Günaydın canımGünaydınnn,Yeni geldim sabah +1 kiloyu görünce moralmen çöktüm ama
Güzel bir sonuç alırsın inşallah canımkızlar günaydın nasılsınız bu sabah detoksa başladım 5 gün sürecek pazartesi sabah kaç kg olucam bakalım
Bence çok işe yarar, ilk başlıyorsan belki daha az süre ile devam edersin, yavaş yavaş artırsınBalkonda eliptik bisiklet var . Bugün yarım saatte olsa başlayacağım bakalım.
tabi paylaşırım canım yap sendeGüzel bir sonuç alırsın inşallah canımpaylaşacak mısın menünü belki bende yaparım
Çok teşekkür ederim çok şükür iyiyim . Disardayim bisiklet sürüyorum.Günaydın canımbu gün nasılsın
Hep aynı mı olacak, çok güzeltabi paylaşırım canım yap sende
1.gün
kahvaltı
sek quark
2 dilim ananas
2 ceviz
öğle 1 avuç tavuk salata
ara kefir
akşam 4 kaşık yoğurt
lahanalı çorba ( bir parça lahana yarım havuç maydanoz soğan biber 1 ymk kaşığı esmer bulgur zytağı baharat
Oh mis gibiÇok teşekkür ederim çok şükür iyiyim . Disardayim bisiklet sürüyorum.
Yarın beraber yapalım pro+salata ne dersinEşimin gazına geldim bugünmenü vermeyeyim
Canım tehlikeli dönemlerSaraycaaaaaam
Allah beni bildigi gibi yapsin
Nolcak bi gidisin sonu
Bugun bunu yiyeyim yarin sunu yiyeyim
Esim canicekti diye adana alır gelir
Yemesen olmaz
O da bendeki civikligi görünce diyete karşı
Ben yemem desemde inanmıyor heralde
tartilmadim bile
Tamam bir kez daha yine yeniden ask ileCanım tehlikeli dönemlerbak şöyle yap kendine bir tarih belirle mesela 10 gün sonra diyete başlıycam de, daha kısa ya da uzun olabilir, o tarihe kadar diyet düşünme ve belirlediğin zaman geldiğinde bismillah diyerek başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?