Günaydın canım afiyet olsun çok güzelgünaydın kızlar hayırlı sabahlar
dünkü menü
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3zeytin
1 dilim ekmek
çiğ sebze
ara sade kahve
öğle kuru börülceli peynirli salata
ara 2 mandalina
akşam 6 kaşık zyağlı kereviz
yoğurt
20 dk yürüyüş
1 mil leslie
İlk verilen kilo çok fark ediyor canımkızlar yalnız baya inceldim fotoğraflarda öncesi sonrası yapıyorum baya fark var dün eşim bile yüzün küçülmüş dedi
sağol canım beni baya motive ediyoİlk verilen kilo çok fark ediyor canımharikasın tebrik ederim
Etmez mi ya ben 3 kilo verince bile ne kadar rahatlamıştım, bir anda değiştiğini hissetmiştim, çok güzel bir duygusağol canım beni baya motive ediyo
Evdeki düzen tepe takla onu bir oturtursam bende yeniden başlıyaçağımCanım yalnız değilsin ben ve kelebekte çok kaçırdık, yine yeniden başlıyacağız hepberaber
Dimi olduk olduk ins adapteYavaş yavaş adapte olacağız
Guzis harika menulet çıkartıriyirsun canımgünaydın kızlar hayırlı sabahlar
dünkü menü
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3zeytin
1 dilim ekmek
çiğ sebze
ara sade kahve
öğle kuru börülceli peynirli salata
ara 2 mandalina
akşam 6 kaşık zyağlı kereviz
yoğurt
20 dk yürüyüş
1 mil leslie
Ya farketmez mikızlar yalnız baya inceldim fotoğraflarda öncesi sonrası yapıyorum baya fark var dün eşim bile yüzün küçülmüş dedi
Miss afiyet sifa olsun
Evet evet bende 3 kilo alinca degisimi nasil hissettimEtmez mi ya ben 3 kilo verince bile ne kadar rahatlamıştım, bir anda değiştiğini hissetmiştim, çok güzel bir duygu
sağol canım diyetisyenle çalışırken disiplinli oluyorum akşamdan üşenmeden hazırlıyorum her şeyi planlıyorumDimi olduk olduk ins adapte
Guzis harika menulet çıkartıriyirsun canım
Boyle gidersen 3 aya bu is tamam
Ya farketmez mi
harikasin
kahvaltım
Miss afiyet sifa olsun
Evet evet bende 3 kilo alinca degisimi nasil hissettim
Gercekten 4 kiloda bir vucutta muthis fark oluyor
Pardon ben 3 degil 4 almışım
Kuzum sağlıkla toparlanın iyileşin inşallah, sonra tam gaz devam ederizEvdeki düzen tepe takla onu bir oturtursam bende yeniden başlıyaçağımyokluğumdan evde zararlı şeylerle dolu
Bu akşam dikkatli olmalıyım, yoksa ipin ucu kaçıyor, yine her akşam bol yiyerek yarın devam ederim dersem, yeniden başladığım noktaya dönerimDimi olduk olduk ins adapte
Guzis harika menulet çıkartıriyirsun canım
Boyle gidersen 3 aya bu is tamam
Ya farketmez mi
harikasin
kahvaltım
Miss afiyet sifa olsun
Evet evet bende 3 kilo alinca degisimi nasil hissettim
Gercekten 4 kiloda bir vucutta muthis fark oluyor
Pardon ben 3 degil 4 almışım
Zaten plan yapmak çok işe yarıyor, mesela ben bir sonraki günü planlarsam zerre kaçamak yapmıyorumsağol canım diyetisyenle çalışırken disiplinli oluyorum akşamdan üşenmeden hazırlıyorum her şeyi planlıyorum
Çalışırken tam disiplin icin aksamdan hazirlamak cok guzelsağol canım diyetisyenle çalışırken disiplinli oluyorum akşamdan üşenmeden hazırlıyorum her şeyi planlıyorum
Evet aksamBu akşam dikkatli olmalıyım, yoksa ipin ucu kaçıyor, yine her akşam bol yiyerek yarın devam ederim dersem, yeniden başladığım noktaya dönerim
arada yokluyor aynen sabredince geciyirÖğlen çok aç hissettim kendimi markete girip kuruyemiş alayım dedim, sonra almadım, şimdi gayet iyiyim, demek ki ara ara yokluyor sonra geçiyorelimden geldiğince 2 öğün devam etmek istiyorum çünkü,
O an markete gitsem bir dünya şey alırdım, marketi geçtim işe gittim, açlığımı unutmuştum bileÇalışırken tam disiplin icin aksamdan hazirlamak cok guzel
Hemde ne yiyecegini bildigin ocin cok rahat gecer gün
Usenmedigin icinde ayrıca tebrik ederim
Evet aksam
Cok önemli dikkat benim icinde
yoksa aynen basa sararız
arada yokluyor aynen sabredince geciyir
Göz dönünce birseyler yemek icin o esnada imkan varsa yürüyüşte çok iyi geliyor bana
Afiyet olsun canımSabah yarim
Haslanmis yumurta,2 kucuk dilim cavdardan tost,3 zeytin
Aksam 2 kasik corba,2 kasik karisik pilav, Tavuklu patates yemeginin tavuklarini secip
Yedimbikac kasikta yoğurt
Bugun bende de oldu ayni sey yemedimO an markete gitsem bir dünya şey alırdım, marketi geçtim işe gittim, açlığımı unutmuştum bile
Afiyet seker olsunMenüm
Sabah
Peynir
Zeytin
3 wasa
Akşam
Kıyma kavurma
Salata
3 dl TB ekmek
1 bardak kefir
Su 2 lt
Hadi inşallah bundan sonra kaçamaksız geçsin verelim artık şu 6-7 kiloyuBugun bende de oldu ayni sey yemedim
Baska seye dalmışım
Bi baktm aksam olmus hic bisey yememişim
İyiki girmemissin markete
Afiyet seker olsun
Bugun guzel is çıkardık
Darısı yarina ins
İns kuzumHadi inşallah bundan sonra kaçamaksız geçsin verelim artık şu 6-7 kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?