🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günaydın.

Toparlanalim kızlar. Gerekirse telafi için bugün kahvaltı yapmayalım. Tek öğün yapalım bide hafif bir ogunle atlatalim. Bırakmayalım.
Dün yediklerimizi öğün atlayarak telafi edebiliriz. Koruma döneminde gebelikten önce hep bu şekilde yapmıştım.
Bu şekilde gebeliğe kadar korudum.

Ben bugün öyle yapacağım.

Kahvaltı yapmadım. 1 yada 2 gibi protein salata tarzı yiyip sonra akşam üstü gecistirmeyi düşünüyorum.

Dün akşam çok yemişim gece çok rahatsız etti beni.
Çok şükür halam da geldi.

Hiç canınızı sıkmayın, yediyseniz yediniz, bundan sonra dikkatli olursunuz olur biter, en kötüsü tamamen salmak bunu yaparsanız verdiğiniz 2-3 kilo hop diye gelir, iyice salarsanız başladığınız yere dönersiniz maalesef ,

Bunu en çok kendim için söylüyorum

evet
Önümüzdeki her bir gün bizimdir

Günaydın kizlar bugün halam geldi tartıda -200gr fark etti ama iki haftada toplam 13cm incelme var şok oldum bu kadar incelme beklemiyordum açıkçası
süpermiş
Dün gece 12 gibi mutfağa girdim sonra salon koltuk halı sildim, balkonu yıkadım banyo temizledim saat 9 da işe zor yetiştim, hafta sonu temizleyecek tim aradan çıkmış oldu
Neden....
Bunu kendine neden yaptın

Neyse mis gibi olmuştur heryer.

E hiç uyumadın mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…