🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günaydın canım afiyet olsun çok güzel

Yavaş yavaş adapte olacağız
Dimi olduk olduk ins adapte
Guzis harika menulet çıkartıriyirsun canım
Boyle gidersen 3 aya bu is tamam
kızlar yalnız baya inceldim fotoğraflarda öncesi sonrası yapıyorum baya fark var dün eşim bile yüzün küçülmüş dedi
Ya farketmez mi
harikasin

kahvaltım
Miss afiyet sifa olsun
Etmez mi ya ben 3 kilo verince bile ne kadar rahatlamıştım, bir anda değiştiğini hissetmiştim, çok güzel bir duygu
Evet evet bende 3 kilo alinca degisimi nasil hissettim
Gercekten 4 kiloda bir vucutta muthis fark oluyor
Pardon ben 3 degil 4 almışım

sağol canım diyetisyenle çalışırken disiplinli oluyorum akşamdan üşenmeden hazırlıyorum her şeyi planlıyorum

Bu akşam dikkatli olmalıyım, yoksa ipin ucu kaçıyor, yine her akşam bol yiyerek yarın devam ederim dersem, yeniden başladığım noktaya dönerim

Öğlen çok aç hissettim kendimi markete girip kuruyemiş alayım dedim, sonra almadım, şimdi gayet iyiyim, demek ki ara ara yokluyor sonra geçiyor elimden geldiğince 2 öğün devam etmek istiyorum çünkü,

sağol canım diyetisyenle çalışırken disiplinli oluyorum akşamdan üşenmeden hazırlıyorum her şeyi planlıyorum
Çalışırken tam disiplin icin aksamdan hazirlamak cok guzel
Hemde ne yiyecegini bildigin ocin cok rahat gecer gün
Usenmedigin icinde ayrıca tebrik ederim
Bu akşam dikkatli olmalıyım, yoksa ipin ucu kaçıyor, yine her akşam bol yiyerek yarın devam ederim dersem, yeniden başladığım noktaya dönerim
Evet aksam
Cok önemli dikkat benim icinde
yoksa aynen basa sararız

Öğlen çok aç hissettim kendimi markete girip kuruyemiş alayım dedim, sonra almadım, şimdi gayet iyiyim, demek ki ara ara yokluyor sonra geçiyor elimden geldiğince 2 öğün devam etmek istiyorum çünkü,
arada yokluyor aynen sabredince geciyir
Göz dönünce birseyler yemek icin o esnada imkan varsa yürüyüşte çok iyi geliyor bana

Sabah yarim
Haslanmis yumurta,2 kucuk dilim cavdardan tost,3 zeytin
Aksam 2 kasik corba,2 kasik karisik pilav, Tavuklu patates yemeginin tavuklarini secip
Yedim bikac kasikta yoğurt

O an markete gitsem bir dünya şey alırdım, marketi geçtim işe gittim, açlığımı unutmuştum bile

O an markete gitsem bir dünya şey alırdım, marketi geçtim işe gittim, açlığımı unutmuştum bile
Bugun bende de oldu ayni sey yemedim
Baska seye dalmışım
Bi baktm aksam olmus hic bisey yememişim
İyiki girmemissin markete

Menüm
Sabah
Peynir
Zeytin
3 wasa

Akşam
Kıyma kavurma
Salata
3 dl TB ekmek
1 bardak kefir

Su 2 lt
Afiyet seker olsun
Bugun guzel is çıkardık
Darısı yarina ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…