Benim menemenliklerim acı oluyor.meneöwn olarak tüketemiyorum.sen nasıl yapıyorsun???En iyisi canım, ama melemen benim çok işime yarıyor, hazır yemek, reçel de kahvaltıya renk katıyor zengin gösteriyor2 çeşit 3 çeşit olur genelde, melemeni reçeli genelde kayınvalidem yapıyor sağolsun
Hayırdır ne krizi?Günaydınlar efenim
Biz yine krizli günlerdeyiz.
Allah sonumuzu hayır etsin.
Tertemiz kahvaltı :))Yoğun bir pazar günüydü, kahvaltım klasik yumurta peynir zeytin TB ekmeği akşam köfte salata olacak yaptım aslında ama çok tokum sonra yerim
neler yaptınYoğun bir pazar günüydü, kahvaltım klasik yumurta peynir zeytin TB ekmeği akşam köfte salata olacak yaptım aslında ama çok tokum sonra yerim
Afiyet olsun güzel güzelMenüm
Sabah 11.00
3/4 gözleme 13 zeytin
3 ceviz 1 çk bal
Akşam
2 yumurtalı salata
1kepçe yayla çorbası
2 kaşık makarna
1kaşık kıyma kavurması
Yoğurt
2 kare bitter
Şu 1.5 lt
Spor yok
Tek yumurta salatasıyla kalabilmeyi isterdim...
Melemenleri kayınvalidem yapıyor, bir sene köy domatesi ile yaptık çok ekşi oldu, bu nedenle sivri melemenlik domates alıyoruz artık, ben önce bol soğan kavuruyorum, içine bazen kıyma katıyorum güzel oluyor, ama sade melemen ve yumurta pek lezzetli olmuyorBenim menemenliklerim acı oluyor.meneöwn olarak tüketemiyorum.sen nasıl yapıyorsun???
Hayırdır ne krizi?
Tertemiz kahvaltı :))
Akşam hiç yemeyecek misin yani?
Sabah ekmek ye ama akşam pro salata yoğurt ya da sebze salata yağurt ye ve mükemmel sonucu gör...yaa cumaya 4 gün var.
Yarından itibaren temiz kahvaltı.ekmeksiz karbonsuz.öğlen evdekilerin yediğinden tırtıklarım.akşam da pro salata birazda yemek yapabilsem...yarımşar saatte hiç olmazsa yürüsemmmmmm .....
Canım bu gün vücut şaşırtmış ol, güzel düşünSelam günüm hiç iyi geçmedi. Hep agzima biseyler attim..
Temizlikle geçti, mutfak ev derken zaman çabuk geçti, zaten geç kalktımneler yaptın
çok güzel eksilerin oldu canım.yarın tam gaz devam etSelam günüm hiç iyi geçmedi. Hep agzima biseyler attim..
inşallah yapabilirim.Sabah ekmek ye ama akşam pro salata yoğurt ya da sebze salata yağurt ye ve mükemmel sonucu gör
Arada bir öğün derken ödül gibi mi, şahsen ben yapılması taraftarıyım, yapıyorum dainşallah yapabilirim.
arada bir öğün hakında ne düşünüyorsun?
Ben ara öğün olarak sormuştum.ama bu cevabi da unutmayacağım.Arada bir öğün derken ödül gibi mi, şahsen ben yapılması taraftarıyım, yapıyorum dayalnız bu haftada 3-4 kez olursa kilo verimi olmuyor, ancak sabitleyebilirsin, bu nedenle kilo vermek istiyorsan haftada sadece 1 öğün dilediğini yiyebilirsin, hatta ve hatta iyi geldiğini bile söyleyebilirim
Hayır çorba iç ama o gün ekmek ve türevi çok yediysen içme, mesela kendine günlük 5 dilim ekmek ver 3 dilim sabah yedin , kaldı 2 dilim 1 öğlen 1 akşam kaldı, 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek ona göre ayarlaman gerekir ki kilo veresin, düşünsene 2 kestane 1 dilim ekmeğe bedel, bu şekilde değerleri bilirsen karbonhidrat fazla yememiş olursun, ara öğün 100-150 kalori olabilir örneğin 2 mandlina ya da 2 ceviz 2 kuru kayısı vs. Ben meyvenin gündüz mümkün olduğunca erken yenmesi gerektiğini düşünüyorumBen ara öğün olarak sormuştum.ama bu cevabi da unutmayacağım.
Akşam çorba da önermiyorsun di mi
Teşekkürler:))Hayır çorba iç ama o gün ekmek ve türevi çok yediysen içme, mesela kendine günlük 5 dilim ekmek ver 3 dilim sabah yedin , kaldı 2 dilim 1 öğlen 1 akşam kaldı, 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek ona göre ayarlaman gerekir ki kilo veresin, düşünsene 2 kestane 1 dilim ekmeğe bedel, bu şekilde değerleri bilirsen karbonhidrat fazla yememiş olursun, ara öğün 100-150 kalori olabilir örneğin 2 mandlina ya da 2 ceviz 2 kuru kayısı vs. Ben meyvenin gündüz mümkün olduğunca erken yenmesi gerektiğini düşünüyorumçok meyve tüketmiyorum o ayrı konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?