Günaydın canımgünaydın kızlar bende 3 gün birazcık listemin dışına çıktım hatamı biliyorum ama bu sabah çok dikkatli olmaya karar verdim 15 ocaga kadar hedefim 76,9 u görmek listemin dışına çıkmazsam hedefime ulaşırım
aynen canım ben hatamı biliyorum 3 gün evde olunca kaçamak yoktu ama listeyede uyamadımGünaydın canımböyle böyle yolun sonuna varacağız canım,
Ben geçen hafta çok saldım, eşim bile şaşırdı çok yememeaynen canım ben hatamı biliyorum 3 gün evde olunca kaçamak yoktu ama listeyede uyamadım
olsun canım yedik içtik geçti gitti şimdi dengeleme ve düzen zamanı yemeye devam edersek kilo almaya devam ederiz ve başa sararızBen geçen hafta çok saldım, eşim bile şaşırdı çok yememeher neyse geldi geçti
Benim kilomu duysan ödün koparCanım ben çok saldım kiloma korkudan bakmadım, yarın silbaştan başlıycam
Kuzum masallah sanagünaydın kızlar bende 3 gün birazcık listemin dışına çıktım hatamı biliyorum ama bu sabah çok dikkatli olmaya karar verdim 15 ocaga kadar hedefim 76,9 u görmek listemin dışına çıkmazsam hedefime ulaşırım
Benimki beni yerken gördükçeBen geçen hafta çok saldım, eşim bile şaşırdı çok yememeher neyse geldi geçti
GünaydınnnnGünaydın
Evet canımolsun canım yedik içtik geçti gitti şimdi dengeleme ve düzen zamanı yemeye devam edersek kilo almaya devam ederiz ve başa sararız
Canımız sağolsun yeniden başlarız ve veririz ki bizBenim kilomu duysan ödün kopardehsetul vahset
Resmen etlenip butlandımda geldim
olsun ama veririz yine
Kararlılık soy adımız olsun
Ne kadar çok kararlıyım yazmışımiyi geceler hepinize
Kuzum masallah sana
Ayrıca hic göstermiyorsun kilonu
Benimki beni yerken gördükçe
Adam şoktan şoka girdi
Bebek gibi yiyormuşum
Ne olmus bana
Günaydınnnn
Çok değil tam zamanında dur dedin bence kısa sürede geldiği gibi gider,Kilomu da bırakayımutanarak
Ama yapacak bisey yok
72.5
20 gunde temizlemem lazim artıları
Sağol canım evet bende bilmiyorum nerde birikti bu kilolarBenim kilomu duysan ödün kopardehsetul vahset
Resmen etlenip butlandımda geldim
olsun ama veririz yine
Kararlılık soy adımız olsun
Ne kadar çok kararlıyım yazmışımiyi geceler hepinize
Kuzum masallah sana
Ayrıca hic göstermiyorsun kilonu
Benimki beni yerken gördükçe
Adam şoktan şoka girdi
Bebek gibi yiyormuşum
Ne olmus bana
Günaydınnnn
Yaptın yine yaparsın ve yaparız istikrar bizim ikinci adımızKilomu da bırakayımutanarak
Ama yapacak bisey yok
72.5
çabuk gelen çabuk giderKilomu da bırakayımutanarak
Ama yapacak bisey yok
72.5
İstikrar deyinceYaptın yine yaparsın ve yaparız istikrar bizim ikinci adımız
benimde yazarken aklıma geldi
Bayadır uğramadıbenimde yazarken aklıma geldi
DimiCanımız sağolsun yeniden başlarız ve veririz ki biz
Hadi insÇok değil tam zamanında dur dedin bence kısa sürede geldiği gibi gider,
Sağol canım evet bende bilmiyorum nerde birikti bu kilolar
Hadi insYaptın yine yaparsın ve yaparız istikrar bizim ikinci adımız
Bayadır gelip bi cee demedi
Afiyet olsun canîmÖğlen
2 dl ekmekle tost yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?