İyi geceler canımİyi gecelr fit hatunlar
Yusra bazen yer bazen yemez. Bu aksam mantiyi sakladim. Once pirasadan yedirdim. Tabi yarım kase ancak yedi. Küçüğü fazla istahli suan icin bir tek kiviyi sevmediÇocuklarda yiyor muben bir ara mısır unuyla omlet gibi yapmayı düşünüyorum belki yerler
Bende oyle ya bitsin diye hizlica yana yana yada buz gibiGüya kahve yaptım.
2 saate anca bitirdim.
Çayı kahveyi soğutup icebiliyorum.
Türk kahvesiydi.Kahve türk kahvesi mi,bende yavaş içerim eşim benim üstüme 3 bardak çayı bitirir,
Gunaydin bu sabah erkenciyiz
Evdekilere tava boregi yaptım
Kendime tost yaptim yumurta yapcam birde
Üstteki profil resmin olan yeri tıklaProfilin altındaki kilo ibresini nasıl değiştirebiliriz.?
Günaydın canım afiyet olsunGunaydin bu sabah erkenciyiz
Evdekilere tava boregi yaptım
Kendime tost yaptim yumurta yapcam birde
Günaydın canımGünaydın herkese
Günaydın canımGünaydınlar
Kahvaltımı yaptım 10.00
1 sahanda yum.
11 zeytin
yeşillik
1 dlln ekmek
1 kk peynir
2 kaşık ot kavurması
1 çk bal
1 çk tahin pekmez
Benim bahçemde de var .fazla geliyor aslında.yarısı telef oluyor her sene.yaapsam mı ki???benimki minik mandalinalardan.Dün gece mandalina reçeli yaptım hepi topu 2 kavanoz ama saatlerce mandalinanın beyaz iplerini temizledim, tamam güzel oldu ama diğer meyvelerle de reçel güzel oluyor o kadar uğraşa ne bileyimneyse denemiş oldum
O saate kadar uyanık miydinKızlar gece saat 4.30 da cıslar yedimsadece tadına bakayım derken hiç gereksiz bir sürü şey yemiş oldum. Hep yaptığımız hatalar, duygusal açlık, ki ben o saatlerde asla yemem, neyse olan oldu önümüze bakacağız :
Ofkelenince ye, uzulunce ye.... Boyle boyle duygusal aclik cigrindan cikiyo isteKızlar gece saat 4.30 da cıslar yedimsadece tadına bakayım derken hiç gereksiz bir sürü şey yemiş oldum. Hep yaptığımız hatalar, duygusal açlık, ki ben o saatlerde asla yemem, neyse olan oldu önümüze bakacağız :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?