Yap bence ziyan olmasın, en azından değerlendirmiş olursun, o kadar gözün korkmasın, ben yaptım sen hayli hayli yaparsınBenim bahçemde de var .fazla geliyor aslında.yarısı telef oluyor her sene.yaapsam mı ki???benimki minik mandalinalardan.
O saate kadar uyanık miydin
Bugün telafi edersin canım.
Aslında sadece 1 TK reçel tadına bakacaktımOfkelenince ye, uzulunce ye.... Boyle boyle duygusal aclik cigrindan cikiyo iste
Sebze olmali benceAkşam yemeği ne yapacağım hala karar veremedim
Sebze yemezler kiSebze olmali bence
Ben de uğraşmıyorum artık.Dün gece mandalina reçeli yaptım hepi topu 2 kavanoz ama saatlerce mandalinanın beyaz iplerini temizledim, tamam güzel oldu ama diğer meyvelerle de reçel güzel oluyor o kadar uğraşa ne bileyimneyse denemiş oldum
O saate kadar uyanık mıydınKızlar gece saat 4.30 da cıslar yedimsadece tadına bakayım derken hiç gereksiz bir sürü şey yemiş oldum. Hep yaptığımız hatalar, duygusal açlık, ki ben o saatlerde asla yemem, neyse olan oldu önümüze bakacağız :
Ben de sabah karnibahar rondodan geçirip tavada suyunu çektirip pişirdim. 2 yumurta 2yk tt un tuz.Akşam yemeği ne yapacağım hala karar veremedim
Sulu köfte . Ben çok severim, kısırlık bulgurla yapılanıSebze yemezler ki
bir tarif alalım o zaman :))Yap bence ziyan olmasın, en azından değerlendirmiş olursun, o kadar gözün korkmasın, ben yaptım sen hayli hayli yaparsın
Evet uyanıktım, hiç yatadım da yoktu
ayy sorma ben de konserveye sardım.pandemiden midir nedir merak ettiğim herşeyi yaptım herhaldeBen de uğraşmıyorum artık.
Türkiye'de iken konserve menemen reçel herşey yapmaya çalışırdım. Artık yorucu ve zaman alıcı şeyler yapmıyorum.
En iyisi canım, ama melemen benim çok işime yarıyor, hazır yemek, reçel de kahvaltıya renk katıyor zengin gösteriyorBen de uğraşmıyorum artık.
Türkiye'de iken konserve menemen reçel herşey yapmaya çalışırdım. Artık yorucu ve zaman alıcı şeyler yapmıyorum.
Evet film izledim hazır yalnızken keyif yaptımO saate kadar uyanık mıydın
Çok güzel fikir çocuklar yedimi peki, yumurta ve unu hangi aşamada koydunBen de sabah karnibahar rondodan geçirip tavada suyunu çektirip pişirdim. 2 yumurta 2yk tt un tuz.
Tepsiye yaydim,üstüne pizza malzemeleri enfes oldu.
Belki fikir olur.
Bende severim , iç Anadolu yemeği, sen nereliydin canımSulu köfte . Ben çok severim, kısırlık bulgurla yapılanı
Ben 20 kadar mandalina ya 2 buçuk su bardağı şeker ve 2 su bardağı su koyup 30 dk kaynattım, tüm beyaz ipleri temizlenmiş tek tek dilimlere ayrılmış mandalinaları koyup. (1 çk tereyağı katıp) 30 dk da öyle pişirdim ve kapatmaya yakın 2 YK limon suyu kattım kavanozlara koydum.bir tarif alalım o zaman :))
ayy sorma ben de konserveye sardım.pandemiden midir nedir merak ettiğim herşeyi yaptım herhalde
tatlı biberden sos
acı biber sos
domates
patlıcan közleme
vişne şeftali komposto
çilek ve kayısı reçeli
yaprak da koydum kola şişelerine ilk defa
ve zeytinimi de bu sene kendim yaptım
nar ekşimi de .
boşluğa düştüm zaar.
sonuç bu pandemi artıları 72.5 olunca temizlenecek...
Çocuklar çok sevdi . Önce karnibahari tavada çevirdim soğuyunca tuz yumurta un koydum. Tepsiye incecik yaydim bira pişirdim. Sonrasında pizza malzemelerini koydum.Çok güzel fikir çocuklar yedimi peki, yumurta ve unu hangi aşamada koydun
Ben Mersinliyim bizim Yörüklerde çok yapılır.Bende severim , iç Anadolu yemeği, sen nereliydin canım
Tabi :) ekşi narları tek tek tanele.suyunu şık.bir çuvala koyarak ya da ezerek falan.suyunu kaynat.iyice yoğunlaşınca kapat.snoğuyunca bir tık daha yoğunlaşıyor .ona göre ayarla.Bende nar ekşisi tarifi isterim
Afiyet olsunMenüm
Kahvaltı
Omlet
peynir
zeytin
turp
2 TK mandalina reçeli
4 dl tam tahıllı ekmek
Akşam
Et döner
Bol salata
Su az oldu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?