Bence gayet iyi gidiyorsun canım.bu cumaya da güzel birşey gelecek ha gayret.❤Onceki hafta 102ydi gecen cuma 100.6 gelmiştim. Haftasonu bogazi tutsaydim 100 gelirdim şimdi
Neyse 4 hafta da guzel kg verdim bu ay
30 kasımda 105.3tüm
Aman dikkat kırmızı alarm.o hala bana gelince zor toparlanıyorumHalam geldi, hiç beklemiyordum haftaya gelir diyordum
Sağol.Akşama pirinçli pırasa düşünmüştüm.kendime pirinç koymadan ayıracaktım.sebzeyle doymazsam diye 2 kaşık yulaf ezmesi pişireyim hem denemiş olurum dedim.(o da karbonhidrat biliyorum. En azından g.indeksi düşük.acıktırmaz diye düşündüm)onu kaynattım.hemencecik yumuşadı.ben ayırtacağım pırasayı da onun içine katıp yulaflı pırasa yapmış oldum.hem de çok lezzetli duruyor. 5 gibi yeriz :))
Buluş yapmış kadar sevindim
İstah acikligi ondanmis demekHalam geldi, hiç beklemiyordum haftaya gelir diyordum
Hafta sonu anlamalıydımAman dikkat kırmızı alarm.o hala bana gelince zor toparlanıyorum
Bizimkiler sevmiyor, ben yerim amaSağol.
Şu pırasa sevmeyenler ne çok şey kaçırıyor.sevilmez mi
Merhaba canım, bizde yoğunuz işleri toparlamaya çalışıyorum, yeni yıla iş kalmamalı,Kizlar nasılsınız ben hem evde hem iş yerinde aşırı yoğunluk var inşallah bu hafta sakinleriz benim bugün yarın halam gelcek şişti her tarafım yarın tartı günü regliden kaynaklı çok verememişimdir ama olsun nasıl olsa gidecek listemde değişecek yarın bakalım nadil olacak
ben de iyiyim şükürKizlar nasılsınız ben hem evde hem iş yerinde aşırı yoğunluk var inşallah bu hafta sakinleriz benim bugün yarın halam gelcek şişti her tarafım yarın tartı günü regliden kaynaklı çok verememişimdir ama olsun nasıl olsa gidecek listemde değişecek yarın bakalım nadil olacak
afiyet olsun canım ☺Menüm
Sabah
Peynir
Zeytin
3 dl TB ekmeği
Akşam
1 kase yoğurt çorbası (yeşil mercimek ve yarmalı(
1 elma
3 ceviz
2 lt su
Afiyet olsun canımKahvaltım 10.00
2 sahamda yumurta
2 dlm ekmek
11 zeytin
2 ceviz
1 çk bal
Biraz yeşillik
ara 12 yer fıstığı 1 elma
akşam 18.00
2 kaşık yulaflı 1 tabak pırasa
2 kaşık çorba
3 kornişon turşu
su 1.5 şt
spor yok
yarın bi tartılayım bakiim.bugün unutmuşum...
A aaa çok geçmiş olsun.☹Benim ufaklık kulağına mısır soktu Dr. Gittik yarın KBB Dr gideceğiz çünkü çıkmadı
Bizimkiler de yemedi bu sefer...Bizimkiler sevmiyor, ben yerim ama
Yok yok teli bir yerde unutmuşum.
Geçmiş olsun. Ciddi bişey yoktur umarım.Benim ufaklık kulağına mısır soktu Dr. Gittik yarın KBB Dr gideceğiz çünkü çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?