Çok şükür canımKızlar alıntıları ekleye ekleye geldim ama çok yoğunum tek tek yazamadım, sabah KBB doktoru çıkardı, sıpa küçükde değil 2 ay sonra 7 bitecekneyse sorun yok çok şükür
Sağol canım çok şükür gayet güzel gidiyo
Bakalım inşallah ben de bu hafta atak bekliyorum.Sağol canım çok şükür gayet güzel gidiyo
Sağol canım inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineceğiz sağlıklı bir sekildeBakalım inşallah ben de bu hafta atak bekliyorum.
Sizin adınıza mutlu oldum.
Bakalım inşallah ben de bu hafta atak bekliyorum.
Sizin adınıza mutlu oldum.
Afiyet olsun canımBen de bugünkü menümü yazayım;
Sabah 9.30
1 sucuklu yumurta
1dilim tt ekmek
Biraz yeşil fasulye
12.00
Ara
Kahve
Yarım mandalina
Yarım kaki
Çeyrek elma
16.
2kepce tarhana çorbası
3dilim tt ekmek
Kavurma
Yeşil fasulye
Yoğurt
Şu 2 olmuştur
Spor 40dk yürüyüş
Ekmek çok oldu ama ince dilimdi.
Yemek saati erken diye yedim.
Bu ara regl mi yoğunluk mu bilmiyorum ama bi salmışlık var, yeni yıldan sonra toparlanıp spora başlıycam, ben jillian yaparım sen Ebru Karaduman, olur muYarın yapabilirsem Ebru Karaduman videosu beraber yapalım mı?
Yürüyüş yapmışsın en azındanBenim de kötü bir gündü .yanı yeme içme bakımından .bir de gereksiz stresliydim.neden bilmem. Her işi de bir güne biriktirmişim.pazar yaptım ,yürüyüş yaptım,eve geldim yemeğe giriştim.kek istedilerdi onu yaptım, o arada büyük oğlan a kutudan oyuncak yaptık .ara öğün falan da yapmamıştım. akşam yemeğinde mahvettim herşeyihem çok yorulmuşum...
Allahtan 1 saat 10 dakkalık bir yürüyüşüm var hiç olmazsa...
Dün akşam denedim çok zorlandım bıraktımYarın yapabilirsem Ebru Karaduman videosu beraber yapalım mı?
Günaydın canımGünaydın kizlar dün listem geldi biraz daha kalorisi azaltılmış şu iki haftada bi 3kilo daha veririsem ilk ayki hedefime ulasicam
aynen canım iyi ki başlamışımGünaydın canımverirsin bence çok iyi motivasyon olur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?