendimi çok yormuşum.

Canım inan bende çok değiştim, çok sallamıyorum artık, önceden çorba ana yemek pilav salata ayran sofrada olmazsa strese girerdim, şimdi yeri gelirse bi makarna yapıp hadi yiyin afiyet olsun diyebiliyorum, her hafta bütün halıları örtüleri çırpardım hiç işim bitmezdi şimdi salla gitsin süpür sil yetiyor, bi yardımcı almayı hala beceremedim ama aklımda

Üzerimde bir tembellik var sorma gitsin, sabah zor uyandım, hala tembelim, bıraksam kendimi horul horul uyuyacağım hafta sonu gelse artık ikinci hayalim de yılbaşı cuma tatil Allahım hayallerime bak
bu sabah bende çok zor kalktım dakika saydım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…