Bol leptinler iyi geceler :)Kahvemi de içtimhepinize iyi geceler
ben bırksam sen beni bırakma tehlikeli sularda yüzüyorumÇay keyfi yapıyorumbuyurun beraber içelim
Efser neredesin kuzum hadi @Minikkelebk ders çalışıyor ama sen de yoksun
Günaydın canımben bırksam sen beni bırakma tehlikeli sularda yüzüyorum
Günaydın
Günaydın
Günaydın musmutlu huzurlu bir gün diliyorum
GünaydınGünaydın
günaydın canım inşallahGünaydın arkadaşlargüzel bir gün geçirmek dileğiyle
Üzerimde bir tembellik var sorma gitsin, sabah zor uyandım, hala tembelim, bıraksam kendimi horul horul uyuyacağım hafta sonu gelse artıkgünaydın canım inşallah
Yorulmuşsundur :))Üzerimde bir tembellik var sorma gitsin, sabah zor uyandım, hala tembelim, bıraksam kendimi horul horul uyuyacağım hafta sonu gelse artıkikinci hayalim de yılbaşı cuma tatil Allahım hayallerime bak
Zeytin de mi yok?çeri bile mi yokBu gün saf pro yapıyorum, uzun zamandır yapmadığımı farkettim
sabah
3 yumurta
Canım inan bende çok değiştim, çok sallamıyorum artık, önceden çorba ana yemek pilav salata ayran sofrada olmazsa strese girerdim, şimdi yeri gelirse bi makarna yapıp hadi yiyin afiyet olsun diyebiliyorum, her hafta bütün halıları örtüleri çırpardım hiç işim bitmezdiYorulmuşsundur :))
İnsan çalışırken farketmiyor.ben şimdi evdeyim eskiden nasıl yapıyormuşum diyorum.yine yetişmiyor yine yetişmiyorama şimdi dinlenebiliyor insan.yine de çalışmak güzel.şimdiki aklım olsa kendimi daha az yorardım.yemekl
eri bazen dışardan söyler bazen iki günlük yapardım.temizlik için haftada birini alırdım.ne kadar safmışım.kendimi çok yormuşum.
Evet canım sdece protein alacağımZeytin de mi yok?çeri bile mi yok
Akşam ne yiyeceksin?
bu sabah bende çok zor kalktım dakika saydım resmenÜzerimde bir tembellik var sorma gitsin, sabah zor uyandım, hala tembelim, bıraksam kendimi horul horul uyuyacağım hafta sonu gelse artıkikinci hayalim de yılbaşı cuma tatil Allahım hayallerime bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?