Oh gece kahvesi misKahvemi içiyorumhepinize iyi geceler diliyorum
Toparlandım eklem ağrılarım ara ara oluyor ama atlatımEvet en azından suyumuzu içelim, canım bundan sonra çok kısmadan verelim sanki koruma yapıyormuşuz gibi, ayda 1 kilo gitse kardır bence
Efser iyice meraklandım bende, en son hastaydın inşallah iyileşmişsindir
Dün eşimin karstan arkadaşı getirmiş, gece pişirdim yarısını yediler diğer yarısını sakladım, ertesi güne yemeğim olsun dedim,ay her gün ne yemek yapacağım diye düşünüp duruyorum, sebze olayı kalktı yine hiç yemiyorlar, bende zorlanıyorum
Kendimi anca toparladım balımmmVericez ins
Kız sen 66 olmuşsun
Tebrik ederiiiiim
Aynen en basta suyu bırakıyorum
su icince baska seylerin ueri azaliyor hic yoktan
Bugunde cok icemedim ama yine fema değildi
Efser çok merak ediyorum seni,
Bende cokEfser
Balmm gel bi selam ver bize
Mükemmel
Afiyet olsun kuzu nerden buldun kazı
Ben bir kere pisirdim
Bulgur pilaviyla aynen bana cok agir geldi eti
Oh gece kahvesi mis
Rutine dönünce ne guzel
Oluyor
Senin gece kahveni bile
Ozlemisim
Canım çok merak ettim, çok geçmiş olsun, boşver neyse ne gelip geçsin yeter kiToparlandım eklem ağrılarım ara ara oluyor ama atlatımgaliba griptim test yaptırmadım ne olduğunu bilmiyorum eşimin kırgınlığı bir kaç gündür devam ediyor bakalım
canım hoş geldin çok geçmiş olsunGünaydın
Günaydın canımgünaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese
Sağol canım bende sizleri özlemişimCanım çok merak ettim, çok geçmiş olsun, boşver neyse ne gelip geçsin yeter ki
Sağol canımcanım hoş geldin çok geçmiş olsun
Geçmiş olsunToparlandım eklem ağrılarım ara ara oluyor ama atlatımgaliba griptim test yaptırmadım ne olduğunu bilmiyorum eşimin kırgınlığı bir kaç gündür devam ediyor bakalım
Sağol canımGeçmiş olsun
Canım yalnız değilsin ben ve kelebekte çok kaçırdık, yine yeniden başlıyacağız hepberaber2 haftadır benim dışımda gelişen kahvaltılardan sora bu normal kahvaltı ilaç gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?