Ben de öyle olmuştum meyve ve kuru meyve faydası çok oldu.Günaydın herkese dün benim içinde çok parlak sayılmazdı Regl dönemim tatlıya saldırıyorumhertarafım ödem topladı
Hangi videosunu denedin. Buraya da atar mısın?Dün akşam denedim çok zorlandım bıraktım
dün diyetisyen atmıştı 30 dk video var akşam atarım olur muHangi videosunu denedin. Buraya da atar mısın?
Kayısı ile idare ediyordumaslında ama eşim gelirken yaş pasta alınca biraz gözüm karardıBen de öyle olmuştum meyve ve kuru meyve faydası çok oldu.
Hiç canınızı sıkmayın, yediyseniz yediniz, bundan sonra dikkatli olursunuz olur biter, en kötüsü tamamen salmak bunu yaparsanız verdiğiniz 2-3 kilo hop diye gelir, iyice salarsanız başladığınız yere dönersiniz maalesef ,
Bunu en çok kendim için söylüyorum
İşte bu yaSelam
Güzel az kalorili bir gü diliyorum.
Akşama balık salata var .bugünü güzel geçirebilirim inşallah.1 saat de yürüyüş planlıyorum.
Evet şunu unutmayalım eski düzenimizi unutacağız, bu yeni düzene adapte olacağız, bunun başka çaresi yok maalesefevet
Önümüzdeki her bir gün bizimdir
Canım bu sefer söz Perşembe akşamı spora başlıyorum heveslendimdün diyetisyen atmıştı 30 dk video var akşam atarım olur mu
başla başla canım faydası çok bana bu videoyu dene zorlanırsan lesliye devam edersin dedi ben zorlandım baya lesliye devamCanım bu sefer söz Perşembe akşamı spora başlıyorum heveslendim
Abooooo yaş pasta mıKayısı ile idare ediyordumaslında ama eşim gelirken yaş pasta alınca biraz gözüm karardı
Ben jillian yapacağım bana en uygunu obaşla başla canım faydası çok bana bu videoyu dene zorlanırsan lesliye devam edersin dedi ben zorlandım baya lesliye devam
Günaydın kizlar bugün halam geldi tartıda -200gr fark etti ama iki haftada toplam 13cm incelme var şok oldum bu kadar incelme beklemiyordum açıkçası
Neden....Dün gece 12 gibi mutfağa girdim sonra salon koltuk halı sildim, balkonu yıkadım banyo temizledim saat 9 da işe zor yetiştim, hafta sonu temizleyecek tim aradan çıkmış oldu
Hey maşallah sonrasında acikmadin miDün gece 12 gibi mutfağa girdim sonra salon koltuk halı sildim, balkonu yıkadım banyo temizledim saat 9 da işe zor yetiştim, hafta sonu temizleyecek tim aradan çıkmış oldu
Ben de ayran aşı çorbası yaptım sabahtan beri içiyorum.Selam
Güzel az kalorili bir gü diliyorum.
Akşama balık salata var .bugünü güzel geçirebilirim inşallah.1 saat de yürüyüş planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?