🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Çocuklarda yiyor mu ben bir ara mısır unuyla omlet gibi yapmayı düşünüyorum belki yerler
Yusra bazen yer bazen yemez. Bu aksam mantiyi sakladim. Once pirasadan yedirdim. Tabi yarım kase ancak yedi. Küçüğü fazla istahli suan icin bir tek kiviyi sevmedi

Dün gece mandalina reçeli yaptım hepi topu 2 kavanoz ama saatlerce mandalinanın beyaz iplerini temizledim, tamam güzel oldu ama diğer meyvelerle de reçel güzel oluyor o kadar uğraşa ne bileyim neyse denemiş oldum

Kızlar gece saat 4.30 da cıslar yedim sadece tadına bakayım derken hiç gereksiz bir sürü şey yemiş oldum. Hep yaptığımız hatalar, duygusal açlık, ki ben o saatlerde asla yemem, neyse olan oldu önümüze bakacağız :

Dün gece mandalina reçeli yaptım hepi topu 2 kavanoz ama saatlerce mandalinanın beyaz iplerini temizledim, tamam güzel oldu ama diğer meyvelerle de reçel güzel oluyor o kadar uğraşa ne bileyim neyse denemiş oldum
Benim bahçemde de var .fazla geliyor aslında.yarısı telef oluyor her sene.yaapsam mı ki???benimki minik mandalinalardan.
O saate kadar uyanık miydin

Bugün telafi edersin canım.

Ofkelenince ye, uzulunce ye.... Boyle boyle duygusal aclik cigrindan cikiyo iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…